Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var bacım var o kesin zatenİnşallah herşey yılında gider,karantina varmıymış?
ay tamara cok heyecanlandim senin adina hadi hayirlisi olsun cook guzel sonuclarla don
AYY BEN bıle kasımda olacak transferım ona ragmen cok heycanlıyım senı dusunemıyorum. allahım bu heycanımızı mutlulukta tamamlasınn inşallahhh
Ayyyy süperrr düşününce gözlerim doldu yaaaa rabbim o günleri hepimize yaşatsın ınsallah.hayattaki tek derdimiz bebeklerimiz doğunca onlar için gecirecegimiz uykusuz geceler olsun.![]()
Kıbrısa mı?
Gynolife da hayırlısı olsun şimdidenAmin cümlemizinSen hangi merkezden donasyon yaptırdın? Bende donasyon düşünüyordum o yüzden sordum
Canımmmm çoook teşekkür ederim. hepimizin güzel sonuçları olacak inşallah![]()
Güzel haberlerle dön İnşallah haberlerini bekliyoruzİnşallah canım hep birlikte. yaptılar yaptılar :))) yeni karantina yasaları; 3 gün içinde giriş çıkış yaplacak ancak kıbrıs'taki pcr testi negatif çıkarsa dışarı çıkmak serbestmiş. biz 2 gece 3 gün kalacağız yani üçüncü gün dönüş yapacağız. çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır :))
Hadi hayırlısı yumurtalarda kaliteli artık güzel haberler bekliyoruzProlutex iğne kullanıyorum günde bi defa, Oksapar iğne günde bi defa, Crinone jel sabah akşam, folik asit ve Corasprin kullanıyorum
5aa 2 embriyo transfer edildi.
kızlar pcryi de verdim korkulan gibi değilmiş şükür geride kaldı 2 gün cumartesi uçuyporummmmmmmmm ya heyecan tavanda desem değil. üzügünüm desem değil. korkuyorum desem değil. allah yüzüme baksın bu arada geçen prolaktini yüksek die bebegim olmaz die karşımda ağlayan arkadaşım gebe iki haftalık..... allahım banada nasip eder inaşşlaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım benım inşallah Rabbım gönlünün muradını versin. Ne istiyorsan hayırlısıyla olsun. İşin gücün rast gitsin.inşallah canım. hadi bakalım hayırlısıyla al bebeklerini gel Allah'ın izniyle![]()
bende bu tüp videolarını hep ondan izliyom kadın birebir karşındaymış gibi anlatyır sanabende cyclo ıle adet oluyorum ama aslında bu haplar sakıncalıymış. hormon almak zorundaymısız fakat bu haplarla değil. bu eksik olan östrojen ve progesteron hormonlarımıza bioeşdeğer tedavı uygulamak gerekıyormuş. dun banu çiftçinin canlı yayınını izledim. yayını kaydetmiş. ınstagramınız varsa canlı yayını bır ızelyin kızlar mutlaka. yanı cok faydalı bılgıler verıyor menapoz ıle ılgılı.
Aminkızlar pcryi de verdim korkulan gibi değilmiş şükür geride kaldı 2 gün cumartesi uçuyporummmmmmmmm ya heyecan tavanda desem değil. üzügünüm desem değil. korkuyorum desem değil. allah yüzüme baksın bu arada geçen prolaktini yüksek die bebegim olmaz die karşımda ağlayan arkadaşım gebe iki haftalık..... allahım banada nasip eder inaşşlaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Günlerim azaldıkça heyecan tavanda, korku, endişe, heyecan karışık duygular yaşıyorum, nasip kısmet artıkHadi hayırlısı yumurtalarda kaliteli artık güzel haberler bekliyoruz
YA EVET kadın bildiğin şemalarla göstererek anlaşılabilir bir dille anlatıyor. eğer hamilelik olursa doğumdan sonra gıdıp bır muayne olmak ısterım ona kesinlikle.bende bu tüp videolarını hep ondan izliyom kadın birebir karşındaymış gibi anlatyır sana
İnşallah her şey gönlüne göre olsunkızlar pcryi de verdim korkulan gibi değilmiş şükür geride kaldı 2 gün cumartesi uçuyporummmmmmmmm ya heyecan tavanda desem değil. üzügünüm desem değil. korkuyorum desem değil. allah yüzüme baksın bu arada geçen prolaktini yüksek die bebegim olmaz die karşımda ağlayan arkadaşım gebe iki haftalık..... allahım banada nasip eder inaşşlaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh