Kesinlikle, senin gibi bir uzmandan da boyle guzel bir acıklama beklenirdi 👍👍👍
Zazacım sen hep embrıyoya odaklandın sanırım ve donasyon yapılan yerlerde bu tarz uygulamalar yapılmıyor olabilir...vazgecme lütfen cunku tutunma oluyor ve devamı gelmiyor.. th1/ th2 onlara baktır mesela...
Th1/th2 baktırmaya gitim salı günü bakılıyormuş vede ancak acıbadem hastanesinde
Çok pahalı oldu yaptırmadım😂

Benim cd 56 testimde sıkıntı yoktu, kandan degil rahimden örnek alınarak bakılmıştı Hemde...ona ragmen Ivig onerdi Bulent tıras... buarada hersey kısmet, bir mühendis olarak herseye analitik gözle bakıp onlarca kanıtlı yabancı makaleler okuyup gelişmeleri takip edip mantıklı gelenleri derinlemesine incelemiş biri olarak, hersey kader ve kısmet:)))

😘😘😘 teşekkür ederim baharcım cansın. th1 / th2 de de bu iki bağışıklık sisteminden hangisi baskın o ölçülüyo th1 hücresel th2 humoralı temsil ediyo
Canım şubat ayında immunolog istemedi benden bu testi

Th1/th2 baktırmaya gitim salı günü bakılıyormuş vede ancak acıbadem hastanesinde
Çok pahalı oldu yaptırmadım😂
Askolsun sana, bi vakit ayır git, sanırım 800 yada 1000 tl galiba.. ben haftaya carsamba yaptırcam Tayfun Bagıs soyledi, 8 tane blast konmasına ragmen hiç tutmamasının sebebini bulmamız lazım.. tabiki yasımdan dolayı kalite kotu ama tek enteresan nokta ngs’li iyi embriyoların da tutmaması..dedi hoca..bu kısmı cozup donasyon olmalı dıyorum aksi takdirde rahimdeki alıcılıkta sıkıntı varsa hayatta tutmaz yada düşer...

B BaharOlsun arkadaşımız söyledi o testi aslında zazacım o testi sana. Bana henuz öneren olmadı. Ama immunolojinin panelinde normalde yer almadı gereken bir test o
Bana ankarada bir doktor önerdi acıbademe gitim test pahalı geldi vermedim
Sonra doktoruma sordum kanıtlanmamış dedi
Bende üstünde durmadım

Arkadaslar ben evlat edındım. Kuruma gıttıgımde hiç dusunme dım.baskasının çocugu diye. Oraya gıderken dedımkı ben anne olacam dedım gıttım. Aldım.şimdide kıbrusa gıdıcem. Dıyorum ki. Ben hamile kalmak dogurmak emzirmek ve anne olmak istıyorum o duyguları tatmak. Yavrumu koklamak istiyorum. Hiç aklıma getirmedim. Baska sının yumurtası baskasınn çocugu. Sıze nacızane tavsiyem. Bırakın kiminse kımin sız oraya anne olmak için gıtmıyormusunuz. Ben anne olacam dıye gıdıyorum. Hiçbir zaman da dusunme dım. Dusunmemde. Benım suan tek derdim. Virus var yakalanmamak. Hamile kalmak dogurmak emzirmek anne olmak. Evlat edındıgım yavrumun gelmedı onuda emzirmek. Yetısemezse son sütümü ayırmak onunda halkını korumak. Kımseye ezdirmek ıkısını ayırmadan buyutmek. Sevgiler sıze.

Günaydın kızlar çok uğlarla ve nihayet dün geldik kıbrısa hemen karantina oteline getirdiler gyno life tekrar pct için sağlık ekibi gönderi şükür oda negatif yarın eşim örnek verecek İnşallah herşey yolunda gider 7 gün bir odada kafayı yemeden çıkarız İnşallah bu arada cuma benimde rahim kalınlığım 9.74 mm di estrofemi günde 6 taneye çıkarmıştı şimdi 14 ü geçer diye korkuyorum
canım Hayırlı olsun tedavin transferin ne zaman.benım cumartesi olacaktı uçuşlar olmadığı için iptal edildi.yenıden başladım.7 gün karantina varmı hala orda

