Ben de burada yasadiklarimi anlatdim belki sizler kadar uzun sureli donasyon gecmisim olmasa da ikk gitdigim klinikten hamile kaldigim icin sanski olsam da diger tup deneyimlerime esasen insanlara yardimci olmaya calistim...

Ben de burada yasadiklarimi anlatdim belki sizler kadar uzun sureli donasyon gecmisim olmasa da ikk gitdigim klinikten hamile kaldigim icin sanski olsam da diger tup deneyimlerime esasen insanlara yardimci olmaya calistim...
Yavrucum bizimki gayet normal seyler! Burda hastanelerin pazarlamacilari varmis demek zaza hakliymis sikayet olmus iste kabak gibi belli!!
Isine gelmeyenler posta koyuyor baksana!
Yazik gercekten burda dusunce ve davranis ozgurlugu kisitlamasi yok mu?

Ozellikle klinik adini fazla duyurmadim hatda ilk transferm negativ ikinciside ertelendigi icin ates puskuruyodum, ister burdan ister ozelden yazan arkadaslara hem olumlu hem olumsuz yanlarini soyledim,bi arkadas gebelik asisi icin 200 man ekstra para istediklerinde benim ismimi ver ondan niye ekstra para istemediniz diye soylemistim,hatda yapmazlarsa o kiz bana yaptilar pozitif oldu bende psikolojik olarak iyi etkilenicegim icin mutlaka istiyorum falan diye diren demistim, bana yapilrken para falan almamistilar ekstra ucret yani... tabii bu isi paryaa cevirmis sadece reklam icin her hangi bu klinigi iyilemek ya da kotulemek isteyen birileei elbetde vardit ama Zaza kardesmin bundan biri olduguna inanmihorjm, yillardir yipranan mucadele eden bi kadin olarak, bu forumda kadinlar klubunun en aktif uyesini boyle rencide etmeniz hic hos digil! Biri bi soru sordugunda herkesden once bilgisiyle iyi yonden bisiyler soylemis hepimize pozutiv anlamda psikolojik destek olmustur, benim bu platformda hic bi sekilde tanimadigim ve iki mesajla anlasmadigim baska bi arkadasa gore uyeligim iptal olmustu ve hamileligimin en basindaydim,bazi kanamalar sorunlar yasarken tamda bu arkadaslarin destegine ihtiyacim oldugu donemde basit tartisma yuzunden sizin bir modorotorunuze yaptigim yorum bedeniyle kendi cep telefonumdan farkli emailler ile giris yapamamistim bi kac hafta sonra anca basardim ve Insanlarin basina geldiklerini paylasmasinda aradiginiz hassasiyeti kendi modorotorunuzde de bir hamilenin psikolojisini nasil bozduguna bakiniz... boyle giderse cok yakin arkadaslarM burda olmasa gercekten kullanmak istemeyecegim bi yer oldu...

Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.

Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.

İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?

Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.

Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.

Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.

Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.

Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
Kazen daha açık nasıl yazabilir? Kimse bir merkeze gidip kadınlar kulübünden geldim, indirim yapacakmışsınız dememesi lazım diyor. Bunun cezası var diyor. Bir merkeze gidip ......... üye aracılığıyla size başvuru yapıyorum demeyin diye uyarıyor. Uyarı çok açık ve net. Elbette deneyimlerimizi olumlu, olumsuz paylaşacağız bunda bir beis yok. Herkes araştırıp uygun olan merkezi seçecektir. Bir de anket kısmı yalnızca Kıbrıs merkezleri var. Gürcistan, Ukrayna, Azerbaycan, İspanya vs merkezleri de var. Nereye başvurmalıyız düzeltmek için.

Aynen canım bende Bi cok tüp bebek tedavisi gördüm.
Hiç başarı elde edilmedi.
Bi cok Dr gittim.. hatta gittiğim Bi Dr a olumsuz yazdım. Neyse tekrarlamicam bi hedefe denk gelmiyim 🤭
(bir yorumum silinmiş çünkü)
İlk kez Kıbrısa gideceğim.
Olumlu, olumsuz deneyimlerini okumak en doğal hakkımız eğer bunlari paylaşmazsalar ne işleri var burda???

Kibrisa gideek olan arkadasalarimin dikkatine
14/03/2020 saat 02:00 itibarıyla 01/04/2020 tarihine kadar, kara, deniz ve hava sınır kapılarından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sadece KKTC vatandaşları ve ülkemizde yasal izinli bulunan kişiler girebilecektir. Bunun dışında kalan kişilerin KKTC’ye girişleri 01/04/2020 tarihine kadar yasaklanmıştır.
Hangi ülkeden geldiğine bakılmaksızın, kara, deniz ve hava kapılarından ülkemize giren vatandaşlarımız ve yasal izinli kimseler 14 gün süre ile evlerinde izlem ve kontrol altında kalacaklardır.

aynı şeyi ben de düşündüm, belli ki şikayet ya da kurum adı karalanıyor diye dava bile açarız demişlerdir. Kimse kimseye illa buna git demiyor zaten. Bu ne ya ilkokul mu burası? Fikir beyanı da mı yasak. Bu kadar mı korku krallığı hakim!!! Sen konuşmazsan , ben konuşmazsam aydınlığa çıkamayız!!! Bazı kurumlar var sahtekarlar belli , çoğu kurum PARAGÖZ VE UMUT TACİRİ. Söylemekte mi suç?

bende yukardaki ankette gynolife niye yok diyodum bu yıldız tup bebek gynolife oluyor herhalde 5 gün önce konuştum tedaviyi ertelemek için bisey demediler 🙁🙁🙁🙁
Evet kibrisa belli müddet giriş çıkışlar kanacak demişti murat bey demekki nisan ortasına kadar kapandi

