Kizlar piskolojik olabilir ama dun belim agridi bel hoslugum degil ama popyla bosluk arasinda agri hissettim. Leklenme filan olmadi gogus uclarimda agrimiyor. Bugun 6 gun 5gun emriyosu koydularda herhangi bir belirti olmasi gerwkmezmi acaba birde asiri idrara gidiyom gerci cok su iciyorum da tolete de gunde bir defaoda isal gibi baskada bisi yok arti kizlar bu oksapar innesi yerine herhangi bir ilac varmi ya birde devlet karsiliyormu bunu
Kendini belirtilere yoğunlaştırma derim ben çünkü belirti denilen şey gebelik hormonu çok yükselince oluyor esasen ( bazı istisna bünyeler vardır tabi) ben hiç belirti yaşamadım aynı anda arkadaşım doğal yoldan gebe kaldı onun da belirtisi yoktu . Eğer transfer günü hariç 6. Günün ise yavaş yavaş yükselmeye başlamıştır. Benim 7. Gün sabah idrarda bile çıkmıştı:)
Oksapar yerine malesef yok diye biliyorum zor bir iğne:( gebeliğin devam eder ve kan pıhtılaşma testlerin sorunlu çıkarsa yani doğuma kadar kullanman gerekirse o zaman rapor çıkarıyor doktor ve devlet karşılıyor öbür türlü yok diye biliyorum

Kendini belirtilere yoğunlaştırma derim ben çünkü belirti denilen şey gebelik hormonu çok yükselince oluyor esasen ( bazı istisna bünyeler vardır tabi) ben hiç belirti yaşamadım aynı anda arkadaşım doğal yoldan gebe kaldı onun da belirtisi yoktu . Eğer transfer günü hariç 6. Günün ise yavaş yavaş yükselmeye başlamıştır. Benim 7. Gün sabah idrarda bile çıkmıştı:)
Oksapar yerine malesef yok diye biliyorum zor bir iğne:KK43: gebeliğin devam eder ve kan pıhtılaşma testlerin sorunlu çıkarsa yani doğuma kadar kullanman gerekirse o zaman rapor çıkarıyor doktor ve devlet karşılıyor öbür türlü yok diye biliyorum
Allah razı olsun bacim denim ozaman

Sağol canım.Ne zor süreçmiş,korku,heyecan,soru işaretleri beyinden geçmeyen kalmadı valla...Bi hayırlısí ile ben de gidip şuraya pozitif yazana kadar herhalde rahat yok bana,Hergun kafama bisey takılıyor,İyi ki sizler varsınız psikolojik rahatlıyorum sizlerin yorumlarını okuyunca
❤❤❤❤❤❤❤❤

Kizlar piskolojik olabilir ama dun belim agridi bel hoslugum degil ama popyla bosluk arasinda agri hissettim. Leklenme filan olmadi gogus uclarimda agrimiyor. Bugun 6 gun 5gun emriyosu koydularda herhangi bir belirti olmasi gerwkmezmi acaba birde asiri idrara gidiyom gerci cok su iciyorum da tolete de gunde bir defaoda isal gibi baskada bisi yok arti kizlar bu oksapar innesi yerine herhangi bir ilac varmi ya birde devlet karsiliyormu bunu
Canım belirti arama, kasık bel ağrısı İlaçlara bağlı oluyo, bende de hiç belirti olmadı ama şükür olumlu sonuç aldım, moralini güzel tut, istersen bi idrar testi yap ama çift çizgiyi göremezsen canını sıkıp ilaçları bırakma, son güne kadar durum değişebiliyor, hadi biraz daha sabır, az kaldı😊
Oksaparı devlet karşılıyor, ben reçeteye alıyorum canım, onun yerine malesef piyasada başka muadil yok.

Canım belirti arama, kasık bel ağrısı İlaçlara bağlı oluyo, bende de hiç belirti olmadı ama şükür olumlu sonuç aldım, moralini güzel tut, istersen bi idrar testi yap ama çift çizgiyi göremezsen canını sıkıp ilaçları bırakma, son güne kadar durum değişebiliyor, hadi biraz daha sabır, az kaldı😊
Oksaparı devlet karşılıyor, ben reçeteye alıyorum canım, onun yerine malesef piyasada başka muadil yok.
Yakıyor kız baya canımı devlet karşılıyorsa ne ala şükür deşme ozaman