Arkadaslar ben evlat edındım. Kuruma gıttıgımde hiç dusunme dım.baskasının çocugu diye. Oraya gıderken dedımkı ben anne olacam dedım gıttım. Aldım.şimdide kıbrusa gıdıcem. Dıyorum ki. Ben hamile kalmak dogurmak emzirmek ve anne olmak istıyorum o duyguları tatmak. Yavrumu koklamak istiyorum. Hiç aklıma getirmedim. Baska sının yumurtası baskasınn çocugu. Sıze nacızane tavsiyem. Bırakın kiminse kımin sız oraya anne olmak için gıtmıyormusunuz. Ben anne olacam dıye gıdıyorum. Hiçbir zaman da dusunme dım. Dusunmemde. Benım suan tek derdim. Virus var yakalanmamak. Hamile kalmak dogurmak emzirmek anne olmak. Evlat edındıgım yavrumun gelmedı onuda emzirmek. Yetısemezse son sütümü ayırmak onunda halkını korumak. Kımseye ezdirmek ıkısını ayırmadan buyutmek. Sevgiler sıze.
Murtaza Allah isteklerine kavuştursun
Çabuk gerçekleşsin
Evladın kızmı?erkekmi?
Kaç yaşında?

Hayırlı olsun. Allah evladının güzel günlerini göstersin birlikte güzel sağlıklı bir ömür versin.

Rabbim evladını ve seni korusun hayırlı uğurlu olsun canım nekadar güzel bir şey yapmışsın evlat edinerek.bende çok isterdim bir evlat edinmek çok araştırmıştım.dogal yollarla evlat sahibi olamayacağımı öğrendiğinde gönüllü olarak çocuk evlerine gitmiştim ben onlarla vakit geçirmek bile ıçimdeki annelik heyacanını artirmisti ben normalde herşeye ağlarım yurt müdürü beni uyarmıştı yanlarında sakın ağlamayın diye nasıl sıkmıştım kendimi anlatamam sana.gözünün içine bakıyorlar hepsi o anı anlatamam.evlat edinmenin bütün ayrıntılarını anlatmışlardı eşime anlatmıştım bu duyguları ama tabiki kabul etmedi hatta baya sert çıkmıştı buna.hungur hüngür ağlamıştım aradan yıllar geçti eşim hala kabul etmedi🙁🙁.seni çok takdir ettim cok saygi duydum insallah rabbim sizin ve yagrunuzun ayagina tas degdirmesin sevgiyle kalin sıkı sıkı sarilin hic kopmayin yavrunuzdan insalah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤

Sana helal olsun demekten başka bir şey geçmiyor içimden inşallah Rabbim senin güzel yüreğini en güzel şekilde hem bu dünyada hem öteki dünyada mükafatlandırsın. Ben de çok düşündüm ama hiç cesaret edemedim hep korktum. Yaptığın şey gerçekten takdire şayan inşallah istediğine kavuşur ve yavrularınla ömrün boyunca sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşarsınız.

Bende Kbrıs dışı araştrımıştım ama kocam istemedi. Ukraynda ecnebi olmasın diye yumurtalatlar bari yumurtanakli olcak bari türk olsun. kınrsda türkiyeden alıyolar. Herksin farklı olabilir tabi düşüncesi birde ecnebiler değişk tipi tutmaz bize fuhuşda çok o ülkerlde test yapılsada bilemedim bulaşıc hastalk falan korkuyom kıbrıs daha bizden
Canım kusura bakmazsan bir yorum yapacağım. Koskoca bir ırkı fuhuşla suclamak hiç olmadı :( Ukraynaya defalarca seyahat ettim hic de fuhus olan bir yer değil. SSCB yikildiginda ülkemize gelen bazi ruslar fuhuş yaptilar ama bu koskoca bir ırkı fuhuş ile yaftalamaya yetmez. Bizim ulkemizde de malesef bolca fuhuş yapılıyor. Gece 12 ye dogru istanbul anadolu yakası veya avrupa yakasinda ozellikle sahillerde pek cok kisi malesef bu iş için bekliyor. Bu turkleri fuhusla etiketlemeye yeter mi?Senin endişeni anlıyorum. Empati yaptim. Ama koskoca bir irki bu sekilde etiketlemek o ülkeye de haksızlık ve hakaret gibi oluyor. Ayrıca burada Kibristan farklı milletlerden donor kullanmış anneler var. Onların da içine kurt düşebilir. Bunu düşünmeden iyi niyetle yorum yaptığının farkındayım. O yüzden bu yazıyı yazmak istedim 🙂 Biz mesela Makedon donor kullandık. Burada pek cok arkadas Ukraynali donor kullandı. Yani mesele bakış açısı. Sırf biz türküz diye baska memleketten biri de bize bir etiket yapıştırıp böyle yargılasa olmazdı degil mi. Kararına saygı duyuyorum ama düşüncende katilmadigim yerler var. Sevgiler...

