Amin cnm Ben dün geldim ama çok yoruldum uçak istanbul aktarmaliydi gece 4 te bodrum havalimanında hazırdım orda kalabalık yoktu ama istanbulda uçaktan inincede 4 saat aktarma bekledim çok kalabalıktı Kıbrıs havalimanı düşündüğümden küçüktü sıra coktu bize merkez pcr leri havalanında verin orda alsınlar dediler yoksa otellerde aliniyormus neyse sorunsuz verdik kimliklerimizi aldılar hazır otobüsler vardı sırayla bindik biz salamis otele geldik gayet gzl bir yer nasipse testler sorunsuz cikarsa merkez yarın arabayla aldiracak bizi
Canım,otel ücretli mi?pcr Sonuç kaç günde çıkıyor?Karantinaya alınmadan kaç günde dönülüyor?İnşallah herşey gönlüne göre olur.Benim de az zaman kaldı,merak ediyorum,heyecanlaníyorum.Rabbim yardımcımız olsun

Canım,otel ücretli mi?pcr Sonuç kaç günde çıkıyor?Karantinaya alınmadan kaç günde dönülüyor?İnşallah herşey gönlüne göre olur.Benim de az zaman kaldı,merak ediyorum,heyecanlaníyorum.Rabbim yardımcımız olsun
Amin cnm Otel ücretli ama şuan ne kadar ödeyeceğiz bilemiyorum pcr havaalaninda alındı ama ücret ödemedik otelle birliktemi alınır bilemiyorum pcr dün verdik merkez şimdi haber verdi bilgileri onlara vermistik brkod no tc negatif çıkmış yarın araçla almaya gelecekler ben 10 gün kalacağım o yuzden mecbur 7 gün karantina ama 3 gün kalacaklara karantina yokmuş bildiğim bana taze transfer olacağı için mecburduk Salamis Oteldeyiz gayet gzl biyer ben sevdim inşallah seninde herşey yolunda gider

Amin cnm Otel ücretli ama şuan ne kadar ödeyeceğiz bilemiyorum pcr havaalaninda alındı ama ücret ödemedik otelle birliktemi alınır bilemiyorum pcr dün verdik merkez şimdi haber verdi bilgileri onlara vermistik brkod no tc negatif çıkmış yarın araçla almaya gelecekler ben 10 gün kalacağım o yuzden mecbur 7 gün karantina ama 3 gün kalacaklara karantina yokmuş bildiğim bana taze transfer olacağı için mecburduk Salamis Oteldeyiz gayet gzl biyer ben sevdim inşallah seninde herşey yolunda gider
Taze transfer derken,donasyon mu taze?kafam karmakarışık oldu.Merkez bana öyle bişey demedi de...İnşallah benim 3 günde biter,ben o kadar kalamam...Çok sağolun

Kızlar dun adana dan istanbula geldik ıstanbul havalanında ufak bi sıkıntı çıktı ilaçları reçetesi ve fişi faturası yok die el koyacakları di ben ilaçlar kutulu olunca yetiyor sanıyordum ona dikat edin sonra pasaport kontrolü sürdü bi saatre yakın uagimiza bindik ben hemen uyumuşum zaten neyse indik hava alnında testimizi verdik araçlarla getirdi lar otele acapuka mi ne otelin adı 5 yıldızlı denize sıfır bay sevdim temiz wi-fi biraz sıkıntılı arada çekmiyor yemekler aynı sanki evde yapılmış suanlik durum bu klinikten haber sabah gelicek hadi hakim da hyitlsi

Cnm merhaba sen ne zaman gideceksin ve hangi merkez seninki?

Cnm kacta orda olacaksın beni 11.30 da almaya geleceklermis merkezde karşılaşırız belki
Benim gittiğim merkezde bizi kimseyle bir araya getirmediler, ilk sperm vermek için gittiğimizde başka bir çift gelecek diye ayrı bir odada beklettiler, kimseyle karşılaşmadık, sohbet edemedik, çok izoleydi herşey, çok şaşırmıştım, inşallah siz buluşursunuz.

Kızlar dun adana dan istanbula geldik ıstanbul havalanında ufak bi sıkıntı çıktı ilaçları reçetesi ve fişi faturası yok die el koyacakları di ben ilaçlar kutulu olunca yetiyor sanıyordum ona dikat edin sonra pasaport kontrolü sürdü bi saatre yakın uagimiza bindik ben hemen uyumuşum zaten neyse indik hava alnında testimizi verdik araçlarla getirdi lar otele acapuka mi ne otelin adı 5 yıldızlı denize sıfır bay sevdim temiz wi-fi biraz sıkıntılı arada çekmiyor yemekler aynı sanki evde yapılmış suanlik durum bu klinikten haber sabah gelicek hadi hakim da hyitlsi
Benim aklıma geldi reçete yaptırdım hocaya watsptan attı ama soran olmadı sadece Kıbrısta ne için geldiniz dediler tüpbebek dedim merkezin size tedavi uygulanacağına dair belge varmı dediler ben reçeteyi gösterdim sorun cikarmadilar

Kıbrısa giden arkadaslar uçaga binerken yanınıza epilasyon aletinizi göturebılıyormusunuz.malum özel bölge temiz olmalı. Ne yaptınız bu konuda.

Benim gittiğim merkezde bizi kimseyle bir araya getirmediler, ilk sperm vermek için gittiğimizde başka bir çift gelecek diye ayrı bir odada beklettiler, kimseyle karşılaşmadık, sohbet edemedik, çok izoleydi herşey, çok şaşırmıştım, inşallah siz buluşursunuz.
Inşallah sorun olmaz sonuçta konustugum bir kişi tanımadığım degil

Kızlar merhaba kontrole gittim ikiz bebişler gelecekmiş İnşallah bir kesede düzensizlikler var dedi korkuyorum ama kalp atışlarını duyduk inanamadım 7.Haftadayız çok güzel bir duygu İnşallah ikiside benimle kalır korkmaktan sevinemiyorum 🤲 dualarım sizinle kan tahlili bekleyen tedaviye gidecek olan şuan orda olan herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerde doldursun İnşallah
Rabbim yavrularını korusun
İkisinide sapasağlam doğurup kucağına alasın inşallah❤️

Otelde odadan çıka biliyormusunuz?
Yoksa hep odada kalıyorsunuz?

Back
X