• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım muhtemelen o..hazır gibisin hwrşeyi söyledim aklıma gelen alalhım ilk seferinde nasip etsin..

Ankarada Mikro gen i önerdiler test için fakat 918 Tl fiyat verdiler. Sizlerin önereceği daha uygun fiyatlı bir yer var mı? Bana çok geldi fiyatı

Kızlar bugün 16.günüm B-Hcg 566 çıkmış. Yarından itibaren prednolu biracakmışım.Çok erken değilmi Siz hemen bıraktınızmı yoksa azaltarakmı bıraktınız? Günde 2 tablet aynı anda alıyordum.
B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
16.gün 566 Çok şükür kızlar

Kızlar bugün 16.günüm B-Hcg 566 çıkmış. Yarından itibaren prednolu biracakmışım.Çok erken değilmi Siz hemen bıraktınızmı yoksa azaltarakmı bıraktınız? Günde 2 tablet aynı anda alıyordum.
B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
Sağlıkla , zamanında kucağına al inşallah canım.

B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
Canım bahçeci transferi benim 1.beta hcg günü dahil içtim bir daha içmedim 2 adet içiyordum doku uyumu sağlayıp vucut atmasın diye zaten vermişler haydi gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah kocaman maşallah

Canım morfoloji de önemli onu yazmamışsın ama 50 miyon ve yüzde 30 hareketli tüp bebek için son derece yeterli..hatta yumurta iyiyse doğal yolla bile oalbilir..ama tabiki dna hasarı yaptrıın...sperm fish ve dna hasarı baktırdık biz herşeye rağmen...muhtemelen yumurta donasyonuyla olacak canım..umarım ilk seferde olur..lütfen herşeye baktır eksik gitme...cd 56 çok öenmli kandan baktır...hsg histereskopi trombofoli paneli..hepsni yaoptır hazır git canım..umarım iyi donör ve altın yumurta ilk seferde denk gelir..
cnm aynen seni izlemeye başladım yarın benımde hgs var bırde söylediğin tüm tahlılıleri not aldım.bu sefer bende her şeyi yaptırıyorum.ne olur eksik bie şey varsa yardımcı olurmusunuz.yeşil adacım lütfen

canım hatırlaım okumuştum yaptırdıklarını..bağışıklık sistemi ile ilgili..benim sınırda çıktı..o yüzden hala kortizon ilacı alıyorum...rahim bebeği yabancı madde algılayıp reddediyormuş..o yüzden ertesi gün çıkıyor 150 tl fiyatı lütfen baktır..
yeşil adacım dna testi bizim içinmi yoksa beyler içinmi lütfen cvp verebilirmisin

B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
Maşallah Pablocum..ben dekort kullanıyorum prendol gibi o da hala da devam ediyorum./herkesin durumu farklı canım doktor bırak dediyse bilir mutlaka

yeşil adacım dna testi bizim içinmi yoksa beyler içinmi lütfen cvp verebilirmisin

Canım eşler için..DNA hasarı ve sperm fish.:bizim DNAmızla ilgilenmiyorlar yumurta donsayonunda..donöre yapılıyor DNA testleri canım...yaptırdığım tüm tetkikleri yazdım aklıma gelirseekstra bişey yine yazarım canım..yarın için bol şans canım

Kızlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum bizde kıbrısa gitmek için hazırlanıyoruz ama bir türlü güvenemiyoruz bana yardımcı olabilir misiniz hangi klinik öneriyorsunuz

Kızlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum bizde kıbrısa gitmek için hazırlanıyoruz ama bir türlü güvenemiyoruz bana yardımcı olabilir misiniz hangi klinik öneriyorsunuz
Canım hayırlı olsun...klinik tavsiye etmek çok doğru değil bana göre..ben gynolife da yaptırdım üçüncü donasyında oldu..geriye dönüp okursan çok ayrıntılı her merkezle ilgili bilgi var.:

