Sevgili geraniy ve sevgili mavisufi ikinizde hatrımı sorduğunuz için ortak mesaj yazmak istedim.

Bebeklerim bikaç gün sonra 11 aylık olucak.Kızım ve oğlum çok meraklılar hayatı bir soru işareti olarak algılayıp herşeyin içini , dışını merak ediyorlar. Oyuncaklarıyla duvarı kazıp duvar boyasının tadını , parkeleri yanlardan kanırtıp tahtanın tadını anlamaya çalışıyorlar.
Herşeyi biran önce öğrenmeye çalışan bebeklerde haliyle bakılması çok zor oluyor. Iki yaramaz kuzunun peşinde divane olmuş bir anneyim.Ama yavrularıma bu denli çok Aşık olacağımı bilsem yıllar önce doğururdum wiking bebeklerimi : )
Anne olmak için uğraşan tüm kadınların Rabbim Anne olmasını nasip etsin.

Geraniy 'cim 1 yıl oldu demek dün gibi kıbrısa gidişin.Ne kıymetli o adımlar hayatı boyunca hangi işe adım atsa hep mutlu ve başarılı olsun inşallah.
O minik kızın minik parmaklarını öperim.
Benim canım yol arkadaşım.

Mavisufi 'cim ne güzel bişey ikiz annesi olmak
Günün tüm yorgunluğu onları kucağına aldığında geçiyor.
Dilerim kızların hep çok şanslı olur.mutlu bi yaşam kapısı önlerinde gep açık dursun.

Canım arkadaşım mitokondri nakli kandırmaca,heleki kıbrısta.imkanın varsa tanden uygulatır
Ama gen önemsemezsen direk hazır embriyoya razı ol.pgd için çok para istemişler.
Birde unutma halil beyde murat beyde pgd yi ankarada baktırıyorlar
Ankara için bence çok para😄
Aynen ben de ilk duyduğumda şaşırdım hatta normalde embriyo başı ücret alınmaz mu bu çok mantıklı gelmedi dedim. Ankarada yaptırdıklarını söyledi😄

Aynen ben de ilk duyduğumda şaşırdım hatta normalde embriyo başı ücret alınmaz mu bu çok mantıklı gelmedi dedim. Ankarada yaptırdıklarını söyledi😄
Mitokonri nakli=Türkiyedeki prp iki yöntemde kandırmacadan başka bişey değilmiş.

meraba ngs pgt den daha üstün bir tetkik hatta artık cgh gibi ondan da daha üstün olanları var yani aslında pgt eski bir sistem ispanyanın ngs için verdiği ücret embiryo başına 400 euroydu. Pgt de bilgidiğim kadarıyla sadece 12 kromozom incelenşeken ngs de 46 kromozom ayrıntılı inceleniyo okudupum kadarıyla henuz aradtırma asamasındasınızMerkezinize yada diğer merkezlere ngs yi sorun bence ngs doğru embiryoyu secmede en azından pgt ye göre daha gecerli bir yöntem hatta ngs konusundaki yaklaşımlarını ben de merak ediyorum.
Britishle görüştüm pgt yi çok önermiyoruz zaten donörler kıbrıs sağlık bakanlığı uyarınca bütün testlerden geçiyorlar dedi ama ngs yi öneririm 46 kromozon incelenir, o yöntemi uyguluyoruz dedi

zaza'cım çok mutlu oldum.
Maşallah değer çok güzel katlanmış.
Sağlıklı doğması en temel dileğimiz olsa da benim temennim ikiz olmaları.Rabbim hayırlısı neyse onu versin.
Lütfen şuan seni hiç bi şeyin üzmesine izin verme
Unutma ki içinde minicik bi aşk tüm gücüyle sana sıkıca tutunuyo , üzülüp strese girdiğinde rahim duvarlarında kasılma olduğu için , rahim içinde deprem etkisi yaratıyor ve yavrucuğun tutunmasını zorlaştırıyo o yüzden hayatı tozpembe gözlüklerle görmeye çalış.
Senin gibi güçlü bi annesi olduğu için o yavrucak çok şanslı.
Canım benim sağ sağlim kucağına al , kokla inşallahh
Canımsın
Aynen öyle yapıcam

zaza adına çok sevindim sessiz takip ediyorum çok yazmıyorum inşaallah kucağına aldığını da yazarsın Rabbim cümle isteyenlerinde içinde bende dahil herkesin yüzünü güldürsün
Amiiin canım
Rabbim hepimizi sevindirsin
Hepimizin sonu mutlu son olsun

Kızlar bu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar hepinizde kilo yaptı mı? Allah aşkına ben neden bir gram bile kilo almadım 6 tüp bebek tedavisine rağmen
Bende de hiç yapmadı. Hatta çevremde çoğu kilolu arkadaşım nedenlerini hep tedaviye bağlıyorlar ama ben 7 tedavi geçirmiş biri olarak çok şükür öyle bir sorun yaşamadım. Tek sorun karın bölgem biraz göbekli😄

Canlarım anneolmakistiyorum35 kardeşimiz kibrista cmtesi günü transfer olacak rabbimin izniyle herşey güzel gidecek ınsallah rabbim ınsallah zaza kardeşim gibi pozitifi görsün istiyorum bol bol onun icinde dua ediyorum herşey güzel olacak insallah

Canlarım anneolmakistiyorum35 kardeşimiz kibrista cmtesi günü transfer olacak rabbimin izniyle herşey güzel gidecek ınsallah rabbim ınsallah zaza kardeşim gibi pozitifi görsün istiyorum bol bol onun icinde dua ediyorum herşey güzel olacak insallah
Sen ne güzel insansın şükürler olsun ki sizleri tanımışım.inşallah her şey güzel olsun hepimiz için 🙏

Bugün beni embriyologlar aradı 3. Gün için bilgi verdiler.12 embriyo vardı 12 si de devam ediyormuş gelişmeye.bölünmeleri güzelmiş.5. Güne kalanlar önemli dedi? Herhalde 5. Güne kadar 4 tane falan kalır değil mi? Yani umarım en az 4 tanesi kalır 🙏 çok az kaldı heyecan yaptım.dualarınızı bekliyorum.

Kafalarına göre fiyat veriyorlar herkese 😊 bizden 5800 euro aldılar embriyo donasyonuna ama kalacak yer ve ulaşım çok tutuyor.yani 1000 euro da ona gidiyor hemen hemen. O yüzden değişik bir uygulamaları var.
Yani 5800 euro ulaşım ve konaklama dahil değil ödedik.+1000 euro ameliyat parası ödedik+ 1000 euroya yakında yol ve kalacak yer tuttu

Back
X