Bende çıkarın mı var yazdığını okuyunca senin msj an baktım hangi cümlenden bunu çıkarmış anlayamadım güldüm sadece sen de onu yap, kıbrısta yaşayan Rus sayısından, okuyan yabancı öğrenci sayısından haberinyok arkadaşımızın 🤪
Gynolife Lefkosa'da. Biz donasyona gittiğimizde kaldığımız yerde beyazdan cok siyahi gördük. Henüz universiteler acilmamis olduğu için ogrencilerin cogu henüz gelmemişti. Kibrista kalan ogrencilerin cogu siyahi idi. Herhalde uzaktan geliyorlar diye erken mi gelmişler 🤔Hatta bizim donoru biz anlastiktan sonra ucakla getirttiklerini biliyorum. Hazırlık sürecinde Kibrista kaldi donor. Neyse biz siyahi arkadaslari görünce hatta espri yaptik doktora bizim cocugu karistirmazsiniz degilmi diger donorlerle. Siyahi cikarsa cocuk karismayiz diye 😂🙈 Yani Kibrista her milletten öğrenci var 🙂

bir kaç kez okudum mesajınızı ama tepkili bir şey bulamadım, bir de "çıkarını" bulamadım. bir yanlış anlama var diye düşünüyorum. insanlar hep birbirinden farklı, herkes merhaba der kimi güzel bulur mutlu olur, kimi kötü bulur kızar. bence siz yine de bilgi vermeye devam edin inanın ki binlerce kadın bu bilgilerden yararlanıyor. yaptığınız paylaşımların her biri çok kıymetli bu bilgilendirmelerden bizleri mahrum etmeyin. Sizin gibi bir çok kadına rastladım, güzel güzel konuşurken bir kişinin verdiği tepkiyle elini eteğini herşeyden çeken.

Arkadaşlar, güzel hatunlar, lütfen ben kendi adıma rica ediyorum bazı yorumları görmezden gelin diğerlerini düşünün. inanın ki o arkadaşlarımız da kötü niyetle yazmıyorlardır sadece duyguları karışmıştır. böyle paylaşım yapılan bir yer daha yok eğer deneyimlerinizi paylaşmazsanız hep eksik kalırız. sağlığımızdan, paramızdan, zamanımızdan oluruz. :KK200:
Çok güzel yazmışsın 👍❤️ 😘

Uzunnnn bir aradan sonra herkese merhabalar....geriye dönüp okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım bi tek murakamiden haberim var aşırı sevindim:)sağ salim kucağına da alır umarım....biz iyiyiz benim bıdıklar bir yaşında..ikisi de çok hareketli ve komikler...Aşırı yoruyorlar anlatamam ama hergünüm onların varlığına şükürle geçiyor..hep aklımdasınız...lanet olsun şu hastalığa mafetti herkesi..bir çoğunuzun tedavisini engelledi...azdı zaten çile bi de bu çıktı...ne diyeyim umarım düzelir umarım her biriniz bebeelrinize kavuşursunuz....hepinizi öpüyorum...geriye dönüp okuyacağım sonra yine yazarım....
Canim Yesiladam,
Ne cok yardim ettin bana. Destegin için hep minnattar olacağım. Hosgeldin. Bebisleri de seni de çok öpüyoruz 😘😘♥️♥️

Back
X