ben sadece progestan alıyorum günde 400 mg. hatta kontrole gittiğim doktor bana baya çok alıyorsun dedi.
acaba bir de proluton depot mu kullansam, yarın kliniğe sorayım.
Tamara bence az
Ama yinede doktoruna sor
Hasan beyede sor
Bu ara sıra kanamalarınıda söyle

zaza bacım lutunus yerine kulanacağım devlet destekli veya daha uygun fiyalı bir ilaç varmı bacım
Tabii var,lutinus 100 mg içeriği progesteron 100 mg
Eşdeğeri Progestan 100 mg
Uzman doktor(jinekolog) yazınca karşılar❤️

ben sadece progestan alıyorum günde 400 mg. hatta kontrole gittiğim doktor bana baya çok alıyorsun dedi.
acaba bir de proluton depot mu kullansam, yarın kliniğe sorayım.
Canım ben 7 haftaya kadar sabah 3 öğlen 3 akşam 3 şeklinde devam ettim progestron 200 lük kıbrıs öyle istedi sonrası 2 2 2 devam ettir di onuncu haftamdayım yeni 1 1 1 indik türkiyedeki dr um üçü cok buluyordu ama kıbrıs bıraktırmadı sen kliniginle görüş ona göre hareket et

Canım ben 7 haftaya kadar sabah 3 öğlen 3 akşam 3 şeklinde devam ettim progestron 200 lük kıbrıs öyle istedi sonrası 2 2 2 devam ettir di onuncu haftamdayım yeni 1 1 1 indik türkiyedeki dr um üçü cok buluyordu ama kıbrıs bıraktırmadı sen kliniginle görüş ona göre hareket et
Ben de bugün kliniğe sordum ama progestani arttırmadı. Prolutan depot iğne verdi haftada bir. Offf ne zor isler bunlar böyle, hayırlısıyla bi normal gebeliğe dönsek keşke. Böyle şeyler olunca bu güzel duygunun tadına da varamıyoruz 😔

Canım Hasan bey ile görüştüm ama aynı şekilde devam edelim dedi Prolutan depot ilave etti haftada bir. Vardır herhalde bir bildiği
Proluton depotu ilave etmesi güzel oldu
O ilaç zaten haftalık progesteron deposunu artırıyor👍❤️

Back
X