• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Bitti herşey bitti kaybettim iki kesemide kaybettim. Geride donmuşlarım bile yok maddi manevi çöküntü içindeyim, cumartesi gününden beri ağlıyorum sansima kaderime yavrularıma, yazımı kışa çeviren talihsizliğime. Üzgünüm çok üzgünüm diyecek başka birşeyim de yok Herkes Allaha emanet olsun.
ahhh arkadaşım okurken gözlerim doldu boşuna demiyolar damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış diye. meleklerin seni cennette karşılasın inşallah. sanada dayanma sabretme gücü versin rabbim. umarım hepimiz için bigün hayırlı sonuçlar olur kucaklarımız dolar imtihan dünyası işte ne diyeceksin Allah bizi de evlatsızlıkla sınıyo biz şükrümüzü sabrımızı bırakmayalım ummadığımız beklemediğimiz bi zamanda güldürür rabbim bizi inşallah

Problemin benimle aynı. Benimde 13. Ve 17 kromozomlarda translokasyon var. Biz zor hastayız malesef. Donasyon tek çözüm bizim için.
[/QUO
benimde genetik bir rahatsızlığım var fragile x taşıyıcısı çıktım. yumurta rezervi çok düşük 2 kez yumurta toplama oldu zaten tek yumurta ancak oluşmuştu onlar da kalitesiz olduğu için başarısızlıkla sonuçlandı. sizinki de benimki gibi bir genetik rahatsızlık mı bu arada çarşamba tekrar yumurta toplama yapılacak 1 tane normal bi tanede küçük yumurta gördü doktor mesajımı okuyan arkadaşlarımdan dua bekliyorum

Ne desen haklısın ben üçüncü denemde hamile kaldım..üç donasyon bile maddi manevi tüketti..umarım toparlarsın yeniden gücünü...
eğer sizin için sorumun sakıncası olmayacaksa donasyon ücreti ne kadar acaba internette sitelere giriyorum araştırıyorum ama net olarak bi sonuca ulaşamadım

Mrb kızlar uzun zamandr ilk defa giriyorum ama emin olun hepinizi takip etmeye çalışıyorum. Dualarımdasıniz cidden. Beni hatırlayanlar bilir donasyonla 1 oğlum olmuştu 1 yaşında şuan. 5 aylıkken kendi kendine hamile kalmşm haberim bile yok. Şuan 8. Aydayız. O zor dönemlerimi burda tanıştğm kişilerle konuşarak atlattm bi hepsi birer abla oldu bana. Ozellikle zaza ve masum81. Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzden geçen dualarıniz hayırlısıyla kabul olsun

Ne desen haklısın ben üçüncü denemde hamile kaldım..üç donasyon bile maddi manevi tüketti..umarım toparlarsın yeniden gücünü...

Sanırım sizin tüplerinizde sıvı vardı ve o problem halloluunca hamile kaldınız. Peki ilk 2 denemenizde Hsg çektirmenizi istememişler miydi?

Mrb kızlar uzun zamandr ilk defa giriyorum ama emin olun hepinizi takip etmeye çalışıyorum. Dualarımdasıniz cidden. Beni hatırlayanlar bilir donasyonla 1 oğlum olmuştu 1 yaşında şuan. 5 aylıkken kendi kendine hamile kalmşm haberim bile yok. Şuan 8. Aydayız. O zor dönemlerimi burda tanıştğm kişilerle konuşarak atlattm bi hepsi birer abla oldu bana. Ozellikle zaza ve masum81. Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzden geçen dualarıniz hayırlısıyla kabul olsun
Canım kardeşim okadar sevindimki adına duyduğumda
İkinci kendi yumurtanla bebiş kızmı erkekmi?
Rabbim ikisinide korusun

BEnim genetik rahatsızlığım şu: genetik olarak sayısal anlamda yumurtam var ama kaliteli yumurtam yok. Olması imkansız. Allah büyük tabi O ol derse olur ama gerçeklerim ben tıp imkansız diyor. Yani halk dilinde doğuştan kısırım

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde donasyon ile bir oğlum var puan 9 aylık. Bu ay adetime 12 gün varken Kahverengi akıntı oldu. 3-4 gü göğüslerimden kolosturımm geldi umarım bende seninle aynı kaderi yaşarım ve 2. Ye hamileyimdir :) sahan adetime 6 gün var. Ama istiyorum. Tabi düşük olmasın sağlıklı olsun inşallah

Maşallah canım ne güzel çok sevindim. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻

BEnim genetik rahatsızlığım şu: genetik olarak sayısal anlamda yumurtam var ama kaliteli yumurtam yok. Olması imkansız. Allah büyük tabi O ol derse olur ama gerçeklerim ben tıp imkansız diyor. Yani halk dilinde doğuştan kısırım
benimde zihinsel engelli bi amcam var meğer babannemin geninde fragile x denen bu hastalığın taşıyıcılığı varmış bu amcamda hastalık olarak görülmüş ama babam taşıyıcı olmuş(babamın herhangi bir sorunu yok) babamdanda bana taşıyıcılık geçmiş taşıyıcı olan kadınların yüzde yirmisinde erken menapoza girmiş gibi etkiler görülürmüş evlendim tam artık çocuğumuz olsamı falan derken adetlerim kesilmeye başladı doktora gittim hayatımın şokunu yaşadım zaten genetik testler falan derken bu durum ortaya çıktı. bende taşıyıcı olduğum için kız çocuğum olursa %50 taşıyıcı olurmuş erkek çocuğum olursada %50 zihinsel engelli olma durumu varmış. hoş zaten çocuk olabilecek yumurta üretimi yok gibi vücutta 1 yılda 5 yumurta ancak üretebildi vücut. şu an iki tane yumurta varmış biri baya küçük dedi doktor ondan umudu hiç yok, yarın toplama yapılacak bakalım nolur sonu inşallah yine hüsran olmaz rabbim dilerse olmazlar olur

Donasyonu nereye yaptırdınız cok zormuydu maddi olarak ne kadar Türk lirası harcadiniz ? Lütfen bizlere yardımcı olun

Arkadaşlar tedaviye bu ay başlıyorduk merkezde kan ve sperm örneği verdik. Eşimde Astenozoospermi çıktı. Bu hastalığı duyan bilen var mı? Donasyonda sorun olur mu?

Donasyonu nereye yaptırdınız cok zormuydu maddi olarak ne kadar Türk lirası harcadiniz ? Lütfen bizlere yardımcı olun
Aslında eski yazılarında hepsi var. Özelden de yazmışsınız cevap verdim. Ama eski mesajlara bakarsan daha sağlıklı olur bazı şeyleri unutuyor insan. Önceden anı anına yazdığımız için nem doğru bilgi orda

Aslında eski yazılarında hepsi var. Özelden de yazmışsınız cevap verdim. Ama eski mesajlara bakarsan daha sağlıklı olur bazı şeyleri unutuyor insan. Önceden anı anına yazdığımız için nem doğru bilgi orda
Teşekkür ederim eski yazılara bakayım👍

Back
X