Hadi hayırlı olsunnArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsunnArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
AminnnnnnnnnnAmindarısı başta bu sayfadaki hanımların olmak üzere isteyen herkesin başına
![]()
Murat beyin gerçekten maşşallah var ikinciye darısı başıma insallahhhhhhKızlarr bu ara gynolife murat beyin maşallahhhı varr. allah razı olsun kendısınden ve ekibinden
Bol bebişliii haberler alırız inşallaahhh
Canım çok özür dilerim sana tebrik mesajı atarken mutluluk emojisi yoluycam derken yanlış emini yolladim kusura bakmaArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Hayırlı olsun darısı basımıza fiyat ne kadar tuttu ve hangi merkezAminçok teşekkür ederim
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim![]()
AminMassallahhh allah nazarlardan saklasin ınsallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahhhhhhh❤❤❤❤❤❤![]()
Çok tatlısınCanım çok özür dilerim sana tebrik mesajı atarken mutluluk emojisi yoluycam derken yanlış emini yolladim kusura bakma
Bebek haberleriyle dolup tassin bu grupArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Maşallah diyelim Allah tamamina erdirsin ikiz galiba degerin cok yüksekAminçok teşekkür ederim![]()
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim![]()
Masallah. Darısı bıze olsun. Menapoz hastadımıydınız. Hepimiz bır yumurta bır sprem den olduk. Olacaksa 1taneylede olur.![]()
❤❤❤❤❤❤Çok tatlısınrica ederim, lafı bile olmaz
![]()
Çok çok güzel sonuçArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Demek transferin 13 günüAminçok teşekkür ederim
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim![]()
12. gün pazara geliyo diye 13. gün yaptırın kan testini demişlerdi, doktoruma sordum ikiz olma ihtimali çok yüksek çarşamba bi daha bakalım dedi, sonucu güzel bulduÇok çok güzel sonuç
Ve çok yüksek sonuç
Kuzum bu transferin kaçıncı günü?
AminDemek transferin 13 günü
İkizler geliypr kuzum
Rabbim kolay gebelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Murat bey ve ekibi benim yüzümü güldürdü, inşallah seninde yüzünü güldürürMurat beyin gerçekten maşşallah var ikinciye darısı başıma insallahhhhhh
Gynolifeta yaptırdım ben Murat Önal doktorum.Hayırlı olsun darısı basımıza fiyat ne kadar tuttu ve hangi merkez
Bu kadar para allahimâ şükür karnın doldu hayırlısıyla kucağında dolar inşallah sağ salim ben bugün gittim kontorle yumurtalıkların azıcık daha büyüsün adanalı kız dedi yolladı doktorum. Fazladan bi gonal birde cetrotide kullanıcam perşembe yumurtalar yoplancak hayırlısıyla yahu ne gadanda datlı konusur bunlar. Şiveyi kapmamak elde değildir yeminle.Gynolifeta yaptırdım ben Murat Önal doktorum.
4500€ hastane(€ o zaman 9,30 ₺ civarlarındaydı) +2900₺ otel + 500₺ PCR testi (Türkiyede iki kişi, Kıbrıs ta ücretsiz yapıldı) + 200₺ Kıbrısta kan tahlili + 5500₺ gidiş dönüş uçak bileti + ilaçlar yaklaşık 1000₺= kabaca toplam 52000₺ tuttu.
Ufak tefek harcamalar da oldu tabi.
Bizim için büyük paralar tabi, Allahıma şükür değdi, darısı senin başına canım❤Bu kadar para allahimâ şükür karnın doldu hayırlısıyla kucağında dolar inşallah sağ salim ben bugün gittim kontorle yumurtalıkların azıcık daha büyüsün adanalı kız dedi yolladı doktorum. Fazladan bi gonal birde cetrotide kullanıcam perşembe yumurtalar yoplancak hayırlısıyla yahu ne gadanda datlı konusur bunlar. Şiveyi kapmamak elde değildir yeminle.![]()