Lefkoşe tüp bebek merkezi vedat hoca. Bugün 7. GünüHeyecenlı bekleyişinşallah güzel haber alırız sizdende
Tedaviniz nerede oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lefkoşe tüp bebek merkezi vedat hoca. Bugün 7. GünüHeyecenlı bekleyişinşallah güzel haber alırız sizdende
Tedaviniz nerede oldu?
Canim çok geçmiş olsun çok kötü depremdi birdaha yasatmasin bende tek başımaydım evde bildiğim bütün duaları okudum artık dedim yok herhalde bitti hayat yarim saat kendime gelemedim eşim toplantıdaydı işini bırakıp eve koştu rabbim kimseye yasatmasin biz izmire çok yakınız çünkü biz çok dikkat et kendine ınsallah iyisindir gelmiş geçmiş olsun ben bile hala etkisini yaşıyorumDunde deprepi cok kotu yasadik urla dayim ben o kadar korktum ki soka girdim aglamaktan kendime gelemedim kasiklarima sanci girdi uzun.birsure gecmedi doktor kanaman yoksa bisey yoktur dedi ama korkuyorum cok
Çok geçmiş olsun kardeşimDunde deprepi cok kotu yasadik urla dayim ben o kadar korktum ki soka girdim aglamaktan kendime gelemedim kasiklarima sanci girdi uzun.birsure gecmedi doktor kanaman yoksa bisey yoktur dedi ama korkuyorum cok
Kizlar kan verdim tsh 0.13 cikti normal aralik 0.35-4.94 doktor dusuk endokrine git dedi bebekleri troid cokk etkiliyormus nette oyle yaziyor bu durumda olan var mi
benim de yillardir troidim var. kimi dr ilac kullanmana gerek yok senin farkin cok az derken bazi drlarda omur boyu hergun ilac almalisin diyor. hergun ilac kullaniyorum. 12 yillik evliyim ne esimde nede bende bir sorun bulamadiklarindan troide yogunlastilar. bu ay 3.tup bebek denemem de dun negatifle sonuclandi. dr um gorusmek istedi. buyuk ihtimal yine troid e yonelecek ve sonrasinda dondurulmus embriyolari kullanacalar. benim troid hikayem bu... sebepler dairesinde benim bebek sahibi olamama durumum suan troid olarak gorunuyor ama troidi cok yuksek yada dusuk olup cocuk sahibi olanda cok fazla. sen tedavini ol sonra tevekkul et, nasibinde varsa troid teferruat olurKizlar kan verdim tsh 0.13 cikti normal aralik 0.35-4.94 doktor dusuk endokrine git dedi bebekleri troid cokk etkiliyormus nette oyle yaziyor bu durumda olan var mi
Sanırım hamilesin çok takip edemiyorum son zamanlarda kaçırmış olabilirim kusura bakma hayırlı olsun şimdiden. Benim tsh da geçen ay çok düşüktü bu ay daha bakılacak doktorum hamilelikte ilk aylarda oynama olabilir bir kaç ay takip edip düzelmezse ilaca başlanabilir dedi . Ben de internette okuyunca endişelendim ama korkma normalmişKizlar kan verdim tsh 0.13 cikti normal aralik 0.35-4.94 doktor dusuk endokrine git dedi bebekleri troid cokk etkiliyormus nette oyle yaziyor bu durumda olan var mi
Sağlıkla tutunmustur bebislerimiz inşallah bende aynı doktorda dün transfer oldumLefkoşe tüp bebek merkezi vedat hoca. Bugün 7. Günü
Ayyy ne durumdasın kız harbiden burdamısın dondunmuSağlıkla tutunmustur bebislerimiz inşallah bende aynı doktorda dün transfer oldum![]()
Benimde aynı merkeź şalı günü transferim insallahhhhhhhh sanada allahım hamileliği sonrada kucağına yavrunu almayı nasip etsinnnnnLefkoşe tüp bebek merkezi vedat hoca. Bugün 7. Günü
