herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
Güle güle gidin gelin inşallah, güzel haberlerle dönün❤Bana da 3 gün kaldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
Güle güle gidin gelin inşallah, güzel haberlerle dönün❤Bana da 3 gün kaldı![]()
AYY Tamaracım hayırlı olsun. güle güle git, bebeklerle dön inşallah. dualarım senınle.. bende kısmetse kasım gıbı transfere gıdıcem. yenı karantına yasaları ıle ılgılı bılgılendırme yaptılar mı? kaç gün kalacaksın?herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
Hadi hayırlı olsun inşallahherkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
senınde hayırlı olsun canımm tez vakıtte gıdın bebıslerle dönünnBana da 3 gün kaldı![]()
amin bacım aminSeninde hayır olsun insallahhh transferin sende hayırlı haberini alırız insallahhhh❤❤❤❤❤❤
Biz bile heyecanlandıkherkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
amin darısı bana inşallahHadi hayıslısı![]()
sizin ilk denemenizi.transferınız oldumuOteli Sağlık bakanlığı belirliyor, havaalanından alıp otele bırakıyorlar, 7 gün için 2900₺ ödedik
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Biz bile heyecanlandıkgün sayarız hep beraber yine
Sonra güzel mutlu haberler paylaşırsınız burda bize de çok güzel umut olursunuz
Hepimiz anne olucaz
![]()
Evet ilk donasyon denemem oldu, pazartesi test günüm hayırlısıylasizin ilk denemenizi.transferınız oldumu
Canımmmm inşallah güzel haberlerini duyalım sağlıkla bebeğini al kucağınaherkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
İnşallah olumlu haberinizi alıp hepbirlikte sevinirizEvet ilk donasyon denemem oldu, pazartesi test günüm hayırlısıyla![]()
Prolutex iğne kullanıyorum günde bi defa, Oksapar iğne günde bi defa, Crinone jel sabah akşam, folik asit ve Corasprin kullanıyorumhayırlısı.hangi iğneleri kullanıyom prolutexs mi.kaç tane transferiniz oldu.kalıtelerı ıyımıydı
Çok teşekkür ederim, inşallahİnşallah olumlu haberinizi alıp hepbirlikte seviniriz![]()
amin bacım amin bugun kontrolüm yapıldı en büyüğü 10 mili bilemm nelik 15 tane varmış rahim kalınlııda 7 miş pzartesi adetim bitti her şey yolundamı sizceİnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz![]()