Kızlar sonuçlarım çıktı bugün tekrar kan testi istedi doktor
8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
Korktum yüksek çıkınca dış gebelik olur mu diye
Ama öyle olsa 1200 falan çıkardı dedi iki doktorda ikiz olma ihtimali yüksekmiş çok şükür Rabbime şimdi dualarım sizinle Allah sizede biran önce yaşatsın İnşallah bu duyguyu burdaki kızlardan güç ve destek almasam gidemezdim Kıbrısa allah hepinizin gönlüne göre versin
Maşşallah allah nazarlardan korusun ınsallah böyle gider böyle güzel gitsin ınsallah rabbim saglicakla kucağına almayı nasip eylesin ınsallah ❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
Ama öyle olsa 1200 falan çıkardı dedi iki doktorda ikiz olma ihtimali yüksekmiş çok şükür Rabbime şimdi dualarım sizinle Allah sizede biran önce yaşatsın İnşallah bu duyguyu burdaki kızlardan güç ve destek almasam gidemezdim Kıbrısa allah hepinizin gönlüne göre versin
Yenibahar artık ilk derin nefesini ala bilirsin
Allah tamamına erdirsin kuzum
Çok şükür

Yenibahar artık ilk derin nefesini ala bilirsin
Allah tamamına erdirsin kuzum
Çok şükür
Canım zazam çokk çokk teşekkür ederim sana sıkılmadan bunalmadan hepimize sabırla cevap verdiğin yardımcı olduğun için İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız eminim buna 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba uzun zamandır buraya bakmıyordum dilerim hepinizin dileği grrçek olur. Ben de çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ikizlerim var şimdi bir kız bir erkek çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun başta zor oldu erken doğum yaptım falan ama atlattık. Ne olur siz de umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim herşeye kadir.... Sevgiyle kalın....
Allah analı babalı büyütsün ne güzel umut oluyor böyle msjlar bize

8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300

Gözünüz aydın olsun 🤲🤗
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲

Back
X