Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ameliyatınız nasıl geçti, sonradan cok agrılarınız oldunmuYok canim ben 8 yıl önce ilk evlendiğim sırada cıktı bende. evlendikten 1 sene sonra cıktı bebegim olmadı doktor doktor gezdim bir kişide demedi hidroselpinks var bile demedi kimse bilemedi en sonunda bir doktor bilmişti çok uğraştık canim benim tüplerim iyice şişmiş ti denemelerim oldu olmadı aralarda doktor bana ameliyat olmazsan tup bebek dahi tutmaz demişti ameliyatı oldum tup bebek denemem oldu başarısız oldu yumurta çıkmadı büyümedi meğersem menapoz olmuşum erken menapoz donasyana sonra karar verdik ilk denemem olumsuz oldu böyle canim hidrosalpinks çok etkiliyo vücudu tüplerim bitmişti benim ben son haddine gelmiştim aynı zamanda içindeki sıvı yumurtamın birini çürütmüştü rabbim evlerden uzak tutsun hiç korkma hiç üzülme ben çok ağlamıştım iyi bir doktor buldum özelde mecbur alındı benim tüplerim ama inan şimdi olsa sagligim için inan ameliyat olurdum .ki benim çok ameliyat geçmişim olmasına rağmen ister istemez insan tedirgin oluyor ama alındı çok şükür kurtuldum.insallah canim rabbimden dileğim sende iyi olacaksın hiç sıkma canini
Evet başlayacak olanlara hayırlı olsun sağlıkla gelsinler türkiyeye güzel sonuçlarla inşallah bende erteledimTedavıye baslayanlar hayırlı olsun sımdıden dılerım bebıslerınızle dönersınızben erteledım bı kac ay daha
Zaten bakanlık liste yayınlıyor farklı bir yerde yapamıyorsunuz ve onlarda güvenilirdir diye düşünüyorum:)Evet bnm de anladığım qr kodunun amacı bu testin güvenilir laboratuarlarda yapılmasını sağlamak
Canım benim doktor pandemik vaka artislarini bahane edip erteledi o kadarda yalvardim acil diye yinede ertelediMerhabalar ameliyatınız nasıl geçti, sonradan cok agrılarınız oldunmu![]()
Aynen bende katılıyorum nekadar sürecek bu süreçuzak kalıcaz ne zaman kadar sürecek bu
Bu konuda ek bir tedbir olması gerekmiş ki qr kodu şartı da eklenmiş. Belki ulaşılabilirlik açısından belki de standardizasyon açısındanZaten bakanlık liste yayınlıyor farklı bir yerde yapamıyorsunuz ve onlarda güvenilirdir diye düşünüyorum:)
Bu konuda ek bir tedbir olması gerekmiş ki qr kodu şartı da eklenmiş. Belki ulaşılabilirlik açısından belki de standardizasyon açısından
Biz bir ay önce gitmiştik Qr kodu olmayan sonuç yoktu zaten ama bazı vatandaşlar çıktı alırken Qr kodunu sığdıramamıs sayfaya kontrolleri yapılamadığı için binemediler uçağa malesefBu konuda ek bir tedbir olması gerekmiş ki qr kodu şartı da eklenmiş. Belki ulaşılabilirlik açısından belki de standardizasyon açısından
Biz bir ay önce gitmiştik Qr kodu olmayan sonuç yoktu zaten ama bazı vatandaşlar çıktı alırken Qr kodunu sığdıramamıs sayfaya kontrolleri yapılamadığı için binemediler uçağa malesef
Aman ihmal etmeyinCanım benim doktor pandemik vaka artislarini bahane edip erteledi o kadarda yalvardim acil diye yinede erteledikontrole gittigimde biktirincaya kadar tekrar söylüycem
![]()
Canım sen tüplerini aldırmıştın değil mi ameliyat olma nedenin rahim içi yapılıklıklardı sanırım. İnşallah bir an önce ameliyatını olursunAynen bende katılıyorum nekadar sürecek bu süreç
Evet canim tüplerim alındı yapisiklar büyük oyuzden ameliyat olucam ınsallah canim ınsallah olurumda kurtulurum bu derttenCanım sen tüplerini aldırmıştın değil mi ameliyat olma nedenin rahim içi yapılıklıklardı sanırım. İnşallah bir an önce ameliyatını olursun![]()
Evet canim doktoru ikna etmek için elimden geleni yapıyorum o bana senin sağlığını düşünüyorum diyor ama adet oldugumdaki sancılarımı yapışık lilara bağlıyor hemde erteliyorAman ihmal etmeyin![]()
Hayırlı olsun merkez neresiBana da bi form yolladılar.Doldurdum.kriterlerime uyan 5 aday varmış.içlerinden seçim yaptım.Adetimi olunca haber vereceğim.resim göstermek yasakmış.zaten görmek de doğru değilmiş.hayırlısı olur inşallah