Yaptırdım canım
9. Gün 156
11.gün 245
13 gün 315
15.gün 270
17 gün 70 çıktı yani kesin kimyasal gebelik . 315 çıktığında ilaçları kesmiştik. Bugün bir merkezin doktoru ile konuştum kimyasal gebelik laboratuvar hatası yada genetik bozukluklarda olur dedi. Eşine karyotip testi yaptır ERA testi falan şarlatanların işi dedi. Sen hamile kalabiliyorsun hiçbirşey yapmana gerek yok gerisini laboratuvarda biz yapacağız dedi.
canım sperm testi özellikle dna hasar testi yaptır antioksidan ilaçlar kullansın eşin sigara içiyorsa bıraksın çalıştığı ortam da önemli inşaallah hepimiz anne oluruz

Evet canım ilk iki tüp denemiştim negatif sonrası donasyona karar verdik sperm dondurttugum için donörde bulununca dondurtmuştuk 3 tane dahq var donmuş donörden . donörle olan ilk deneme bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah canım 🙏
Ozaman ilk iki defa kendi yumurtanla denedin spermi banktan aldın olmadı
Şimdiki embriyo donasyonu
Doğrumu anladım

Ozaman ilk iki defa kendi yumurtanla denedin spermi banktan aldın olmadı
Şimdiki embriyo donasyonu
Doğrumu anladım
İlk iki defa kendi yumurtamla ve kendi spermimizle denedim olmadı hatta ikinci tüp bebek için iki defa toplattım yumurtamı iki ay üst üste gittim kıbrısa ama olmadı maalesef şimdi 4aa dedikleri yumurta bagıscıdan alınan kondu kendi spermimizle☺️

Yaaa tebrik ederim gözün aydın 😍😍😍

Genetikten saglikli gelen embriyonun tutmadigi, kimyasal gebelik olan vakalarda var. O yuzden kara kutu sanirim transferden sonrasi. İcerde neler oluyor orasi mechul...
kibrisda maaelesef embriyo genetik test cok pahali.2500 eur istiyorlAr..ama saglikli embriyo bulundu kesin tuttu diye de garanti yok...
Zaza soylemisti en iyi test merkezi Rahim oluyor. Neyi isterse onu kabul ediyor:))
İlk tüp bebek denemsinde 2500 euro verip genetik testide yaptırmıştık sonuc yine negatif di

canım sperm testi özellikle dna hasar testi yaptır antioksidan ilaçlar kullansın eşin sigara içiyorsa bıraksın çalıştığı ortam da önemli inşaallah hepimiz anne oluruz
DNA hasar testi yapıldı eşime sorun yok dediler. Sigara alkol kullanmıyor. Karyotip testi kaldı birtek. Oda normal çıksa bile oluşan embriyoda yinede kromozom anomalisi olabilirmiş. Herşeye olabiliyor fakat biz yinede ilerde pişman olmamak için elimizden gelen herşeyi deneyelim diyoruz

Back
X