Kızlar bende pcr testi ile ilgili bilgilerimi paylaşayım. Sağlık Bakanlığı'nın sayfasında il il yetkili laboratuvarlarin isimleri yazıyor. Burada kizlardan biri linkini paylaşmıştı. Galiba Hugul paylaştı. Size önerim size yakın olanları tek tek arayın. Keza fiyat konusunda bir standart yok. Kafalarına göre malesef
Hatta bazı uyanık özel hastaneler testi yaptırmak için göğüs hastalıkları uzmanına muayeneyi şart koşuyor. Seyahat için olması farketmiyor. Hatta öyle ki özel sağlık sigortamiz var madem öyle sigortam ile gogus hastaliklari doktorunun muayene ücretini söyler misiniz diye sordum. Paket ücret bu, muayene icin sigortadan faydalanilmiyor diye cevap verdiler
Normal goguscuye muayeneye gitsem %20 sini ödeyip çıkacam ama bu alt tarafı pcr testi istek kağıdı yazacak diye full muayene ücreti alıyor. Yani bunu da haksız gelir kapısı yapmışlar 
Neyse ben size İstanbul Anadolu Yakası özet geçeyim.
Gelişim laboratuarı test 490 tl (ucak bileti istemiyor)
Düzen laboratuarı test 250 tl (ucak bileti rezervasyonu istiyor)
Medical park 250 tl test+ 350 tl muayene ücreti
Florencenightingale 250 tl test+300 tl muayene ücreti
Biz düzende yaptıracağız.
Testi uçağa binmeden en erken 3 gün en gec 5 gün önce vermiş olmanız lazım. 3 gün mantığı test sonucu 72 saat sürüyor. Ama düzen,gelisim ertesi gün cikartiyormus sonucu. Hepsi barkodlu olarak e-nabiza yükleniyor sonuc dedi. Aslında havalimanında uygulamadan barkodu okutsaniz yeterli olacaktır. Ben barkodun ekran görüntüsünu de almayi düşünüyordum. Ama Türkiye bu belli olmaz
Yeni bir uygulama. Uyuzluk yapan çıkar falan. Hugulun barkodu okunmayani almadılar yorumunu okuyunca barkodu hem bastiracagim, hem ekran görüntüsü, hem de uygulama açık olacak.
Ya milleti nasıl almadilar uçağa ne sacmaymis bu arada. Onlar da uygulamayi açıp sistemden niye göstermediler barkodlarini.

Neyse ben size İstanbul Anadolu Yakası özet geçeyim.
Gelişim laboratuarı test 490 tl (ucak bileti istemiyor)
Düzen laboratuarı test 250 tl (ucak bileti rezervasyonu istiyor)
Medical park 250 tl test+ 350 tl muayene ücreti
Florencenightingale 250 tl test+300 tl muayene ücreti
Biz düzende yaptıracağız.
Testi uçağa binmeden en erken 3 gün en gec 5 gün önce vermiş olmanız lazım. 3 gün mantığı test sonucu 72 saat sürüyor. Ama düzen,gelisim ertesi gün cikartiyormus sonucu. Hepsi barkodlu olarak e-nabiza yükleniyor sonuc dedi. Aslında havalimanında uygulamadan barkodu okutsaniz yeterli olacaktır. Ben barkodun ekran görüntüsünu de almayi düşünüyordum. Ama Türkiye bu belli olmaz

Ya milleti nasıl almadilar uçağa ne sacmaymis bu arada. Onlar da uygulamayi açıp sistemden niye göstermediler barkodlarini.