Herkese iyi akşamlar:) sizleri sürekli takip ediyorum ilk sayfadan başladım okumaya daha bitiremedim ama devam ediyorum okumaya ne kadar güzel bir topik bilmediğim çoğu bilgiyi sizler verdiniz hepimizden allah razi olsun bilhassa zaza 74 sizi tanımadan ama verdiğiniz bilgilerden çok teşekkür ediyorum. Bende iki tane negatif almış biri olarak sizlerle ağladım sizlerle hamile olan arkadaslarla çok sevindim rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Ben gürcistanda denedim ikisinide ikiside tutmadı daha 4 ay oldu.Ama vazgeçmedim yine denicem ama biz kktc ye gidemiyoruz. Merak eden varsa sorularını cevaplarım gürcistan da merkezi benim olmadi tabiki büyük yıkım anca kendime geldim ve araştırmaya başladım hiç bir bilgimiz olmadan buradan doktorumun önerdiği yere gittik ama balıklama atlamışız neyse belki gitmek isteyen olursa etkilemek istemem rabbim isteyen herkese evlât versin bu defa üye olmayı başardım.bende yazıyım 2 tane tüp kendi yumi 2 defa don anasyon hepside başarısız ne diyeyim .Ama iyiki burası var ne yazıkki çok geç bulmuşum bence benim gibi sessiz takip eden çok verdiğiniz bilgiler çok değerli ve en çokta burada herkes birbirini anlayabiliyor çünkü bunu dışarıda konuşmak mümkün değil araniza kabul ederseniz bende buradayım artık