İnşallahhEndometriyum ilk bir hafta içi kalınlaşır sonra stabil kalır,progesteron başlarkende hiç kalınlaşmaz içini ferah tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhEndometriyum ilk bir hafta içi kalınlaşır sonra stabil kalır,progesteron başlarkende hiç kalınlaşmaz içini ferah tut
Bak gördünmü önemli olan kalınlık ilk haftaydı,artık sonradan 1-2 mm artması önemsemeZaza74 ben şu şekilde biliyorum estrofem kullandığımız sürece östrojen artış miktarına göre rahim kalınlaşmaya devam ediyor. Tali progesteron başlayana kadar. Çünkü benim ilk rahim muayenem 28 Ağustos’ta adetin 3. günü yapıldı ve yaklaşık 2 mm çıktı. Bir hafta sonra kontrolüm vardı bu arada estrofem başlandı onları kullandım kontrolde 10 mm çıktı. 4 gün sonra kontrolüm vardı yani 3. cü kontrol 12.4 mm ölçüm yapıldı. Östrojen miktarım biraz düşük çıktı ben doktora dedim ki östrojen daha fazla yükselmesi için miktarı artırmamız gerekiyor mu dediğimde bana eğer ilacın dozunu artırırsak rahim istediğimizden daha kalın bir hal alabilir. Aynı dozda devam dedi. Zaten 2 gün sonra da progestwron başlandı.
Yok daha baslamadım normalde 29 transfer olacak dı ayın birine cekmeyi düsünüyorlar işte bakalım herşey carsamba kan testine göre netleşir hayırlısı ile inşallahNe zaman gidiyorsun sen. Progestwrona başladın mı
Sizin merkez hangi?İnşallahhbir an önce artık olsun istiyorum kapılar acılırmı tekrar kapanırmı stresi inanılmaz . Birde hiç ara vermedim bu sefer negatifi aldıkdan sonra hemen tekrar tedaviye basladık hayırlısı artık hepimiz içinn
![]()
Merkezim ilk dogusda negatif aldım kendi yumurtamdan inat edip ikinci defa hit i sectim merkez olarak iki ay üst üste yumurta toplattım negatif aldım yine kendi yumurtamdan şimdi donasyon olacak inşallahSizin merkez hangi?
Negativ hep yumurta donasyonundanmı oldu
Hit le devam ediyorum su anMerkezim ilk dogusda negatif aldım kendi yumurtamdan inat edip ikinci defa hit i sectim merkez olarak iki ay üst üste yumurta toplattım negatif aldım yine kendi yumurtamdan şimdi donasyon olacak inşallah
İnşallah donasyonla şansın artarHit le devam ediyorum su an
Evet donörümüzü secmiştik zaten ellerinde sperm vardı dondurmuştuk biz beş tane hazır bekleyen donmuş embriyom var inşallahİnşallah donasyonla şansın artar
Yani hazır embriyo olucak değilmi
Zaza sen test yaptın mı bugünBak gördünmü önemli olan kalınlık ilk haftaydı,artık sonradan 1-2 mm artması önemseme
Malallah şu arada rahminde iyi kalınlaşmış
İnşallah sonucunu kucağına alasın
Ben dün öğlen idrar testi (ucuz test) yaptım silik çıktıZaza sen test yaptın mı bugün
İnşallah güzel haberler alırsın yarınBen dün öğlen idrar testi (ucuz test) yaptım silik çıktı
Akşam 21.00 yaptım negativ çıktı kesin kimyasal dedimr
Alşam 23 yaptım negativ
Sabah 4.00 çok silik hayalet çıktı
Sabah 8.00 silik,ama daha belirgin
Bir sözle gece uykusuz kaldım
Yarın kanda bakıcaz12 gün
Artık nasibimizde ne varsa onu görücez
İnşallah kuzumİnşallah güzel haberler alırsın yarındualarım seninle.
Kimyasal değildir öyle hissediyorum zaza74. Çok daha güzel bir sonuç çıkacakİnşallah kuzum
İnşallah kimyasal gebelik olmasın
3-5 gün oluyorHisteroskopi olan var mı aranızda kanama ve lekenız kaç gün sürdü?
Yapisiklik ve rahim genisletme icin histo.yapildi. Rahim ici spiral takildigi icin benim kanamam 1 ay surdu.cyclo verildi. 2.kutuya gectigimde kanama bitmisti..2.kutuyu kullanirken de regl olmustum. Reglbitince spiralcikarilmistizHisteroskopi olan var mı aranızda kanama ve lekenız kaç gün sürdü?
İnşallah elfincimKimyasal değildir öyle hissediyorum zaza74. Çok daha güzel bir sonuç çıkacak![]()
Cok iyi degerler, hazirlik surecinde estrofem disinda baska bir sey verildi mi?regl duzeniniz nasil acaba? İlacla mi regl oluyorsunuz?Tatlım kan tahliline göre transfer ertelenmesine karar verilemez ki. Ultrasonla rahim kalınlığı da ölçülmeli. Biliyorsunuz kullandığımız ilaçlarla rahim kalınlığı embriyo transferi için uygun hale getirilmeye çalışılıyor. Ben transfere gitmeden rahim kalınlığım 12 mm idi. 14-15 mm nin üstüne çıkmaması gerekir.
10 gün oldu kanamam bitmedi doktor adet olunca 1. Gün cyclo iç dedi ama ben adet olduğumu nasıl anlayacam. Benımde yapışıklık ve rahımde çökme vardıYapisiklik ve rahim genisletme icin histo.yapildi. Rahim ici spiral takildigi icin benim kanamam 1 ay surdu.cyclo verildi. 2.kutuya gectigimde kanama bitmisti..2.kutuyu kullanirken de regl olmustum. Reglbitince spiralcikarilmistiz
histo oldugum zaman hemen baslatmislardi bana cyclo. 2 kutu ictim. Sanirim benim spiral takildigi icin kanama devam etmisti.10 gün oldu kanamam bitmedi doktor adet olunca 1. Gün cyclo iç dedi ama ben adet olduğumu nasıl anlayacam. Benımde yapışıklık ve rahımde çökme vardı