çok komik bu devir de gelen ihtara bak? Sanki kazen sanal alemden toprak satın almış bizi de minnetle tutuyor. Unutmayın ki bu siteyi takip eden yorumlayan bizler olmasak SİZLER BİR HİÇSİNİZ,YANİ ASLINDA SANALSINIZ! şimdi canın istiyorsa sil üyeliği

Benimde yorumum silinmiş. Pes valla
Kibrisa gideek olan arkadasalarimin dikkatine
14/03/2020 saat 02:00 itibarıyla 01/04/2020 tarihine kadar, kara, deniz ve hava sınır kapılarından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sadece KKTC vatandaşları ve ülkemizde yasal izinli bulunan kişiler girebilecektir. Bunun dışında kalan kişilerin KKTC’ye girişleri 01/04/2020 tarihine kadar yasaklanmıştır.
Hangi ülkeden geldiğine bakılmaksızın, kara, deniz ve hava kapılarından ülkemize giren vatandaşlarımız ve yasal izinli kimseler 14 gün süre ile evlerinde izlem ve kontrol altında kalacaklardır.
İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24 ☺️

Bence herkes gittiği kliniği olumlu olumsuz paylasması cok normal. Bızlere faydası olmasının neyı anormal pek anlamadım. Tedavı ıcın bılmedıgımız bir yere gıdecegız burda herseyı ögrenıyoruz. Tecrübelerden yola cıkıoruz. Kliniklerle görüsmeler yapıyoruz. Hangısıne gıtcegımıze kendımız karar verıyoruz. Zazam yasadıklarını paylastı.
Bu cok normal.
Vallahı cok zor bunu yasayanlar anlıyor. Ben daha hıc donosyon yapmadım ve tümm klınıklerle görüstüm. Aklıma neresı yattıysa orayla baslıcam.
Klınıklerde yasanmıslar tedavı süresi olumlu olumsuz tecrubelerin paylasılması gayet normal..
Ve bunu yıllardır yapıoruz burda paylasıoruz.Ben bu tedavılere ılk basladıgım sene 2006 yılıydı tüp bebek ve sene 2020 olmus ve halen burdayım.Tabıkı sorca klınık nedır malıyetı nedır ve sonra klınıkle görüsces. Yapmayın allah askına yasanılan ıyı kotu herseyın paylasılması taraftarıyım. Hop dıyemı gıtcez tedavıye . Onca yıkılan hayaller maddı manevı bıten tükenen arkadaslar gördük😔😔 kıbrısa gıdıp negatıv dönenler Rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın. Paylasalım ve bırbırımıze destek cıkalım.

Bence yapilan uyari cok gereksiz ve anlamsiz sonucta burda kimse kimsenin basina silah dayayipta su klinige gidip donor yaptircaksin demiyo,herkes iyi kotu yasadiklarini soyluyo,sonucumun poizitiv olmasina ragmen doktorum beni bazen baska hastalarla karistiriyodu doktordan cok yanindaki asistan herkesle ilgiliydi diyordum ki zaten oyle, ben aylarcanbu platformda oldum ilk once asilamayla baslayan yolculugum sonu donasyonla bitdi umarim hayirlisiyla bebeklerimi kucagima aliirimda artik arkdaslarl yaramazlar hakkta konusuruz, yasadigimiz surec zor,maddi manevi ve ruhen cok yipraniyoruz heleki su virus doneminde, bu virus olayi ciktigindan beri ya bende yakalanirsam korkusundan o kadar gerginimki sirtim kucuk kucuk sivilcelerle kaplandi kendi annem ablamla bile her laflarina tartisiyorum esim beni gorunce odadan kaciyo resmen😂 bukadar sevdiklerimizle ruhsal sorunlar yasiyosak bide boyle bi yerde tabii ki fikir ayriligi olur ve cok sacma sekilde insanlari kontrol alma cavasi gercekten gulunc,bu arada kibrisa gidip transferi iptal olan arkadaslar rabbim yardimciniz olsun su donemlerde bu yere gitmezseniz daha iyi hayirlisi olur insallah,ben ne kafar benim rahmimde olan cocuklarim icin endiseliysem sizin endiseniz benden de katbe kat fazla... bu arada rus kanallarinda bi cok yerde 0/10 yas arasi cocuklar ve hamileler virus kapmiyo diye goruyorum umarim dogrudur bin bir turlu eziyetle girdigimiz yolda boyle sacma seyden bebegimizi kaybetmekden cok korkuyorum

Benimde bu ay transfer olamıcak gbi bu salgından dolayı cunku haftaya regl olacagım. Nisanın 20 si gbi tedaviye başlayacagım artık
Canim nisan sonuna kadar herşey düzelir inşallah tedavinde hayırlı olur nisanın 1 den sonra uçuşlar başlayacak mis herşey hayırlısıyla olur 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Benimde yorumum silinmiş. Pes valla

İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24 ☺️
Geçecek gecek bugünlerde geçecek ınsallah hayırlısıyla tedavin olacak canim bu günler zor günler nisan itibariyle herşey normale dönecek insallahhhhh.🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲

Canim nisan sonuna kadar herşey düzelir inşallah tedavinde hayırlı olur nisanın 1 den sonra uçuşlar başlayacak mis herşey hayırlısıyla olur 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Offf gercekten zor gunlerden gecıyoruz ülkece dünyaca hatta:s zaten morallerımız bozuktu tutacak mı tutmıcak mı diye bi de bu eklendi 🙄 inşallah🙏

Back
X