Canım hayırlı olsun...klinik tavsiye etmek çok doğru değil bana göre..ben gynolife da yaptırdım üçüncü donasyında oldu..geriye dönüp okursan çok ayrıntılı her merkezle ilgili bilgi var.:
Olur mu olmaz mı dolandırılır mıyız korkusu var içimizde dünya hastanesini önerdi doktor bir türlü güvenemiyoruz

B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
Pablocum masallah cok guzel ilerliyor :) ilac konusuna gelince, tedavi oldugun merkeze danis mutlaka

Olur mu olmaz mı dolandırılır mıyız korkusu var içimizde dünya hastanesini önerdi doktor bir türlü güvenemiyoruz

Bende Hit ve Gynolife la görüşmüştüm. Neden bilmiyorum ama Gynolife bana daha güvenilir geldi. Murat hoca beni aradı bizzat kendi telefonla görüştü. O çok etkili oldu bende. Neredeyse 1 senedir hemşirelerle irtibat halindeyim. Her soruma cevap verdiler.

Canım eşler için..DNA hasarı ve sperm fish.:bizim DNAmızla ilgilenmiyorlar yumurta donsayonunda..donöre yapılıyor DNA testleri canım...yaptırdığım tüm tetkikleri yazdım aklıma gelirseekstra bişey yine yazarım canım..yarın için bol şans canım
Teşekkür ediyorum cnm benim

Pablocum masallah cok guzel ilerliyor :) ilac konusuna gelince, tedavi oldugun merkeze danis mutlaka

Başta bizi biraz korkuttu da çok şükür iyi gidiyor canım. İlacı bırakmamı söyleyen zaten merkezdi ama bana korku geliyor İşte, sanki rahim bebeği atacak gibi geliyor :)

CD56 Testi Nedir?
CD56 testi, katil hücreler olarak bilinen ve gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkileyen hücrelerin, rahim iç tabakasındaki yoğunluğunun tespit edilmesini sağlayan bir testtir.
Gerek kendiliğinden olan gebeliklerde gerekse tüp bebek tedavileri sonrası elde edilen gebeliklerde embriyonun rahim iç tabakasına yerleşmesi esnasında çok sayıda moleküler mekanizma devreye girmektedir. Bu mekanizmalar içerisinde bağışıklık sisteminin gebelik için uygun bir düzeyde olmasının büyük önemi vardır.
Son yıllarda yapılan bilimsel çalışmalarda özellikle doğal öldürücü hücrelerin (NK hücreleri) rahme yerleşme aşamasında son derece önemli rol oynadıkları gösterilmiştir. NK hücrelerinin yoğunluğunun rahim iç tabakasında normalden fazla ya da az olması embriyoların rahme yerleşmesini olumsuz etkileyebilmektedir. Bu hücrelerin rahim iç tabakasında normalden fazla olması gebelik kayıplarının nedenlerinden biri olarak gösterilmek
Şahane bilgiler sağol canım bebekler nasıl büyüyorlar annesi 😊

Sen birebir görüşmeden için rahat etmez canım. Özelden de dediğim gibi iyi kaliteli merkezlerinde negativi ve pozitivi var. Bu birazda şans ve Allah'ın ol demesine bağlı, size düşense gitmeden rahimi çok iyi hazırlamak.

Başta bizi biraz korkuttu da çok şükür iyi gidiyor canım. İlacı bırakmamı söyleyen zaten merkezdi ama bana korku geliyor İşte, sanki rahim bebeği atacak gibi geliyor :)
Allah korusun düsünme öyle seyler... Ilerleyen haftalarda arada kasik agrilari hatta bel agrisi olabilir sakin korkma insallah bulantisiz rahat bir hamilelik gecirirsin, ben nerdeyse birsey yiyemiyorum ve suya karsi acayip tiksintim var gördügum an da ögürüyorum :(

Back
X