Muhtemelen rahim yetmezdiği var
Bir tane en iyisini transfer etsinler
Ama seni takip eden doktor geçmişine bakarak seni takip etsin
Lazımsa 12 haftada rahim ağzına dikiş atsın
İnşallah bu defa kucağına al yavrunu
çok teşekür ederim canım. inş

Guest Donöre karyotip yapılması zorunlu değilmiş. Yasalarda zorunlu olması gerekiyor bencede.ben yinede ücretini ödeyip talep edeceğim
Ya emin misin? Kuzum olur mu öle sey ? En basit kan testi ve benim bildiğim bir sürü genetik hastalıkla ilgili test yapılıyo bunun en basit olanı karyotip ama ben gitmedim zaza daha iyi biliyodur. Hatta hugulla da öyle bir konu geçmişti.

Gerçekten o konuda hiç sıkıntı yaşatmadılar. Doktor aynen söylediğiniz gibi her defasında inşallah bu sefer olacak diye beni motive ederek gönderdi. Tekrar görüşüp daha önce bağış yapmamış bir donör olursa karyotip yapılmasını isteyeceğim. Daha önce hamilelikle sonuçlanmış bir donörse onarsa gerek yok sadece eşime yaptıracağım.
Bende merak ediyorum ne diyeceklerini hayirli haberlerini bekliyorum🥰

Ya emin misin? Kuzum olur mu öle sey ? En basit kan testi ve benim bildiğim bir sürü genetik hastalıkla ilgili test yapılıyo bunun en basit olanı karyotip ama ben gitmedim zaza daha iyi biliyodur. Hatta hugulla da öyle bir konu geçmişti.
Karyotip rutin yapılıyor mu bilmiyorum( belki ücrete dahil ettiler detay sormadım) ama biz 4000 bine yakın genetik hastalık baktirmistik 3 hastalık için taşıyıcı çıkmıştı o hastalıklar için eşime yapıldı eşimde çıkmayınca donör değiştirmedik

çoook tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah :nazar::KK200: nasıl güzel bir haber bu. Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah :dua:
Amin canım inşallah devam eder şimdiden sevinemiyorum daha öncede böyle olmuştu düşmüştü heralde kucağıma alana kadar sevinemiycem

Gözün aydın yenibahar 💐🌞🎂inşallah sağlıcakla devam eder değerlerin. Sen nerde yaptırdın bize Bilgi verebilir misin? Yumurta donasyonumuydu kaçıncı denemen çok soru sordum ama mağzur gör lütfen 🙏
Amin canım benim biliyorum şuanki psikolojini
gynolife da oldu ilk denemem bu donasyonla hep burda denedim olmadı olsada düştü hep senin gibi değerlerim Kıbrıs taki süreci biliyorsun zaten 2 embriyo transfer edildi 5aa 4aa yarın yine kan vereceğim yazarım sonucu yine üzülme nolur vakti zamanı var bence sonu güzel olacak eminim

Vallahi ben hiçbirşeyden emin değilim Guest artık. Karyotip testinin zorunlu olmadığını yasalarda böyle birşey yok sadece etik çalışma kurallarını benimsemiş merkezler kendi isteğiyle yapıyor bunşardan biride biziz dedi British tüp bebek merkezi. Üstüne basa basa yasal bir zorunluluk yok o yüzden daha önce tedavi olduğunuz yere donöre neden karyotip testi yapmadınız diye soramazsınız bile dedi. O öyle dediğinde bende zorunlu değilse bile bize bu konuda fikir verip böyle bir testin varlığından bahsedip yaptırırsanız ekstra maliyeti size yansır diye bilgilendirme yapamazmıydı dedim. Onu yapabilirlerdi dedi.

Amin canım benim biliyorum şuanki psikolojini
gynolife da oldu ilk denemem bu donasyonla hep burda denedim olmadı olsada düştü hep senin gibi değerlerim Kıbrıs taki süreci biliyorsun zaten 2 embriyo transfer edildi 5aa 4aa yarın yine kan vereceğim yazarım sonucu yine üzülme nolur vakti zamanı var bence sonu güzel olacak eminim
Üzülmüyorum canım ben travmaları çok çabuk atlatan biriyim. Hatta şuan tekrar tedavi olalım dediği için eşim heyecanlıyım☺️. Geçti gitti nasip değilmiş o minik ışıklar bana. Hatta onlara bana iki günlük hamilelik duygusu yaşattıkları için teşekkür ederin. Ben inanıyorum isteyen herkes bir gün anne olacak. Bunu bütün kalbimle söylüyorum.

Üzülmüyorum canım ben travmaları çok çabuk atlatan biriyim. Hatta şuan tekrar tedavi olalım dediği için eşim heyecanlıyım☺. Geçti gitti nasip değilmiş o minik ışıklar bana. Hatta onlara bana iki günlük hamilelik duygusu yaşattıkları için teşekkür ederin. Ben inanıyorum isteyen herkes bir gün anne olacak. Bunu bütün kalbimle söylüyorum.
ha işte bu şekilde devam edersek mutluluğumuzun tadına varırız helal kız asana

Üzülmüyorum canım ben travmaları çok çabuk atlatan biriyim. Hatta şuan tekrar tedavi olalım dediği için eşim heyecanlıyım☺. Geçti gitti nasip değilmiş o minik ışıklar bana. Hatta onlara bana iki günlük hamilelik duygusu yaşattıkları için teşekkür ederin. Ben inanıyorum isteyen herkes bir gün anne olacak. Bunu bütün kalbimle söylüyorum.
ikizlerim 2 yasinda oyle guzel ki onlari syretmek anne deyip kollarima atlamalari dunyanin en guzel seyi, bunu dusunun sadece ve inanin bu duyguyu yasayacaginiza. benim genim yok belki ama ruhum var kanim var canim var kalbim var onlarda. uzun zaman oldu buraya girmeyeli, bu yolda olan herkese en kisa zamanda bebeklerine kavusmalarini dilerim. sadece az kaldi onlari kucaklayacaginiz gunlere.... bunu bilin yeter. gerisi deneyim gerisi sinav... sevgiler

Aminnn canim benim 🤲🤲🤲🤲ınsallah rabbim tez zamanda hepimize annelik heyacanını yaşatır insallahh.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

Muhtemelen rahim yetmezdiği var
Bir tane en iyisini transfer etsinler
Ama seni takip eden doktor geçmişine bakarak seni takip etsin
Lazımsa 12 haftada rahim ağzına dikiş atsın
İnşallah bu defa kucağına al yavrunu
teşekür ederim.1 tane transferım oldu.bakalım inş bana tutunur

Çok sevindim ben pes ettim son kezde Kıbrısta deneyelim demiştik İnşallah herşey yolumda gider

Back
X