- 5 Ağustos 2016
- 310
- 985
- 103
- 43
YaaaaKızlar bir kasıma kadar uzatmış kıbrıs karantina olayını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaKızlar bir kasıma kadar uzatmış kıbrıs karantina olayını
Her merkezin donmus bekleme suresi farklı mi acaba bana neden 6 ay dediler hiçte sorgulamamıştım ben hiçbişey sorgulamadım araştırmadım embriyonun kaçıncı gün olduğunu bile transferden sonra öğrendim burası çok şey öğretti bana zaza diğer kızlar çok şey öğrendim şimdi herşey tam olsun diye uğraşıyorum iste böyle sorunlar çıkınca ve tedavimin süresi uzadıkça çok geriliyorum çokta üzülüyorum hep diyodum ben geç olsun güç olmasın diye ama öle olmuyormuş maalesef ya çok değişik duygular içindeyim normalde ben bu kadar dert etmiyordum doktorun ameliyatı bekletmesini ama artık kanamalarim ağrılı olmaya başladı ilaçla adet olmama rağmen ilaç bitmeden 1 hafta önce gelmeye başladı kanamalarım bunu doktora söyledim umursamadığı için canim sıkılmaya ve kızmaya başladım başka bir doktor yolu göründü yine bana
Çok teşekkür ederm başka bir doktordan randevu aldım nasipse cuma günü gidip hem test yaptrcak hem muayene olucam inşallah iyi sonuçlar alırımÖncelikle doktorunu değiştir evet. Seni cok iyi anlayabiliyorum. Aynı şeyleri yaşadım ve bu doktorların bu olayı sanki günlük yasayabilecegimiz.siradan birseymis gibi yüzümüze vurması.. deliriyorum hatirladikca.. bana da demisti doktor sagolsn. Ama kistle ilgili olduğunu düşünüyorum sizin. O yuzden gorekedi muhtemelen. Çünkü pandekiden once rezervin iyi diyop birkac ayda aaa rezerv bitmis demesi cok saçma. Yeni hir doktordan rsndevu alın ve stres yapmayın. Düzenli adet görüyorsanız da korkmayın.
Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156![]()
CNM SELAM bizlere karantina yok. sağlık bakanlığı özel izinliyiz. benım merkezim öyle dedi. uçak bileti aldık 15 ekime hatta. eşim gidip 2 gün kalıcak dönecek. merkezin ile bir görüş istersen sende.Kızlar bir kasıma kadar uzatmış kıbrıs karantina olayını
Evet evet biz özel izinliyiz söylediler otelimiz de farklıymış bende dönebiliyorum ayın 3 ünde sorun yok umarım baska sorun cıkmazdaCNM SELAM bizlere karantina yok. sağlık bakanlığı özel izinliyiz. benım merkezim öyle dedi. uçak bileti aldık 15 ekime hatta. eşim gidip 2 gün kalıcak dönecek. merkezin ile bir görüş istersen sende.
Senin merkez neresi şuan orda mısın peki?Evet evet biz özel izinliyiz söylediler otelimiz de farklıymış bende dönebiliyorum ayın 3 ünde sorun yok umarım baska sorun cıkmazda
Benim merkezim hit Allah nasip ederse ayın birinde orda olacagımSenin merkez neresi şuan orda mısın peki?
Bana böle söylemişlerdi tamaracim ben yeni donorle yola çıkıcam ınsallah herşey aynı olacak tercihen ben yeni donor istedim tedavimin yarı ücretini ödeyeceğim baya bir zorlandım ücret indirmek konusunda ama sonunda başardım hayırlısı artık çünkü ben uzun süre tedaviye gidemeyecegim çünkü ben en mantıklısı yeni donor diye düşündüm 500 euro ödemedim ben ortalık biraz sakinlesin diye bekleyeceğim canim gitmeme sanırım eşim de öyle düşünüyor seneye gelecek yazı bulucak sakın sakın rahat rahat rabbim sağlık verirse acele etmeme kararı verdim umarım doğru karar vermişimdir ve bundan pişman olmam.Canım ben de dondurdum ilk yıl 500 Euro ikinci yıl için 250 Euro istediler. 6 aylık dondurma hiç duymamıştım.
