Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb hatirladiniz mi beni bilmiyorum ayni tup bebek merkezine gidiyorduk ayni doktora burda baska bi sayfada gorusmustuk gece sayfalarca okurken gordum sizin yorumlarinizida rabbim hepimizi bu yolda daha fazla yormasin kucaklarimiz dolu donmeyi nasip etsin tesekkyr ederim guzel dilerkleriniz icinKisinin kendisine”anne olmam icin ne mumkun” sorusuyla basliyor yolculuk.
Yillardir ugraslariniz olumsuz sonuclaninca bu yontem karsiniza cikiyor.
Bu da size tibbin bir imkani ve eger kalbinizden bir bebek sahibi olmak icin istek yogunsa o zaman donasyon olarak bakilmiyor surece..
Sadece anne olmak istiyorsunuz...
Sordugunuz sorulari kendi icinizde tartip bakacaksiniz, @hugulun de belirttigi gibi karar veridiginiz noktada burdan cok kiymetli bilgiler alabilirisiniz.. yolunuz acik olsun. Sevgiler..
Ayni yoldan geciyoruz , deniyoruz ve donasyon da kesin sonuc degil maalesef .Allah izin vermisse oluyor.. burda cok hikaye var..kimi mutlu son kimi ‘to be continued’ seklinde:))Mrb hatirladiniz mi beni bilmiyorum ayni tup bebek merkezine gidiyorduk ayni doktora burda baska bi sayfada gorusmustuk gece sayfalarca okurken gordum sizin yorumlarinizida rabbim hepimizi bu yolda daha fazla yormasin kucaklarimiz dolu donmeyi nasip etsin tesekkyr ederim guzel dilerkleriniz icin
Amin cok tesekkur ederim inanin ki dun daha elim bos döndum merkezden şuan nefes bile alamiyorum psikolojik olarak cöktumRabbim yardimciniz olsun dilerim esinizle karar verip tedavinize baslarsiniz. Benim de yumurtam bos ciktigi icin tedavim yarim kalmisti bilirim nasil oldugunu. Hic bosuna zaman kaybetmeyin Rabbim halkinizda hayirlisini nasip etsin insallah.
Amin aynen oyle rabbim anneligi yazmadiysa buda olmaz nasipte varsa olacakAyni yoldan geciyoruz , deniyoruz ve donasyon da kesin sonuc degil maalesef .Allah izin vermisse oluyor.. burda cok hikaye var..kimi mutlu son kimi ‘to be continued’ seklinde:))
Ciktigimiz yolun sonu guzel olsun, siz kendiniz karar vermisseniz su gibi aksin bundan sonrasi..
Mavisufi sen nerde yaptırdın tedavini. Seninkisi mi yumurta donasyonu?Bu arada benim guzeller guzeli 2 kizim oldu..20 gun sonra 2 yasinda olacaklar..herkeze sevgiler yolunuz acik olsun..
Genetikten saglikli gelen embriyonun tutmadigi, kimyasal gebelik olan vakalarda var. O yuzden kara kutu sanirim transferden sonrasi. İcerde neler oluyor orasi mechul...Arkadaşlar yumurta yada sperm donasyonu için gittiğiniz tedavi merkezlerinde sizin embriyolara PGT ve PGS testleri yapılıyor mu? PGT de kapsamlı bskılmıyormuş PGS ile daha kapsamlı bakılıyormuş. Tekrarlayan düşüklerede bu tedavi uygulanıyormuş. Aranızda yaptıran ve buna rağmen kimyasal yada ilk haflarda düşük yapan oldu mu???
Can sın sen arkadaşım ♡ nasıl gidiyor hamileliğin ?Morcum ben yazdigindan yanlış veya kötü birsey algilamadim. Sen de güzel bir başka çözüme işaret etmişsin. Ne güzel. ♥
Seninle gurur duyuyorum canım benim.Tüm donasyon yolculuğunu bilen yanında destek olarak bulunan biri olarak senin alnından öpüyorum.Ve kuzunuda Bahtı şansı açık olsun inşallahh. öpüyorum ♡morkanatlarim arkadaşım inan bende bugün izlerken keşke dedim bu forumdaki arkadaşlarda izlese diye.
Benim dönmüş embriyonda var aslında ama okadar yürekten söylüyorumki bunu size inanın bu sevginin hiç bir tarifi yok.onu Dogurmadigumi unutuyorum bazen.keske daha hic bu işlere kalkışmadan evlat edinseydimde daha gönül rahatlığıyla deneseydim kıbrisi.inan okadar anneliğe doyuyoraunuzki aklınızda bir gram şüphe olmuyo.suan ayağımda sallıyorum bebeğimi ve hala hergun girip okuyorum burayı hepinizden haberdarim.sadece inanın allah size bi şekilde anne olmayı sunmuş. Ister evlat edinme ister donasyon tabiki istediğiz kadar deneyin donasyon sadece kalbinizin bi yerinde benim dediklerinide aklınızdan çıkarmayın. Inanin onu dogurmadiginizi unutuyorsunuz ve kendimi 3 sene neden bukadar kahrettim diye k3ndime cok kiziyorum.cunku bütün aşamalardan geçtim bende ve nekadar acı cektigimi anlatamam.ama bukadar k3ndimi kahredeme kadar her gece ağlayama kadar bebeğime sarilsaydimda.kibrisi sonra düşünseydim.b3nim nacizane fikrim.
seninle gurur duyuyorum canım benim.Tüm donasyon serüveninde yaşadığın herşeyi yakından bilen ve sana destek olan biri olarak alnından öpüyorum.Kuzunun bahtı açık olsun.öpuyorum ikinizide♡♡morkanatlarim arkadaşım inan bende bugün izlerken keşke dedim bu forumdaki arkadaşlarda izlese diye.
