Salı günü gideceğim çarşamba da transfer olacağım Allah kısmet ederse :)
merhaba canım,nasıl geçti transfer inşallah herşey yolundadır.transfer sonrası kaç gün kaldınız?Benim de az kaldı,bilgi almak istiyorum.Kaç gün içinde dönebildiniz?Dilerim,güzel haberinizi onuruz burdan

Kızlar kandil gecesi rüya gördüm anlatım size. Güya geneyim ama karnın sis değil doğum için arkadaşlar da tozlanmışız doğum anını görmedi ama uyandığımda şşöyle üç beş aylık kadar bebeğim olmuştu kız hemde simsiyah saçlı sürmeli gözleri ışıl ışıl bana bakıyordu. Aradan saatler geçmeden eşini arıyorum telefonda gel acilden doğum yaptım demek için arıyorum bağırış çağırış hayırdır diyorum bir yerden para beldi arsa alıyorum diyorum o an bende doğum yaptım kızımıza diyorum rüya bitene kadar kızım resmen iki yaşındakiler kadar büyümüştü kucâgimda. Ruyada olsa evladını emzirdim kızlar. Öyleki göğsün ucunu birakti sütüm dışarı fışkırdı.umarim hayallerim gerçek olur hakkında hayırlısı birazdan yumurta ytoplanicak duan edin allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Canımmm çok güzel bir rüya görmüşsün. Peygamberimiz demiş ki "kız çocuğu berekettir" inşallah bu gördüğün rüya gibi güzel haberler peş peşe gelir :KK200::KK200::KK200:

Bu yoldan döndü yok
Ve inşallah san bu yolun kazançlı finalindesin
Şuan heyecanla senin mutlu finalini bekliyorum
Allahım bu evlatlarını kucağına almaya nasip etsin❤️😘🤲

İnşallah canım, inşallah hep birlikte yüzümüz gülsün şu mübarek gecede Rabbim hepimizin ellerini boş çevirmesin açılan ellerimizi:KK200::KK200:

merhaba canım,nasıl geçti transfer inşallah herşey yolundadır.transfer sonrası kaç gün kaldınız?Benim de az kaldı,bilgi almak istiyorum.Kaç gün içinde dönebildiniz?Dilerim,güzel haberinizi onuruz burdan
merhaba canım iyi geçti. herşey yolunda çok şükür. bir gün öncesinden gittik pcr testi verip sonuc bekledik. sonraki gün de transfer aracı ile merkeze gittik. işlemden sonraki gün de döndük. 3 gün 2 gece orada kaldık. sanki böylesi daha iyi oldu. transferden sonra ertesi güne kadar da dinlenmiş oldum.

merhaba canım iyi geçti. herşey yolunda çok şükür. bir gün öncesinden gittik pcr testi verip sonuc bekledik. sonraki gün de transfer aracı ile merkeze gittik. işlemden sonraki gün de döndük. 3 gün 2 gece orada kaldık. sanki böylesi daha iyi oldu. transferden sonra ertesi güne kadar da dinlenmiş oldum.
Rabbim emeklerinizi boşa Çıkarmasın...inşallah benimde hemen hallolur

Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum ☺️🙏🙏Rabbimin izniyle

Zaza cevabın için çok teşekkür ederim
Burdaki dr duphaston kullan dedi
Merkez gerek yok pazar a kadar estrefom kullan sonra bırak dediler bende şaşırdım ne yapayım
Sen doktorunu dinle
Dengeni bozma
Merkez bu işe parmak arası bakar

Zaza sence ne yapmalıyım
Duphaston torlusal yada sadece estrefoma devam
Menepozdayım
Bana fikrini söylermisin?
Zaza Allah sana anneliği ikiz olarak tattırsın öyle olacağına da inanıyorum
Duphaston kullansan sabah akşam 10 gün kullanıcan
Tarlusal kullansan sabah akşam 6 gün
Yerinde olsam tarlusalı tercih ederim
Daha erken bitiyor