Kızlar gününüz aydın olsun
İstekleriniz çin olsun
Malesef benim bu survivorum negativ oldu
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Eskiden hep olmadıysa devam diyordum
Ama artık son
Keşke başka türlü olsaydı sonum
Malesef umut olamadım sizlere
Vede buranı terk etmemin zamanı geldiyini düşünüyorum
Çünkü beni başlardan okuyan bile bıkar
Bitmeyen kitap oldum
Ömrümün sonuna kadar dua edicem size
Allah hepinizi anne etsin ve hayırlı evlatlar versin❤
Rabbimden umut kesılmez zazam❤️ Ne diyecegımı bılmıyorum sadece sunu bılıyrm sen en guzel annesın❤️❤️

İstekleriniz çin olsun
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Ama artık son
Bitmeyen kitap oldum
zazam çok üzgünüm. ama kendinde diyorsun 7. gün diye. sen cok güçlü bir kadınsın sakın pes etme ılaclarını bırakma. 12. güne kadar bekle. çok erken yapmıssın testi. pozitif olur belkı yaa

Zazacım cok üzüldüm. Nasıp degıl miş. İlaçlarına devam et. Allah buyuktur. Evlat edın sen acaba. Allah kımı kuluna dogum yapmayı kimine k a lbınden dogurmayı istermiş. 🙏🙏🙏🙏Gucun varsa mucadele ye devam et casdnım

Zaza şu an üzgünsün sayfayı bırakmak aklına gelmiş olabilir ya da bi daha denememek sensen istediğim şu an hiçbirsey düşünme bak bu sadece bir denemeydi önünde henuz zamanın var bunu konuştuk. Bunları sonra düşün sadece ilaçlarını kullanmaya dewam et🙏🙏🙏

İstekleriniz çin olsun
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Ama artık son
Bitmeyen kitap oldum
Allah hepinizi anne etsin ve hayırlı evlatlar versin❤️
Azmin,sevincin ve yaşadıklarınla buradaki herkese umut olmuş bir kadınsın.. Sakın ümidini yitirme ki 12.gunde alacağın haber senin ümitlerin ile beslensin ve büyüsün..Ben beta HCG değerinin pozitif çıkacağına yürekten inanıyorum canım..umudun daim olsun..

İstekleriniz çin olsun
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Ama artık son
Bitmeyen kitap oldum
Canım zazam yapma gözünü seveyim tedavini bırakma ilaca devam beni biliyor hatırlıyorsan 11.gün idrar testi yaptım negatif ti ertesigün kanda pozitif ve yüksek değer çıktı lütfen moralini bozma günü gelsin kan tahlili yaptır ağlarsakta gülersekte Ogün hep beraber yaşarız ama sevinç ama keder dualarımız ve duam sevinçten yana burada hepimiz için ne olur moralini topla 5 gün var şuracıkta.

İstekleriniz çin olsun
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Ama artık son
Bitmeyen kitap oldum
Zazam sakın canım sakın pes etme daha çok erken sen kendin yazdın idrarda çıkmadı sonra ikizlere hamile oldu bir arkadaş diye. Niye moral bozup bebişleri üzüyorsun 12.günde eğer kanda çıkmazsa o zaman ağlarız birlikte ama şimdi değil lütfen ilaçlarını bırakma nolur lütfen bu kadar kadın senin için dua ediyor ben dahil kaç kişinin umudusun sen bilmiyor musun sen pes edersen ben ne yapayım sapa sağlam yavrum doktor kurbanı oldu şimdi ben de mi pes edeyim? Kucağımda taşıdım toprağa elimle verdim o kara çukuru elimle doldurdum o doktor olmasaydı ben bu hafta yeni doğum yapıyordum. Sen benim idolümsün mücadelenle şimdi pes edersen ben ne yapayım?

Zazacım saglık ocagı da kan ver canım. Pes etme. Eger ekonomik Gucun varsa Bı yerde calısıp para kazanıyorsun. Baska merkezde dene. Keske bende çalılsamda tedavım sonuna kadar yaptırsam. Allah herseyı Bı sıraya koymuştur. Ben evlat edınme sırasında yım. 26ay oldu.

