- 10 Aralık 2016
- 197
- 159
- 103
Kıbrısa mı?herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrısa mı?herkese günaydııın, kısmetse salı günü gidiyorum çarşamba transferim var. çok heyecanlıyım![]()
İnşallah herşey yılında gider,karantina varmıymış?Bana da 3 gün kaldı![]()
İnşallah güzel haberler verebilirim, inşallah sizlere de umut olabilirim bende tamara gibi cok ama cok heycanlıyım. Herşey ani oldu nasıl gelişti etti bilmiyorum inanki. İçimde kelebekler uçuşuyorZoryol seni de böyle bekleyeceğiz![]()
Ben kullandım her ikisini. Normal hatta az yedıgım halde trisequens kılo aldırmıştı. Bu yüzden bıraktım. Trisequense ile menopoz yan etkılerini daha az hıssediyordum.Gidecekler yolunuz acik olsun, guzel haberlerle gelin insallah.yeni bebelerimizi aln
Bir sey sormak istiyorum,İlacla regl olanlar acaba hangi ilaci kullaniyorsunuz?ben onceden cyclo kullaniyordum fakat yan etkilerini fazla hissedince trisequens baslatildi. Bu ilaci kullanan var mi aramizda?
Kilo artisi kanayan yara benim icinBen kullandım her ikisini. Normal hatta az yedıgım halde trisequens kılo aldırmıştı. Bu yüzden bıraktım. Trisequense ile menopoz yan etkılerini daha az hıssediyordum.
İlk zamanlar bendede yapmıştı cyclo baş agırısı ama artık olmuyor. Kılo olayı olmasa kesınlıkle trisequense kullanırdım. Çok afedersin o bölgede çok rahat oluyor kullanacağın ilaçla. Cyclo İle daha kuru.Kilo artisi kanayan yara benim icinmenapoz yan etkileri sicak basmasi gibi durumlar yok aslinda su anda.
. En son cyclo ile adetimden sonra ilac kullanmayi biraktim, cunku bas agrisi cok fazla olmustu.
40 gundur regl olamadim, ama surekli sanki olacakmisim gibi agrilar oluyor, gogus hassiyeti oluyor ama regl baslamiyor.
Bu sefer bu ilac verildi.ilk defa kullanacagim bakalim sonuc ne olacak.
İnşallah güzel haberler verebilirim, inşallah sizlere de umut olabilirim bende tamara gibi cok ama cok heycanlıyım. Herşey ani oldu nasıl gelişti etti bilmiyorum inanki. İçimde kelebekler uçuşuyor![]()
Adet olucam yarın öbürgün. Daha donörden yumurta toplanmadı. Eşim geçen hafta spermini dondurttu kıbrıstaydı. 9-12 kasım gibi transfer tarihi belirlediler şimdilik ama bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bir aksilik olurda gidemeyiz diye korkuyorum bütün endişem bu
[/QUOTE heyacanını çok iyi anlıyorum .canim hiç üzülme hiç aksilik olmadan git gel ınsallah pozitif düşün rabbim herzaman seninde yar ve yardımcın olsun![]()
Artilari iyimis:)) kuruluk maalesef sikinti valla..İlk zamanlar bendede yapmıştı cyclo baş agırısı ama artık olmuyor. Kılo olayı olmasa kesınlıkle trisequense kullanırdım. Çok afedersin o bölgede çok rahat oluyor kullanacağın ilaçla. Cyclo İle daha kuru.
Oda sıkıntı yanı
merhba bnde yaklasik 5 yildir cyclp kullaniyorum hic yan etki gormedim yada direk herseyi menepoza bagladigim icin sizde nasıl etkiler vardı acaba bende son zamanlarda sivilce yapmaya basladi birde regli olmaya yakin inanilmaz karnim sisiyor mide bulantisi göğüslerde hassasiyet yas 28 ilk zamanlar delo gibi heray hamilemiyim diye teste kosardjm artik biraktim ama heray o hisleri yasamak psikolojik olarak cok yoruyor baska ilac arayisindayim doktora da gidip sormadım sizde nasil etkiler vardi merk ettimGidecekler yolunuz acik olsun, guzel haberlerle gelin insallah.yeni bebelerimizi aln
Bir sey sormak istiyorum,İlacla regl olanlar acaba hangi ilaci kullaniyorsunuz?ben onceden cyclo kullaniyordum fakat yan etkilerini fazla hissedince trisequens baslatildi. Bu ilaci kullanan var mi aramizda?
Belli olmaz belki sen almazsın.Artilari iyimis:)) kuruluk maalesef sikinti valla..
