- 20 Temmuz 2019
- 212
- 770
- 53
Eee gayet net aslında sen neden stres yapıyorsun hala.kutlamalara başla.Kan testini ol bir an önce için de rahat olsun canımBugün 12 gün ve ikinci çizgiyle aynı değil
Kızlar ucuz testlerle deneyimleri olan varmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee gayet net aslında sen neden stres yapıyorsun hala.kutlamalara başla.Kan testini ol bir an önce için de rahat olsun canımBugün 12 gün ve ikinci çizgiyle aynı değil
Oglumda benim cizgide aynen böyleydi canimBugün 12 gün ve ikinci çizgiyle aynı değil
Bekliyorum ölüyorum korkudan
Ucuz test yaptım gece 3 de ikinci çizgi birinciyle aynı değil
Kan verdin mi canım?Silik değilmi kızlar?
Ben Allah korusun kimyasaldan korkuyorum
Verdim ve stresten karnıma ağrılar girdiKan verdin mi canım?
Ayni benimde boyleydi canim endise etme oldu say lutfen,Bugün 12 gün ve ikinci çizgiyle aynı değil
Rahat ol kuzum lütfen, inşallah sonuç güzel gelecek strese girmeVerdim ve stresten karnıma ağrılar girdi
Testin hassasmıydıAyni benimde boyleydi canim endise etme oldu say lutfen,
Normal test di canimTestin hassasmıydı
Yoksa basit testi?
Yihhhuuuu abla allah yüzünü hep güldürsün sağlıkla büyüsün inşallahKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Ohhh çok şükür rahat bir nefes alabilirizKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
TebriklerKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Canim tekrar tekrar tebrikler, gozumuz aydin, kazandik, dualarimiz kabul oldu evet. Cok sukur bin sukur rabbime. Dikkat et kendine lutfen , rabbim seni ve bebegininkorusunKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Şükürrrr çok şükürrrrrKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun