<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 5" data-quote="Kazen" data-source="post: 63107408"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=63107408"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-63107408">Kazen .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.<br />
<br />
Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.<br />
<br />
İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?<br />
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?<br />
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?<br />
<br />
<b><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.</span><br />
<br />
<span style="color: rgb(209, 72, 65)">Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.</span></b><br />
<br />
Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.<br />
<br />
Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.<br />
<br />
Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Kazen daha açık nasıl yazabilir? Kimse bir merkeze gidip kadınlar kulübünden geldim, indirim yapacakmışsınız dememesi lazım diyor. Bunun cezası var diyor. Bir merkeze gidip ......... üye aracılığıyla size başvuru yapıyorum demeyin diye uyarıyor. Uyarı çok açık ve net. Elbette deneyimlerimizi olumlu, olumsuz paylaşacağız bunda bir beis yok. Herkes araştırıp uygun olan merkezi seçecektir. Bir de anket kısmı yalnızca Kıbrıs merkezleri var. Gürcistan, Ukrayna, Azerbaycan, İspanya vs merkezleri de var. Nereye başvurmalıyız düzeltmek için.</div>