AYY Tamaracım hayırlı olsun. güle güle git, bebeklerle dön inşallah. dualarım senınle.. bende kısmetse kasım gıbı transfere gıdıcem. yenı karantına yasaları ıle ılgılı bılgılendırme yaptılar mı? kaç gün kalacaksın?

İnşallah canım hep birlikte. yaptılar yaptılar :))) yeni karantina yasaları; 3 gün içinde giriş çıkış yaplacak ancak kıbrıs'taki pcr testi negatif çıkarsa dışarı çıkmak serbestmiş. biz 2 gece 3 gün kalacağız yani üçüncü gün dönüş yapacağız. çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır :))

Biz bile heyecanlandık 😊 gün sayarız hep beraber yine❤️ Sonra güzel mutlu haberler paylaşırsınız burda bize de çok güzel umut olursunuz 🌈 Hepimiz anne olucaz 💐😇🤩

İnşallahhhh canım inşallah hep birlikte bu güzel duyguyu yaşayacağız. daha diş çıktı haberini, ilk konuştu haberlerini paylaşacağız hepimiz. yani çoook çoook paylaşacak haberlerimiz olacak Allah'ın izniyle :KK200::dua:

Merhaba 5 tupbebek denemem oldu hiç pozitif göremedik doktor yumurta kalitesiz dedi geriye 1 emrio kalıyor oda kalite düşük genetik tarama dedi göndermedik tekrar başlamamız zaman alıcak son negatifler 3 gün önce almıştım sanki anne olamicak hissi e kapildim psikolojik olarak da iyi degilim
donasyonla ilgili araştırma icerisindeyim kıbrısta hangi doktor ücretler neler bilgi verirmisiniz 2 sene sonrası belki donasyon düşünebilirim şimdiden fikir almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Kızlar sonuçlarım çıktı bugün tekrar kan testi istedi doktor
8.Gün 186
10.Gün 495
12.Gün 954
14.Gün 3300
Korktum yüksek çıkınca dış gebelik olur mu diye
Ama öyle olsa 1200 falan çıkardı dedi iki doktorda ikiz olma ihtimali yüksekmiş çok şükür Rabbime şimdi dualarım sizinle Allah sizede biran önce yaşatsın İnşallah bu duyguyu burdaki kızlardan güç ve destek almasam gidemezdim Kıbrısa allah hepinizin gönlüne göre versin
Amin cümlemizin🙏 Sen hangi merkezden donasyon yaptırdın? Bende donasyon düşünüyordum o yüzden sordum

Transferi gerçekleşen arkadaşlarımız var sonuç bekleyen Rabbim pozitif sonuçları buradan duyurmayı nasip etsin onlara. Gidecek arkadaşlarımız var Rabbim yar ve yardımcıları olsun hepinizin güzel haberleri hepimize büyük moral oluyor inşallah buradaki bütün kadınlar anne olduktan sonra da annelik deneyimlerini paylaşır buradan. Hepiniz dualarımdasınız tanımıyorum hiç birinizi ama çok seviyorum. Artık kötü anıların yerini yeni ve umut dolu anılarımız doldursun.

Merhaba 5 tupbebek denemem oldu hiç pozitif göremedik doktor yumurta kalitesiz dedi geriye 1 emrio kalıyor oda kalite düşük genetik tarama dedi göndermedik tekrar başlamamız zaman alıcak son negatifler 3 gün önce almıştım sanki anne olamicak hissi e kapildim psikolojik olarak da iyi degilim
donasyonla ilgili araştırma icerisindeyim kıbrısta hangi doktor ücretler neler bilgi verirmisiniz 2 sene sonrası belki donasyon düşünebilirim şimdiden fikir almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Merhaba, 2 sene sonra belki dediğiniz için cevap vermek istedim. 2 sene içinde çok değişir herşey. Fiyatlar, merkezler, doktorlar. ama güncel bir fiyat sorarsanız 4.000 - 6.000 Euro arası değişken fiyatlar var. istediğiniz özel testler falan varsa ya da ekstra bir işlem yapılacaksa ortalam fiyat budur. dr derseniz bugün a kliniğinde olan yarın b kliniğine geçiyor dolayısı ile ona da net bir cevap vermek biraz zor. bir de hangi klinik ile elektriğiniz uyuşursa orası ile devam edersiniz. bence iyice düşünüp bir karar verdiğiniz zaman tam olarak sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.
Sevgiler :KK200:

