- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Canım seninde tedavin hayırlı olsunGonal f ve merional bizimki sperm donasyonu canım.
İnşallah bu son olsun
İnşallah artık bebeğini kucağına alasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seninde tedavin hayırlı olsunGonal f ve merional bizimki sperm donasyonu canım.
InsalllahhhhhhhCanım seninde tedavin hayırlı olsun
İnşallah bu son olsun
İnşallah artık bebeğini kucağına alasın![]()
Sağol canımın içi inşallah senin de my e olsun burdaki herkesin de kucağı sağlıklı bebeklerle dolsunCanım seninde tedavin hayırlı olsun
İnşallah bu son olsun
İnşallah artık bebeğini kucağına alasın![]()
Çok çok teşekkür ederimDuphaston kullansan sabah akşam 10 gün kullanıcan
Tarlusal kullansan sabah akşam 6 gün
Yerinde olsam tarlusalı tercih ederim
Daha erken bitiyor
İnşallah canım
Bu defa senin tedavinde güzel sonuçlu olsun![]()
Tradious sen neden donmuş embriyolarından vazgeçtin, ben anlamadım seniİnşallah canım
Bu defa senin tedavinde güzel sonuçlu olsun![]()
Sağlıkla doğsun bebeğinAmin canım iyiyiz büyüdü yaramazım çok şükür. Ara sıra bakıyorum yazamasamda hepinizin duası var bende, unutmam ve hepiniz için dua ediyorum rabbim en kısa zamanda anne olmayı hepinize nasip etsin maddi manevi yanınızda olsun dediğin gibi neolur baktırın gebe kalınca 40 gün oldumu tsh artıyo. 3.5üzeri tehlikeli oluyormuş her ay baktırdım gebelikte için rahat oldu. Doğum sonrası doz düşürüldü. Burada anne olamayan kalmasın inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin allah tez zamanda.
Gözün aydın. Sağlıkla doğurmayı allah nasip etsin inşallahAminçok teşekkür ederim
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim![]()
Amin canım benim ❤Gözünüz aydın nasıl da canlandı forum yine maaşallah hep böyle haberlerle umut olalım mutlu olalım. Rabbim sağlıkla tam zamanında kucağınıza almayı ve uzun bir ömür sağlıkla huzurla yaşamayı da nasip etsin. Şuan Kıbrısta olanlara gideceklere aynı sevinci yaşatsın inşallah. Çok dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur derler. Rabbim bizim de acılarımızı hafifletsin anne olmayı hepimize nasip etsin.
Kadın kim canımCep telefonuma uygulamasını indirdim. Kadın bu konuda cok iyi![]()
Yeni donor almak istedim canim sıfır başlamak istedimTradious sen neden donmuş embriyolarından vazgeçtin, ben anlamadım seni
Canim ilkinin psikolojisini zor atlattım eğer bu donmuslarimlada olumsuz olursa depresyondan kaç sene sonra cikarim allah bilir o yüzden son anda kararımı degistirdim pişman olurmuyum onu bilemem ama galiba böylesi daha mantıklı soru işaretleri bitmiyor kafamda buda benim psikolojimi çok etkiliyor danıştım inan çok kere kafamda geldi gitti deli sorular donmusmu sifirmi diye ınsallah böylesi daha hayırlıdır diye düşündüm inan artık kafam patlayacak eşim baktı bana ruh sağlığın bozulacak düşünmekten yeni al geç parasıyla değilmi dedi doktor beyde destekledi saolsun biraz sorun çıktı ama düzeldi gücüm kalmadı artık hiçbirşeye o yüzden tedaviyi seneye nisan ayına erteledim yoruldum beynen yoruldum destek aldım inşallahta doğru ve sağlıklı karar vermişimdir rabbim bilir artık herşey nasip kısmetTradious sen neden donmuş embriyolarından vazgeçtin, ben anlamadım seni
Amin inşallahGözün aydın. Sağlıkla doğurmayı allah nasip etsin inşallah