Bu ay bunu deneyeyim bakalim kac kilo ile cikarim sonunda.![]()
15 folikül gayet güzel, inşallah hepsi toplanacak olgunlukta gelişir büyür ve size güzel kaliteli embriyolar verir, rahim kalınlığıda çok iyi endişe etmeyin, ilaçlarla istenilen kalınlığı gelir transfer öncesi.amin bacım amin bugun kontrolüm yapıldı en büyüğü 10 mili bilemm nelik 15 tane varmış rahim kalınlııda 7 miş pzartesi adetim bitti her şey yolundamı sizce
Benim siddetli bas agirisi ve eklem tutulumu oldu. Yani el parmaklarimda agri oldu.o yuzden bu ay diger ilaci verdi doktor .merhba bnde yaklasik 5 yildir cyclp kullaniyorum hic yan etki gormedim yada direk herseyi menepoza bagladigim icin sizde nasıl etkiler vardı acaba bende son zamanlarda sivilce yapmaya basladi birde regli olmaya yakin inanilmaz karnim sisiyor mide bulantisi göğüslerde hassasiyet yas 28 ilk zamanlar delo gibi heray hamilemiyim diye teste kosardjm artik biraktim ama heray o hisleri yasamak psikolojik olarak cok yoruyor baska ilac arayisindayim doktora da gidip sormadım sizde nasil etkiler vardi merk ettim
Zaten sistigim kadar sismisim, sinirlar kalkmis, kucuk balina seklinde yuvarlana yuvarlana devamBelli olmaz belki sen almazsın.![]()
Maalesef yerine koyma tedavilerinde meme kanseri riski oluyor o yuzden mamografi Kontrolleri aksatilmamali ve dediginiz gibi karaciger enzimleri kanda bakilmali.Merhaba Ben 1yıldır menapozum. İlacı bırakıjnca 2ayda bır kendım adet giriyorum. Trisgens 5ay kullandım. 5.ayda vucutta alerjı lekeleri oluştu kasıntı dahıl. Karacıgerıme dokunmuş. Bıraktım ilacı 2ay adet oldum dra gıttım. Cyroprovana da rahat edersin dedı 5ayda onu kullandım. 5.ayda vucut şişti.bır haftada 5kılo aldım. Şişlık yaptı. Karacıgerıme dokunuyo. Onuda bıraktım. Donasyon karar verince tekrar drtır trisgens yazdı. Çünki transfer olacaksın öncesı de aktif rahım dedı. Temmuzdan beri kullanıyorum. Canıma yetti. Gıdıp gelınce olumlu olumsuz olursa herseyı oluruna bırakıcam. Menapoz oncesı donemdeyım bu arada ıkı ayda adet oluyorum. Bas agrısı oluyo migrenim zaten var. Ana bende karacıgerıme dokunuyo. Bıyerı duzelttım derken bu yerı bozmak yanlış. Allah herkese her dönemi yasamadın istemiş. Herseyı normal haline bırakıp menapız olmak daga dogru. Bu ilaçlar kanser yapıyormuş
Pekı ates basmalarını nasıl önleyeceksiniz? Ben çok kötü oluyordum. Rahımde çok kötü kuruyor. Bende çok kasınıyorum. Kaç kere acillik oldum. İçmezsem hele hiç hayatıma devam edemiyorum. Bagımlı gibi. RABBIM günah yazmasın erken menopoz yüzünden neredeyse isyana gidecektim neredeyse. Allah düşmanımın başına vermesinMerhaba Ben 1yıldır menapozum. İlacı bırakıjnca 2ayda bır kendım adet giriyorum. Trisgens 5ay kullandım. 5.ayda vucutta alerjı lekeleri oluştu kasıntı dahıl. Karacıgerıme dokunmuş. Bıraktım ilacı 2ay adet oldum dra gıttım. Cyroprovana da rahat edersin dedı 5ayda onu kullandım. 5.ayda vucut şişti.bır haftada 5kılo aldım. Şişlık yaptı. Karacıgerıme dokunuyo. Onuda bıraktım. Donasyon karar verince tekrar drtır trisgens yazdı. Çünki transfer olacaksın öncesı de aktif rahım dedı. Temmuzdan beri kullanıyorum. Canıma yetti. Gıdıp gelınce olumlu olumsuz olursa herseyı oluruna bırakıcam. Menapoz oncesı donemdeyım bu arada ıkı ayda adet oluyorum. Bas agrısı oluyo migrenim zaten var. Ana bende karacıgerıme dokunuyo. Bıyerı duzelttım derken bu yerı bozmak yanlış. Allah herkese her dönemi yasamadın istemiş. Herseyı normal haline bırakıp menapız olmak daga dogru. Bu ilaçlar kanser yapıyormuş
Bende artık kıyafetlere sığmıyordum. Dedim artık olmayacak böyle. Şimdi spora gidiyorum hemde yiyiyorum. Çok iyi geldi eski kıloma dönmek üzereyimZaten sistigim kadar sismisim, sinirlar kalkmis, kucuk balina seklinde yuvarlana yuvarlana devam![]()
Benim elimde kala kala sadece esofmanlar kaldi:)) spor olarak antreman mi yapiyorsunuz, pilates gibi mi?Bende artık kıyafetlere sığmıyordum. Dedim artık olmayacak böyle. Şimdi spora gidiyorum hemde yiyiyorum. Çok iyi geldi eski kıloma dönmek üzereyim
Hızlı yürüyüş ara arada koşu yapıyorum 1.5 saate yakın koşu bandında.Pılatesi sevmedim :)Benim elimde kala kala sadece esofmanlar kaldi:)) spor olarak antreman mi yapiyorsunuz, pilates gibi mi?