Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Bitti herşey bitti kaybettim iki kesemide kaybettim. Geride donmuşlarım bile yok maddi manevi çöküntü içindeyim, cumartesi gününden beri ağlıyorum sansima kaderime yavrularıma, yazımı kışa çeviren talihsizliğime. Üzgünüm çok üzgünüm diyecek başka birşeyim de yok Herkes Allaha emanet olsun.