merhaba hanımlar bende endi hikayemi anlatayım.Geçen yıl burdaki arkadaşların hikayelerinden yola çıkarak donanosyona karar verdım.ve geçen yıl yaptırdım.sadece 2 embrıyo oluştu.oda kötü kalite 3bc ve d kalite.transfer edildi.1 tane tutu.ama 8 günde başladı kanamalar 'taki 16 hafta tamamen kaybedene dek.gebelık sonlandı.bu yıl tekrar yaptırdım.yenı taze sınır kullanıldı.dondurulmuşum olmadığı için.doktorun yüzde 70 tutar dediği 5 A kalitesindeki embrıyo yine tutmadı.12 gün degerı 22 çıktı.2 gün sonra 15 e düştü..kimyasal dedı doktor ama bu kimyasal bıle değildi tutmamıştı.gerıde dondurulmuş var ama ben ne yapacağımı bilemiyorum.sıfırı tüketmişim.bıdaha gıdecek gücüm kalmadı.bu borçları nasıl ödeyeceğim dıye düşünüyorum.Belkıde böyle bir şeye girişmeseydim Allahtan hayırlı bir evlat bekleseydim diyorum.dıyecegım ne umutlarla gidiyoruz.70 Bintl para oduyoz elde var sıfır.bu merkezler garanti veriyorlarsa sonuç neden elde var sıfır
Süper senin için seBen iğne kere başladım sanırım kadının ilk haftasının cuma günü gibi giderim diye düşünüyorum
Hakkına hayırlısı olsun. İçine öyle sindüyse yapacak birşey yok. Sen de mi bebeğini kaybettin, o yüzden mi donmuş embriyoya güvenmiyorsunCanim ilkinin psikolojisini zor atlattım eğer bu donmuslarimlada olumsuz olursa depresyondan kaç sene sonra cikarim allah bilir o yüzden son anda kararımı degistirdim pişman olurmuyum onu bilemem ama galiba böylesi daha mantıklı soru işaretleri bitmiyor kafamda buda benim psikolojimi çok etkiliyor danıştım inan çok kere kafamda geldi gitti deli sorular donmusmu sifirmi diye ınsallah böylesi daha hayırlıdır diye düşündüm inan artık kafam patlayacak eşim baktı bana ruh sağlığın bozulacak düşünmekten yeni al geç parasıyla değilmi dedi doktor beyde destekledi saolsun biraz sorun çıktı ama düzeldi gücüm kalmadı artık hiçbirşeye o yüzden tedaviyi seneye nisan ayına erteledim yoruldum beynen yoruldum destek aldım inşallahta doğru ve sağlıklı karar vermişimdir rabbim bilir artık herşey nasip kısmet
Geçmiş olsun, deprem hepimizi çok üzdü, ben ekranda izlerken göz yaşlarımı tutamıyorum, kanama yoksa endişelenme, yorucu hareketlerde bulunma, yat uzan bence, eve girebiliyorsunuz dimi, sorun yok inşallahDunde deprepi cok kotu yasadik urla dayim ben o kadar korktum ki soka girdim aglamaktan kendime gelemedim kasiklarima sanci girdi uzun.birsure gecmedi doktor kanaman yoksa bisey yoktur dedi ama korkuyorum cok
Yok canim bebek kaybetmedim ama tutmadiya ilk donmuşsa tutmaz diye korkuyorumCanını sıkma hayırlısı böyleymiş
Süper senin için se
Hakkına hayırlısı olsun. İçine öyle sindüyse yapacak birşey yok. Sen de mi bebeğini kaybettin, o yüzden mi donmuş embriyoya güvenmiyorsun
Sperm donasyonu mu
Yok canim bebek kaybetmedim ama tutmadiya ilk donmuşsa tutmaz diye korkuyorum
Ödemedim canim henüz ücretini araya pandemi girdi zaten para henüz istemediler hakkımızda hayırlısı olsunAma bacım sonuçta tutup sorunlu çıkmamış ki belki o koyulan embriyonun nasibi yoktu peki geride kalanları doldurdun ya ücretini vermedin mi onlar araya mi gidicek belki nasibin onlardandır ne bilem bacım insan başına gelmeyince anlamıyor tabi
Canım senin embriyolardan bir haber varmı?Ama bacım sonuçta tutup sorunlu çıkmamış ki belki o koyulan embriyonun nasibi yoktu peki geride kalanları doldurdun ya ücretini vermedin mi onlar araya mi gidicek belki nasibin onlardandır ne bilem bacım insan başına gelmeyince anlamıyor tabi