Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrucum bizimki gayet normal seyler! Burda hastanelerin pazarlamacilari varmis demek zaza hakliymis sikayet olmus iste kabak gibi belli!!Ben de burada yasadiklarimi anlatdim belki sizler kadar uzun sureli donasyon gecmisim olmasa da ikk gitdigim klinikten hamile kaldigim icin sanski olsam da diger tup deneyimlerime esasen insanlara yardimci olmaya calistim...
Kazen daha açık nasıl yazabilir? Kimse bir merkeze gidip kadınlar kulübünden geldim, indirim yapacakmışsınız dememesi lazım diyor. Bunun cezası var diyor. Bir merkeze gidip ......... üye aracılığıyla size başvuru yapıyorum demeyin diye uyarıyor. Uyarı çok açık ve net. Elbette deneyimlerimizi olumlu, olumsuz paylaşacağız bunda bir beis yok. Herkes araştırıp uygun olan merkezi seçecektir. Bir de anket kısmı yalnızca Kıbrıs merkezleri var. Gürcistan, Ukrayna, Azerbaycan, İspanya vs merkezleri de var. Nereye başvurmalıyız düzeltmek için.Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.
Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.
İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?
Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.
Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.
Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
Ben de burada yasadiklarimi anlatdim belki sizler kadar uzun sureli donasyon gecmisim olmasa da ikk gitdigim klinikten hamile kaldigim icin sanski olsam da diger tup deneyimlerime esasen insanlara yardimci olmaya calistim...
bende yukardaki ankette gynolife niye yok diyodum bu yıldız tup bebek gynolife oluyor herhalde 5 gün önce konuştum tedaviyi ertelemek için bisey demedilerGynolife isim değiştirmiş yıldız tüp bebek olmuş
Evet kibrisa belli müddet giriş çıkışlar kanacak demişti murat bey demekki nisan ortasına kadar kapandibende yukardaki ankette gynolife niye yok diyodum bu yıldız tup bebek gynolife oluyor herhalde 5 gün önce konuştum tedaviyi ertelemek için bisey demediler![]()
İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24Kibrisa gideek olan arkadasalarimin dikkatine
14/03/2020 saat 02:00 itibarıyla 01/04/2020 tarihine kadar, kara, deniz ve hava sınır kapılarından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sadece KKTC vatandaşları ve ülkemizde yasal izinli bulunan kişiler girebilecektir. Bunun dışında kalan kişilerin KKTC’ye girişleri 01/04/2020 tarihine kadar yasaklanmıştır.
Hangi ülkeden geldiğine bakılmaksızın, kara, deniz ve hava kapılarından ülkemize giren vatandaşlarımız ve yasal izinli kimseler 14 gün süre ile evlerinde izlem ve kontrol altında kalacaklardır.
E ben pazartesi gittim hiç değişiklik yoktu adındabende yukardaki ankette gynolife niye yok diyodum bu yıldız tup bebek gynolife oluyor herhalde 5 gün önce konuştum tedaviyi ertelemek için bisey demediler![]()
Benimde bu ay transfer olamıcak gbi bu salgından dolayı cunku haftaya regl olacagım. Nisanın 20 si gbi tedaviye başlayacagım artıkBenimde yorumum silinmiş. Pes valla
İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24 ☺
Canim nisan sonuna kadar herşey düzelir inşallah tedavinde hayırlı olur nisanın 1 den sonra uçuşlar başlayacak mis herşey hayırlısıyla olurBenimde bu ay transfer olamıcak gbi bu salgından dolayı cunku haftaya regl olacagım. Nisanın 20 si gbi tedaviye başlayacagım artık
Geçecek gecek bugünlerde geçecek ınsallah hayırlısıyla tedavin olacak canim bu günler zor günler nisan itibariyle herşey normale dönecek insallahhhhh.Benimde yorumum silinmiş. Pes valla
İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24![]()
Offf gercekten zor gunlerden gecıyoruz ülkece dünyaca hatta:s zaten morallerımız bozuktu tutacak mı tutmıcak mı diye bi de bu eklendiCanim nisan sonuna kadar herşey düzelir inşallah tedavinde hayırlı olur nisanın 1 den sonra uçuşlar başlayacak mis herşey hayırlısıyla olur![]()