- 30 Ocak 2020
- 38
- 200
- 43
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kardesim Hoş geldin sayfamizaMerhaba
hoş gldin canmMerhaba
MerhabalrMerhaba
Insallah tutunma kanamasidir canım rabbim yüzünü güldürsünKızlar 40 dk önce tuvalete gittim ve açık pembe bir kanama farkettim peçeteye silince geldi. Tutunma kanaması olabilir mi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Transferden sonraki 6. gün bugün.
Maalesef sanırım değil. Çünkü kanamam devam ediyor hala bir de parça düştü doktor proluton depot yaptır hemen dedi gece 12 de yaptırdık ama umudum kalmadı. Tutunma gerçekleşmeden kanama oldu aynı adet gibi. Çok üzgünüm.Insallah tutunma kanamasidir canım rabbim yüzünü güldürsün![]()
Canim benim buna çok üzüldümMaalesef sanırım değil. Çünkü kanamam devam ediyor hala bir de parça düştü doktor proluton depot yaptır hemen dedi gece 12 de yaptırdık ama umudum kalmadı. Tutunma gerçekleşmeden kanama oldu aynı adet gibi. Çok üzgünüm.
Inşallah tutunmustur devamı gelirse depot iğne yaptırınKızlar 40 dk önce tuvalete gittim ve açık pembe bir kanama farkettim peçeteye silince geldi. Tutunma kanaması olabilir mi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Transferden sonraki 6. gün bugün.
Bendede olmustu ilkinde hafif bir kanamaydi tutunma gibi ama düşük oldu. Ikincide bildigin adet kanamasiydi kirmizi ve sancılı ama bebeğim şuan 3 aylık oldu yanımda uyuyor. Belli olmaz yani ne olacağı ilaçlarını bırakma sakınMaalesef sanırım değil. Çünkü kanamam devam ediyor hala bir de parça düştü doktor proluton depot yaptır hemen dedi gece 12 de yaptırdık ama umudum kalmadı. Tutunma gerçekleşmeden kanama oldu aynı adet gibi. Çok üzgünüm.
Teşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadıBendede olmustu ilkinde hafif bir kanamaydi tutunma gibi ama düşük oldu. Ikincide bildigin adet kanamasiydi kirmizi ve sancılı ama bebeğim şuan 3 aylık oldu yanımda uyuyor. Belli olmaz yani ne olacağı ilaçlarını bırakma sakın
çıkmış kızlar şükür daha sıkıntı çıkmaz dedi merkezim allahım hepimizin evlat hasretini son buldursun
BETA-HCG 425,7 mIU/mL
Amin maşallah cnm senin kaçıncı gün bugunçıkmış kızlar şükür daha sıkıntı çıkmaz dedi merkezim allahım hepimizin evlat hasretini son buldursun
BETA-HCG 425,7 mIU/mL
Korkma inşallah bebeğin seninle. 9 ayı kanamayla geçirenleri bile gördükTeşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı![]()
Teşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı![]()
13 gün bugun trasferden sonraAmin maşallah cnm senin kaçıncı gün bugun
Çok şükür değerin iyiçıkmış kızlar şükür daha sıkıntı çıkmaz dedi merkezim allahım hepimizin evlat hasretini son buldursun
BETA-HCG 425,7 mIU/mL
inaşllah bacımÇok şükür değerin iyi❤❤❤❤ aminnnnnn cümlemize insallahhhh
![]()
Maşallah bende bugün 5+4 oldum perşembe kese için gidicem inşallah13 gün bugun trasferden sonra