Donasyon yaptıran arkadaşlar,bana yardımcı olur musunuz?kafamda soru işaretlerini çözemiyorum.tedirginim,Merkez bana adet olduğun günü haber et dedi.olduğum gün söyledim.tamam yarin sonrasında tedaviye başlayacak dedi.Simdi int. Araştırma yaptım.İkimizin de adet günü aynı zamana denk gelmeliymiş,bu nasıl denk gelebilir..ben olduğu gün söyledim.Lütfen yazar misiniz? Bu işte bi iş mi var?

onlar ayarlıyorlar canım senin adet gününe denk gelen donörü seçiyorlar. benim öyle olmuştu. herşey normal yani endişelenip kendini üzme canım:KK200:

onlar ayarlıyorlar canım senin adet gününe denk gelen donörü seçiyorlar. benim öyle olmuştu. herşey normal yani endişelenip kendini üzme canım:KK200:
Evet canım,öyle oluyormuş,sağolsun bir arkadaş yoruma yazmıştı,içim rahat etti.Sizin de güzel haberinizi bekliyorum🙏🙏🙏😍

Sağol zazam ama doktorum biraz üzgündü çok zorlanmış 4yumurtamın 2si sadece kabuk dedi 5.güne bekletmeyelim hatta rahmi 1ay dinlendirelim donduralım dedi donmuşun şansı daga yüksek olur dedi. Ben 1 ay sonra gelemem anca yaza gelebilirim diyince o zaman pazartesi koyalım dedi ama hoşnut değildi durumdan. Niye böyle oldu dedim yaş itibarıyla artık her ay azalacak yumurta dedi. Ama amh 1.9 çıkmıştı çok iyi dediler 1 ay öncesinden promotil woman ve Arı sütü de kullandım dikkat ettim sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiç böyle zor geçmemişti dün çok ağrım vardı şuan da var biraz ve ateşim yükseldi biraz. Bundan öncekiler çok kolay geçmişti. Üstelik normal doğum yaptığım için rahmin yenilendiğini daha uygun olduğu da söylendi takibimi yapan doktor yumurtalar için rahim içnçok güzel konuşmuştu. Yani tamamen hayal kırıklığı oldu
Malezef yumurta her zaman istenilen gibi çıkmıyor tedavilerde.çok şükür 2 embriyon var ve umut yine var.yarın transfer olucan.inşallah evladına kavuşacağın zaman bu olsun🤲❤️

Tamara nasılsın, yarın test günün değilmi, nasıl hissediyorsun kendini, inşallah güzel haber alıcaz senden 🙏
Tamaracim ınsallah güzel sonuçların olur kardeşim herşey gönlünce olur inşallah dualarımız seninle❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏👍

Malezef yumurta her zaman istenilen gibi çıkmıyor tedavilerde.çok şükür 2 embriyon var ve umut yine var.yarın transfer olucan.inşallah evladına kavuşacağın zaman bu olsun🤲❤️
zazacim güzel kalpli arkadaşım ınsallah seninde yakında güzel haberlerini alırız canim benim hergün dualarındasın sende🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤

Kızlar son 15 gündür hiç iyi deilim herşey üst üste geldi ölümler yaşadık ailede birde üstelik ustune yetmezmis gibi bazi sorunlardan dolayi ev taşıyorum kafam okadar doluki cocuk sahibi olamamayi bile dert edemiyorum artik.buda bir sınav bizim için. sizler bana o kadar iyi geliyosunuzki inanın bana bütün sıkıntılarımı dertlerimi unutuyorum burda yaşadığınız sevinclerle mutlu oluyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar son 15 gündür hiç iyi deilim herşey üst üste geldi ölümler yaşadık ailede birde üstelik ustune yetmezmis gibi bazi sorunlardan dolayi ev taşıyorum kafam okadar doluki cocuk sahibi olamamayi bile dert edemiyorum artik.buda bir sınav bizim için. sizler bana o kadar iyi geliyosunuzki inanın bana bütün sıkıntılarımı dertlerimi unutuyorum burda yaşadığınız sevinclerle mutlu oluyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Başınız sağolsun canım, inşallah geçecek bu günler, her şerde bir hayır varmış, belki hane değişikliği hayatına gelecek yeniliklerin kapısıdır, bebek odasını düşünerek yerleştir yeni evini, üç yada dört kişilik bir ev olduğunu düşün❤
Ben geçen sene 14 yaşındaki kedimi kaybettim, hala ağlıyorum düşündükçe, benden bi hayli büyük bi iş arkadaşım "üzülme, kalbin evin onun sevgisiyle o kadar doluyduki başka bir sevgiye yer açamıyordun, şimdi bebeğine yer açıldı hayatında, sen anne olacaksın artık" demişti, evinde bir can besleyenler beni çok iyi anlayacaktır😊 zaman herşeyin ilacı...

Back
X