Evaliev bir zamanlar bana büyük bir moral oldun
İnşallah bebişine kavuştun
Lütfen bana haber yaz
Aynı yollardan geçmişik
Aynı doktorlarda tedavi görüyoruz
Nolursun haber yaz
canım zazacım çok özür dilerim buara telefonu elime alacak vaktim olmuyor,ama ara sıra girip senin tüm mesajlarına bakıyorum hep iyi haberlerini okuyabilme ihtimali ile ,hasan bey sayesinde ama daha cok benim pes etmeyip ısrarla denemelerim neticesinde ankarada gittigimiz aynı dr (cem bey)tarafından dogurulmuş 40 ı yeni çıkmış bir yegenin olduSenin durumundan tam haberdar değilim son denemenin malesef olumsuz oldugunu okudum ,Çok üzüldüm ama sakın pes etme yaklaştın biliyorum. Aynı negatif sonuclar aynı zamanlar ama bilki sen benden iyi durumdasın bizde hem esimde hem bende sürekli sorunlar cıkıyor birini tam düzeltiyoruz derken çokdaha buyuk baskası cıkıyordu,sizin dondurulmuş embriyo yokmu kıbrısta.ukraynayı düşündüğünü okudum çünkü.ben biliyorum muhakkak olucak. Belki gec belki zor ama olacak. yasamayan bilmez bu üzüntüyü,umutsuzluğu Hayal kırıklıgını. yoruldugunu tahmin edebiliyorum sakın pes etme bu savasın galibi biz olucaz.Dünya tatlısı anne olucaksın biliyorum
butun dualarım dileklerim senin ve buradaki herkesin artık üzüntüden degil,bebeğinizden dolayı uykusuz geceler geçirmeniz.sansını sonuna kadar zorla zaza
![]()
bileti sizli aldınız erkenden tahlil sonucuna göre onlar ayarlamıyordu.transferın ne zamanaldım aldım cnm ya valla zaten son 2 koltuk falan yazıyordu. gidiş dönüş 1500 tl ye hallettım. bılmıyorum artık ucuz mu pahalı mı bılet bulduk ya ona şükrediyorum. bende istanbuldan sabihadan baktım. şimdi tek duam sorunsuz eşimi gönderebilmek. bir aksilik olmadan yasak masak çıkmadan karantina olmadan Allahım inşallahh
Benim merkez de aynı. Ay sağ salim gidip gelebilsek bir an önce. Özel izinlisiniz deseler bile insan tedirgin oluyor yine de. Gidince bize de yazar mısın zahmet olmazsa neler yaşadığını. Eşimin uçağı da 15 ekim.Benim merkezim hit Allah nasip ederse ayın birinde orda olacagım
Merhaba. Benim transferime daha var. Eşim tek gidicek sperm vericek spermi dondurucaklar. İşimizden dolayı ikimiz aynı anda sürekli izin alamıyoruz garanti olsun diye önceden eşim gitsin sperm versin dedik. Sonra donör ayarlanıp hazırlanacak sonra da ben gidicem transfere kısmetse. Bide bu yasaklar sürekli iptal olan uçaklar canımızı sıkıyor en azından spermi halletmiş olalım dedik. Bakalım hayırlısı artıkbileti sizli aldınız erkenden tahlil sonucuna göre onlar ayarlamıyordu.transferın ne zaman
Merhaba ivig cok pahali diye doktorum intralipid uyguluyoruz demsiti daha ucuz ve ayni islevi goruyormusBulent Tıras ivig uyguluyor bana da yapılacaktı ama ngsden hiç olumlu sonuc alamadım, ivig serumları 5-6 sefer kullanacksın demişlerdi ve bagısıklıgını baskılayacagız denmişti bu pandemi oncesi oldu.. prografı da cem hoca kullanıyor, ivig cok pahalı ve corona zamanı o sevıyelerde bagısıklık dusurmek mantıklı degıl demişti..
Hamile kalıp 9 ay karnin da tasida bag nasil oluyormus görürsünYumurta donasyonu yaptırmış herkese sormak istiyorum. Doktor donasyonu önerdi yaşım daha 28 ama rezervi bitmiş. Donasyon yaptırıp evlat sahibi olanlar psikolojik olarak kendinizi nasıl hazırladınız sanki hiçbir zaman arada bebekle bir bağ kuramam gibi geliyor böyle düşününce ve tabii eğer yaptırıp doğum yaparsam ve bana ait hissetnezsem o bebeğin hakkına da girmek istemiyorum tabii bu riski göze almak da istemiyorum. Doğum yapanlar ve şuan hamile olanlar neler hissettiniz kendinizi nasıl hazırladınız lütfen bilgi verir misniz
Canim benim ne güzel bir duygu demi rabbim seni bebeğini korusun ınsallah ayağınıza taş değdirmesinHamile kalıp 9 ay karnin da tasida bag nasil oluyormus görürsünminik kuzum şuan karsim da yatıyor ve ben ona eriyip bitiyorum 24 saat onu sevmeme az kalıyor valla benim ki evladim yavrum kuzum ölürüm onun canina minik kalbine , kucagim da uyumak istedigin de oyle bi sariliyor ki yerine birakmiyim diye yada gazi agrisi oldugun da oyle yardim ister gibi bakiyo ki insanin içi kayniyor, insanlar ztn kendi geninden oldugu icin degil genel de emegini severler ayrica bebek bakmak okdr yorucu ki soylediklerini düşünmeye vakit kalmiyo
![]()
Bana böle söylemişlerdi tamaracim ben yeni donorle yola çıkıcam ınsallah herşey aynı olacak tercihen ben yeni donor istedim tedavimin yarı ücretini ödeyeceğim baya bir zorlandım ücret indirmek konusunda ama sonunda başardım hayırlısı artık çünkü ben uzun süre tedaviye gidemeyecegim çünkü ben en mantıklısı yeni donor diye düşündüm 500 euro ödemedim ben ortalık biraz sakinlesin diye bekleyeceğim canim gitmeme sanırım eşim de öyle düşünüyor seneye gelecek yazı bulucak sakın sakın rahat rahat rabbim sağlık verirse acele etmeme kararı verdim umarım doğru karar vermişimdir ve bundan pişman olmam.
[/QU
Canım inşallah herşey yolunda gider, senin için rahatsa doğru yoldasın demektir.
Oranın internetin den kullanabilirsiniz bence sonuçta program ile baglaniyorsun