Ben de bugün kliniğe sordum ama progestani arttırmadı. Prolutan depot iğne verdi haftada bir. Offf ne zor isler bunlar böyle, hayırlısıyla bi normal gebeliğe dönsek keşke. Böyle şeyler olunca bu güzel duygunun tadına da varamıyoruz 😔
Normal gebelige nezamn dönüş oluyor bu ilaclar falan nezamn bırakıliyor yada bırakıliyor mu hic bilgim yok bu konuda ya off😣

Normal gebelige nezamn dönüş oluyor bu ilaclar falan nezamn bırakıliyor yada bırakıliyor mu hic bilgim yok bu konuda ya off😣
Canim ilk üç ay devam ediyosun diye biliyorum daha doğrusu kuzenimden biliyorum tup bebekle hamilekalmisti doktoru üç ay iğneler neler kullandı ağlıyordu valla şu aylar gecicekmi diye sonra üç sonra bebeğin gelişimini doktor kontrol etti doktor . Sen nerden bileceksin dersenogün yanındaydım artık iğneleri ve fitili kesebilirsin demişti ordan hatırlıyorum ben bak o aklimda kalmisti pur dikkat dinlemistim her doktor aynimi ama o konuda hic bilgim yok maalesef😣

Progestanı fitil olarakmı kullanıyorsun?
Lutinus fitil
Progestan hem fitil olarakta kullana bilirsin yutada bilirsin
En iyisi takip eden doktoruna sor ve kolaylığı sağlasın
canım dokmtoruma sordum lutunus yerine progestanı günde üç kere fitil olarak alabilirsin dedi sıkıntı çıkmaz dedi. lutunusu devlet karşılamıyor ya e borç içindeyim alamıyorum böyle olması daha iyi oldu. içerikleri aynı sadece dozları ayarlandı işte

Canım artemisim nasılsın
Bebeğini öp benimçin
Allahım mucizelerine sığın canım arkadaşım
İnşallah karnındakı bebeğinide kucağına al ve oğluna kardeş olsun 🤲❤️
Canım zazam şimdilik iyiyim bakalım, sen nasılsın? Umarım Rabbim sağlıklı bir evlat daha nasip eder bana ve isteyen herkese

kızlar keseyi gördümmmmmmmmmm. tek tutunmuş ama içini tam anlamadı alttan bakım dedi bende uygun değilim dişyerek haftaya gidicem dahda büyüsün yavrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükür allaha
Hadi gözünaydın. Allah kucagına aldıgın günleride göstersin

Arkadaşlar
Geçen ay tedavim iptal olmuştu rahimde sıvı vardı kist vardı ve rahim çok ta kalınlaşmadı ve tedaviyi iptal etmiştik.
Sonra estrefomla adet olamam diye tarlusal kullandım tarlusolun bittiği gün dr a gittim sıvı kist yok dedi rahim temiz dedi kanama oldu hatta bayağı oldu adetin 3.günü estrefoma başladım rahim kalınlığı ölçtürmeye gittim estrefom başlayalı bir hafta olmuştu rahim 4.8 idi. Bir hafta sonra Estrefom başlayalı15 gün iken rahim 4.5 ölçüldü yani bir hafta sonra daha da düştü ve yine kist var.sıvı yok cylo nun beyazını ve 1 ağız 2 vajınal estrefom ve bant kullandığım halde 15. Gün 4.5 rahim kalınlaşmıyor. ağustosta histereskopi olmuştum rahimde yapışıklık açılmıştı.ne olur bana bir şey söyleyin ne yapmalıyım fikrinize ihtiyacım var.
Uzun yazdım kusura bakmayın

kızlar keseyi gördümmmmmmmmmm. tek tutunmuş ama içini tam anlamadı alttan bakım dedi bende uygun değilim dişyerek haftaya gidicem dahda büyüsün yavrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükür allaha
Çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleri göstersin insallah❤❤❤❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏çok şükür

Arkadaşlar
Geçen ay tedavim iptal olmuştu rahimde sıvı vardı kist vardı ve rahim çok ta kalınlaşmadı ve tedaviyi iptal etmiştik.
Sonra estrefomla adet olamam diye tarlusal kullandım tarlusolun bittiği gün dr a gittim sıvı kist yok dedi rahim temiz dedi kanama oldu hatta bayağı oldu adetin 3.günü estrefoma başladım rahim kalınlığı ölçtürmeye gittim estrefom başlayalı bir hafta olmuştu rahim 4.8 idi. Bir hafta sonra Estrefom başlayalı15 gün iken rahim 4.5 ölçüldü yani bir hafta sonra daha da düştü ve yine kist var.sıvı yok cylo nun beyazını ve 1 ağız 2 vajınal estrefom ve bant kullandığım halde 15. Gün 4.5 rahim kalınlaşmıyor. ağustosta histereskopi olmuştum rahimde yapışıklık açılmıştı.ne olur bana bir şey söyleyin ne yapmalıyım fikrinize ihtiyacım var.
Sizinle benzer durumumuz var.
Ben gunde 3 adet estrofem kullanilarak 14.gunde sizin gibi 4.5mm olmustu.
Bir sonraki ay once cyclo kullanilip kist olusumu engellendi ve ikinci adet ile birlikte arttirilarak gunde 10 tane estrofem ve 3 gunde yenilemeli climara forte bant kullandim.
Peyroni cayini ictim, nar suyu ictim, tebokan fort 1 tane ictim.
Rahimde minimal sivi birikmesi vardi ama tranafere engel olmadi.
6.5-7.5mm ile transfer oldum. Gebelik olustu fakat devam etmedi.
rahme prp yaptiranlar olmus,olumlu sonuc alan da var..
Estrofem dozunu belki arttirmak gerek.

Bir sonraki ay once cyclo kullanilip kist olusumu engellendi ve ikinci adet ile birlikte arttirilarak gunde 10 tane estrofem ve 3 gunde yenilemeli climara forte bant kullandim.
Çok teşekkür ederim
Ben ne yapacağımı bilemiyorum

• Beğen
Reactions: 2be
Ohhh çok şükürler olsun
Maşallah❤️

Arkadaşlar
Bu durumlara benzer bende yaşadım
Biliyorsun rahim histeroskopiden sonra yenide yapışmaya müsait
Histeroskopi ameliyatı her kes iyi yapamaz
Ben bir çok doktor gezdim ancak içinden sadece birinin tedavisi başarılı oldu
Birde histeroskopiden hemen sonra rahim içi ya baloncuk veya hialuronik asitli yel infuziyon yapıyorlar
Bu yakında prpyide duydum
Rahimin içindeki endometriyumun 2 hücresi var
Bazal tabaka zarar görünce böyle sorunlar yaşanıyor
Böyle rahimlere estrofemi nakadar çok ve uzun süre versen dahada incelmeye gidiyor,sıvı (sekresyon)biriktiriyor
Tavsiyem iyi histeroskopi yapan doktor bul ve rahimin içini tedavi et
İnşallah sorunu çözerler

Bazen bu durumda estrofemin dozunu artırınca dahada kötüye gidiyor
Bende öyle oluyordu
Aslında prp benimde aklımda
Yaptıran varmı?

Back
X