İstekleriniz çin olsun
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Ama artık son
Bitmeyen kitap oldum
zazacım çok üzüldüm ama yine de 12. günde bir test yaptır dualarım seninle yaşıtız benimde içim burkuldu :( biraz ümidim kırıldı biraz uzaklaş buralardan ama sonra sen yine gel inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm

İstekleriniz çin olsun
İdrar testi yaptım
Bugün 7 gün
Ama artık son
Bitmeyen kitap oldum
senden bunları duymak hiç istemezdim neyse ki daha vakit var Zazacım önce bir sonuçlansın bakalım ne olacak bizler burada umutluyduk. olmazsa üzülürüm, olmadı be Zaza, sonuç bu olmamalı çok üzülürüm :dua:

Kızlaaaaaaar kurban olurum beni aff edin
Bugün transferin 7 günü ve ben ucuz idrar testi yapıb negativi görünce ilaçları buraktım
Kan sonucum beta hcg 9 çıktı
Yani yavrum orda tutunma çabasında bende ilaç burakmada
Ben nakadar akılsız kadınım
İnşallah yavrum benimle kalır
Beni burakmaz

Bugün transferin 7 günü ve ben ucuz idrar testi yapıb negativi görünce ilaçları buraktım
Beni burakmaz
AHH ZAZAM AHHH YÜREĞİMİZİ DAĞLADIN. Senin gibi millete erken test yapmayın dıye bas bas uyaran kadın nasıl böyle bır hataya kapılır vallahı aklım almıyor. çok şükürr yaaa

Siz ne zaman gittiniz bir anlatırmısımız
Tarihleride lütfen
Burda tedaviye başlayan arkadaşlar çok tedirgin
Giderken her türlü Raporunuzu ne varsa yanınıza alın. İlaç raporları Türkiye’de rahim hazırlığı yapıldığına dair resmî doktor yazısı. Kullandığınız ilaçlar varsa reçetenizi unutmayın. Karantinaya alındığınızda oteldeki görevliden sağlık bakanlığından yetkili biri ile görüşmek istediğinizi söyleyin . Ben öyle dediğimde kaldığım otele sağlık müfettişi geldi. Ona durumumu anlattım. Rahmin hazırlığını tedavi gününün önemini yani karantina arasında transfer için beni göndermelerini istedim. Raporlarımı ve ilaçlarımı gösterdim. Kabul ettiler hava Kıbrıs havaalanına indiğimde yapılan nestte negatif çıkmıştı zaten. Tüp bebek merkezinin söylediği günde o müfettiş benim oraya gidebilmem için otel yetkililerine bilgi verdi. O şekilde gittim

karantınada kaldınız mı neler yasadınız ? hangı merkezdi. lütfen bizi bıraz bılgılendırır mısınız?
Karantinaya her halükarda alındım. Çok güzel bir oteldi onda sıkınto yok. Kıbrıs’a iner inmez havaalanında test yapıldı. 4 saat sonra sonuç çıktı. Bu sürede sonuç çıkmasını beklemedik. Kalacağımız otellere otobüslerle gönderildik. Ertesi sabah hemen yetkili biriyle görüşmek istedim. Otelde görevli biri bana yardımcı oldu. Sağlık müfettişini aldı kaldığım odaya getirdi. Dışarı çıkmak yasak olduğu İçin. Müfettişin anlattıklarınıza ikna olması önemli. Eğer inanırsa hiçbir sorun kalmaz. İzin aldığınıza dair tüp bebek merkezinize haber verin sonra aradaki iletişimi devam ettirin bu şekilde.

Beni burakmaz
hadi hayırlısı zazacım inş bu sefer olacak ama cidden inanamıyorum boyle bir hata yaptıgına :( sonuna kadar direnmen lazım senin :( o kadar emeği hayalleri nasıl heba etmeye cesaret ettin bekle sabret sabırlı ol biraz... rabbim inş bu sefer mükafatını verecek

Beni burakmaz
Zaten hemen devam etmişsindir ilaçlara hiç takılma bebisine odaklan

Back
X