Iyiyim cnm ya dün merkezdeydim aldım kuzularımı salamisten dün çıkış yaptık cuma yine pcr aldılar otelde Lefkoşa merkezde bi yere yerleştik en azından kısa yürüyüşler yaparız gezeriz die yarın gece uçuşuyla dönecektim sabah mail gelmiş uçuş iptal bugün havalimanina gidip bilet yeniliycem bakalim sen naptınAyyy ne durumdasın kız harbiden burdamısın dondunmu
Ayy insallah yarin tekrar kan verecegim belki bi yanlislik olmustur diye sonrasina doktor karar verecekSanırım hamilesin çok takip edemiyorum son zamanlarda kaçırmış olabilirim kusura bakma hayırlı olsun şimdiden. Benim tsh da geçen ay çok düşüktü bu ay daha bakılacak doktorum hamilelikte ilk aylarda oynama olabilir bir kaç ay takip edip düzelmezse ilaca başlanabilir dedi . Ben de internette okuyunca endişelendim ama korkma normalmiş
Cok gecmis olsun insallah bu denemende olur tup bebekten once hic birsey bilmiyordum simdi degerlerin ne.kadar onemli oldugunu biliyorumbenim de yillardir troidim var. kimi dr ilac kullanmana gerek yok senin farkin cok az derken bazi drlarda omur boyu hergun ilac almalisin diyor. hergun ilac kullaniyorum. 12 yillik evliyim ne esimde nede bende bir sorun bulamadiklarindan troide yogunlastilar. bu ay 3.tup bebek denemem de dun negatifle sonuclandi. dr um gorusmek istedi. buyuk ihtimal yine troid e yonelecek ve sonrasinda dondurulmus embriyolari kullanacalar. benim troid hikayem bu... sebepler dairesinde benim bebek sahibi olamama durumum suan troid olarak gorunuyor ama troidi cok yuksek yada dusuk olup cocuk sahibi olanda cok fazla. sen tedavini ol sonra tevekkul et, nasibinde varsa troid teferruat olur![]()
Aminn tesekkur ederim zazacimÇok geçmiş olsun kardeşim
Ama lütfen güçlü ol
Çok şükr size bir şey olmadı
Kendini ve bebeklerini koru
Allaha emanet olun
Canim ilkinin psikolojisini zor atlattım eğer bu donmuslarimlada olumsuz olursa depresyondan kaç sene sonra cikarim allah bilir o yüzden son anda kararımı degistirdim pişman olurmuyum onu bilemem ama galiba böylesi daha mantıklı soru işaretleri bitmiyor kafamda buda benim psikolojimi çok etkiliyor danıştım inan çok kere kafamda geldi gitti deli sorular donmusmu sifirmi diye ınsallah böylesi daha hayırlıdır diye düşündüm inan artık kafam patlayacak eşim baktı bana ruh sağlığın bozulacak düşünmekten yeni al geç parasıyla değilmi dedi doktor beyde destekledi saolsun biraz sorun çıktı ama düzeldi gücüm kalmadı artık hiçbirşeye o yüzden tedaviyi seneye nisan ayına erteledim yoruldum beynen yoruldum destek aldım inşall
Sağlıkla tutunmustur bebislerimiz inşallah bende aynı doktorda dün transfer oldum![]()
Canım inşallah tutarlar.Sağlıkla tutunmustur bebislerimiz inşallah bende aynı doktorda dün transfer oldum![]()
Hayırlı olsun transferin, inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sanaSağlıkla tutunmustur bebislerimiz inşallah bende aynı doktorda dün transfer oldum![]()
Ne oldu gece, hayırdır, iyisiniz umarım.Yok bacı ya enson 6 düşmüştü ne ses var ne seda gece sıkıntı çıktı ya baya sandım oldu umarım kendime zarar vermemisimdir