Benim dönmüş embriyonda var aslında ama okadar yürekten söylüyorumki bunu size inanın bu sevginin hiç bir tarifi yok.onu Dogurmadigumi unutuyorum bazen.keske daha hic bu işlere kalkışmadan evlat edinseydimde daha gönül rahatlığıyla deneseydim kıbrisi.inan okadar anneliğe doyuyoraunuzki aklınızda bir gram şüphe olmuyo.suan ayağımda sallıyorum bebeğimi ve hala hergun girip okuyorum burayı hepinizden haberdarim.sadece inanın allah size bi şekilde anne olmayı sunmuş. Ister evlat edinme ister donasyon tabiki istediğiz kadar deneyin donasyon sadece kalbinizin bi yerinde benim dediklerinide aklınızdan çıkarmayın. Inanin onu dogurmadiginizi unutuyorsunuz ve kendimi 3 sene neden bukadar kahrettim diye k3ndime cok kiziyorum.cunku bütün aşamalardan geçtim bende ve nekadar acı cektigimi anlatamam.ama bukadar k3ndimi kahredeme kadar her gece ağlayama kadar bebeğime sarilsaydimda.kibrisi sonra düşünseydim.b3nim nacizane fikrim.
Sende bir kuzuyu evlat edinmiştin dimi.Seninlede gurur duyuyorum ne müthiş bir şey bir can 'ın kaderine sihirli ellerle değmek ♡Yo evlat edınme daha kolay. Sadece 3yıl bekliyorsun. Koruyucu ailede cocugun ailesi var ise heray kuruma goturup ailesını gırıyo. Oyuzden ii degıl.
Bildigim 3 cizgi rahmin tum yuzeyinin esit kalinlastiginin ifadesi..ama tam aciklamasini bilmiyorum..Anlamadıgım bişey var bu 3 cizgi ne zaman oluyo kalınlaştıgı zaman mı yoksa kalınlaşmayla alakası yok mu? Tam olarak nedir bu 3 cizgi bılen varsa aydınlatırsa cok iyi olur
Benim eski bahceci ..Murat Beydi doktorum..Yumurta donasyonuydu..Mavisufi sen nerde yaptırdın tedavini. Seninkisi mi yumurta donasyonu?
Canımsin❤❤❤❤❤❤❤❤❤Her vicdanlı insan etkileniyo .Ve sende gerçekten iyi yüreklisin arkadaşım.Ben senin anne olacağına inanıyorum.Ve çok şevkatli sıcak bir anne olacaksın. Sadece zamanı var demek. Eşin istemeden evlat edinebilmek tabiki olası değil.merak ettim acaba senin yumurtan olsaydı da eşinin spermi olmasaydı o zaman illa donasyon diyebilecekmiydi.Malesef bazı erkekler fazlasıyla bu konuda bencil oluyor.Bu sayfada "Gerçek " nick name lı arkadaşımız 2 kere sprem don. Yaptırdı . Olmadı. ama eşi hep evlat edinelim diyordu ve 2 aylık bir kuzu evlat edindiler.Çok da mutlular.Allaha şükür.Hersey illa karnında taşımak değil.genetik bağ olmaması da sorun olamaz zaten donasyondada bu yok. Ben üzülüyorum o yavrularda da doğuyorlar ama hayat onlara baştan kötü davranıyo.Ben düşüncemi paylaştım.Donasyon yaptırana da saygım var. Sadece masterchef de izleyince duygulandım.
Merhaba arkadaşlar sizlerle transferin 9. günü beta hcg sonucumu paylaşmıştım. 156 çıkmıştı hatırlarsanız bugün transferin 16. günü gebeliğim kimyasala dönüştü 284 çıktı.
9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284
Toplam üç kere yumurta donasyonu ile tedavi denedik 3 ü de kimyasal oldu. Ama diğer 2 sinde değerlerim hiç bu kadar iyi çıkmamıştı. Çok küçük rakamlarla başladı sonlandı.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. 2 günde o kadar güzel hayaller kurmuştum ki anlatamam.nasip değilmiş. Yıkıldım resmen. Bir babamı kaybettiğimde bu kadar üzülmüştüm birde bugün sonucu öğrendiğimde
Allah sizlere nasip eder inşallah . Yolunuz açık olsun.
Gemide boş yer varsa tabiki gelebilirsin. Sonuçta gemi içinde biletinin olması gerekiyorkızlar bana 19 gün kaldı ya ayın 24üne çektiler biletimi yani inne vurulmalarımın 9 yada 10 günü orda olucam yakşaık 14 gün oluyor orada olamam sizce işim bittikten sonra ferivotla gelebilmem mümkün olurmu yoksa uçak biletinin gününe kadar beklemem mi gerekecek öf
Kuzum kel ilaç bilseydi kendi kafasına sürürdü
Benim eşimin sperminden 6 blast oluştuda ne işe yaradı
[/QUOTE
Zaza Sudan çıkmış balık gibi hissediyorum olumsuz olunca ne diyeceğimi ne soracağımı şaşırıyorum. Belki birşey bulurum diye.