- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zazaaaaaa nasıl sevindim anlatamamm. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin darısı başımızaaa.hamile duası kabul olurmuş sen de bize dua et canımmm.Sevgilerr….Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Sizce transferin 9-10 geçen gece için çok silik değilmi
Allahın inşallah kimyasal olmaz
Amin canim benim amin biz güçlü olmayı senden öğrendik yollamayı senden öğrendik sen hepimizin yardımına koştun mutlululugu hak ettin canim benim allah senden bin kere razı olsun şimdi hamileliğini doya doya yasa canim benim hakkettin çünküCanlarım benim hepinizden Allah razı olsun
İnşallah yarın sonucum güzel olurda ve güzel artarda dahada mutlu olalım
Bukadar sevinen arkadaşlalımı inşallah Rabbim dahada sevindirir
İnanın size umut olum diye paylaştım
Rabbim umutlarımızı elimizde koymasın
Seni çok seviyoruz hepimiz güzel kalpli zazam biz herzaman yanında olucaz canim ❤❤❤❤❤❤❤Amin canim benim amin biz güçlü olmayı senden öğrendik yollamayı senden öğrendik sen hepimizin yardımına koştun mutlululugu hak ettin canim benim allah senden bin kere razı olsun şimdi hamileliğini doya doya yasa canim benim hakkettin çünkü
Adetin ikinci gününden rahim iç zarı hazırlığı için östrojen kullanılıyor10-15 günAklima takilan bir soru daha var. Gerci doktorlar da buna bir cevap vercekler mutlaka ama ben tecrubelerinizi inanin cok onemsiyorum. rahmi hazirlamak icin kullandiginiz hormon ilaclari sadece östrojen miydi yoksa östrojen +progesteron iceren ilaclar mi kullandiniz?
Tesekkur ederim Zazam. Ben henuz merkez konusunda kararimi vermedim. Sanirim mayis hazirani bulacak islemlere baslamam. Buradaki doktorum simdiden östrojen iceren 21 gunluk bir ilaca baslamami onerdi. 21 gun ilac ve 7 gun ara şeklinde. Ben de acaba baslasam mi yoksa tedavi olacagim merkezin kararini mi beklesem emin olamıyorum. Bi yandan erken baslayip rahmi hazirlamak mantıklı geliyor diger yanda acaba merkezin sureci baslatmasini mi beklemek iyi olur karar veremiyorum.Adetin ikinci gününden rahim iç zarı hazırlığı için östrojen kullanılıyor10-15 gün
Endometriyumu yeterli kalın görüyorlarsa progesteron ekleniyor
Progesteron kullandığın gündende 5-6 gün sonra transfer gerçekleşiyor ve ilaçlara devam
Transferden 10-12 gün sonra kanda beta hcg bakılıyor
Gebelik varsa ilaçlara devam(östrojen+progesteron)
Gebelik yoksa ilaçlar burakılıyor
Doktorun muhtemelen ciklo proginova ya başlatmak istemiş seniTesekkur ederim Zazam. Ben henuz merkez konusunda kararimi vermedim. Sanirim mayis hazirani bulacak islemlere baslamam. Buradaki doktorum simdiden östrojen iceren 21 gunluk bir ilaca baslamami onerdi. 21 gun ilac ve 7 gun ara şeklinde. Ben de acaba baslasam mi yoksa tedavi olacagim merkezin kararini mi beklesem emin olamıyorum. Bi yandan erken baslayip rahmi hazirlamak mantıklı geliyor diger yanda acaba merkezin sureci baslatmasini mi beklemek iyi olur karar veremiyorum.
Ilk once ostrojen canim ardindan progestan 5-6 gunAklima takilan bir soru daha var. Gerci doktorlar da buna bir cevap vercekler mutlaka ama ben tecrubelerinizi inanin cok onemsiyorum. rahmi hazirlamak icin kullandiginiz hormon ilaclari sadece östrojen miydi yoksa östrojen +progesteron iceren ilaclar mi kullandiniz?
Doktorun muhtemelen ciklo proginova ya başlatmak istemiş seni
Benim fikrimi alsan menopozlu hastalar tedaviye başlamadan bir ay önce kullansa bu ilacı yeterli
Maksat endometriyum oluşturup ve onu sökmek
Ama yinede doktorun daha iyi bilir
Önemli olan güveneceğin doktorun ne demesi
Çünkü onlar rahimi iyi biliyor
O zaman ben once merkez secimimi yapayim. Merkezdeki doktor ne derse ki buyuk ihtimalle dediginiz gibi 1 ay once baslatacak onu yapayimIlk once ostrojen canim ardindan progestan 5-6 gun
Ben çok mutlu oldum ama birazcık temkinli davranıcam hayırlısıyla kan değerin katlansın ve kalp atışını duyalım o zaman rahat bi nefes alıcam.Onca yaşadığın hayal kırıklığından sonra Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.Morkanatlarım girmemiş bura
Eminim girse oda sevinçten ağlar
Eli kulağındadır gelir . Bende onu çok özledim.![]()
canım yol arkadaşım bende seni çok özledim.Eli kulağındadır gelir . Bende onu çok özledim.![]()
Mavi ' cim kızların nasıl ?Zazacim insallah insallah 2 yavrunda annesine tutundu..cooookk sevindim...hamileligin rahat keyifle gecsin guzel arkadasim...
Adet görmeden nasıl durabiliyorsun? Ateş vs. basmiyor mu? Bide rahim küçülüyormuşZaza sayesinde umut tazeledigim icin gaza geldim ve arastirmalarima devam ediyorum
Ben birkac senedir adet gormuyorum ve ilacta kullanmiyorum. Buradaki doktorum donasyin karari aldigimi duyunca ilaca 3-4 ay once basla rahmin hazir olsun dedi. Sizler ne dersiniz kizlar? Birkac ay once mi baslamali yoksa hormon almanin risklerini dusunup daha kisa sureli mi kullanmali? Sizlerde surec nasildi acaba?
Idrar testini tekrarladinmi canim?Canlarım benim hepinizden Allah razı olsun
İnşallah yarın sonucum güzel olurda ve güzel artarda dahada mutlu olalım
Bukadar sevinen arkadaşlalımı inşallah Rabbim dahada sevindirir
İnanın size umut olum diye paylaştım
Rabbim umutlarımızı elimizde koymasın
Sağlıklı iki kızımız geliyorKizzzlar Kuzularimin cinsiyetleri belli tahminler alayim![]()
Doğru diyorsun can arkadaşımBen çok mutlu oldum ama birazcık temkinli davranıcam hayırlısıyla kan değerin katlansın ve kalp atışını duyalım o zaman rahat bi nefes alıcam.Onca yaşadığın hayal kırıklığından sonra Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
O kuzucuk anasına sıkı sıkı yapışsın , güvenli sevgi dolu huzurla orada büyüsün.Zira Zazam bu dünyada anneliği en iyi şekilde taşıyacak kocaman kalpli kadınlardan biri.
Biri yuzde yuz erkek digeriyse 90 kiz dedi doktor vallah yasadigim yerin en iyi cinsiyet tahmin edenine gitdim tabii en onemlisi sagliklari cok sukur iyiler ama me yalan soyleyim bi kiz bi erkek istiyodum hepSağlıklı iki kızımız geliyor
Tahmin etim mi