Merhabalar,
Ben de sizler gibi bebek sahibi olmak İçin uzun süredir gücümü topladıkça belirli aralıklarla uğraşıyorum. Eşim azopsermi ve son çare sprem donörü kullanmayı düşünüyorum. 46 yaşında yumurtalarımı döndürdüm. Yaşım 48. Bu yaşlarda sperm donörü kullanarak hamile kalanınız oldu mu fikirlerimize çok ihtiyacım var
Benim de durumum hemen hemen aynı.cevaplayan olursa dinlerim bende

İnşallah canım hep birlikte. yaptılar yaptılar :))) yeni karantina yasaları; 3 gün içinde giriş çıkış yaplacak ancak kıbrıs'taki pcr testi negatif çıkarsa dışarı çıkmak serbestmiş. biz 2 gece 3 gün kalacağız yani üçüncü gün dönüş yapacağız. çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır :))
AYY BEN bıle kasımda olacak transferım ona ragmen cok heycanlıyım senı dusunemıyorum. allahım bu heycanımızı mutlulukta tamamlasınn inşallahhh

Öncelikle geçmiş olsun . Üzüntünüzü bizlerde derinden hissediyoruz. Hepimiz olmasada bir çoğumuz bu tür acı tecrübeler yaşadık. Henüz çok yeni 3 gün önce negatif alıp bu duygular içerisinde olmanız çok normal. Geçecek demiyorum fakat hafifleyecek bu acı. Eğer kendi yumurtanla denemeyi bırakıp donasyon kararı verirsen onunla ilgili burada bir çok kişi fazlasıyla tecrübe sahibi. Fiyatlar merkeze göre aşağı yukarı kaliteye göre 4000-5500 Euro arası. Doktor olarak olumlu sonuç alan arkadaşlar daha iyi Bilgi verecektir. Ama isim yapmış bir kaç merkez var. Gynolife, British tüp bebek, Halil İbrahim tekin gibi. Bunlar dışında tabiki vardır fakat benim bütün donasyon mesajlarından okuduğum kadarıyla başarılı sonuçlar alan merkezler olarak ele aldıklarım diyebilirim. Fiyat olarak sorarsan içlerinde en pahalı olanı British tüp bebek. Gyno ve HİT Fiyat olarak aynı.

AYY BEN bıle kasımda olacak transferım ona ragmen cok heycanlıyım senı dusunemıyorum. allahım bu heycanımızı mutlulukta tamamlasınn inşallahhh
Kurban olduğum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın insallahh bebiş haberleriyle dolsun sayfamız sevinelim kızlar nesemiz yerine gelsin insallahhh dualarim hepinzle beraber.❤❤❤❤❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İnşallahhhh canım inşallah hep birlikte bu güzel duyguyu yaşayacağız. daha diş çıktı haberini, ilk konuştu haberlerini paylaşacağız hepimiz. yani çoook çoook paylaşacak haberlerimiz olacak Allah'ın izniyle :KK200::dua:
Ayyyy süperrr düşününce gözlerim doldu yaaaa rabbim o günleri hepimize yaşatsın ınsallah.hayattaki tek derdimiz bebeklerimiz doğunca onlar için gecirecegimiz uykusuz geceler olsun.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Selam cnm kayıpların için cok üzgünüm bende iki kere tüp bebek denedim ve negatifi aldım benim de yumurtalarım kalitesizdi inatla niye denediysem diyorum şimdi .keşke daha önce donasyona karar verseydim 3 ekimde donasyon yaptırdım ve yarın Allah nasip ederse keseleri görmeye gidicem 🙏 ben hit de yaptırdım Halil ibrahim tekin .psikolojini sakın bozma

Back
X