- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gittim zazam kese var bebek var kalp atışı var, ama doktor bunca olumsuzluk yaşamışsın aldır dedi, eşimde aynı fikirde.. Elim gitmiyor bilmiyorumKalp atışını duydunmu?
Hiç riske atmadan kanda genetiğe baktır
İnşallah Rabbim sağlıklı evlat vermiş sana
Tabi engelli olma riski de cabasıKalp atışını duydunmu?
Hiç riske atmadan kanda genetiğe baktır
İnşallah Rabbim sağlıklı evlat vermiş sana
Acele etme, bebeği de korkutma :) bir kaç güne duyarsınkızlar büyümesinde sıkıntı yok ama bu ikidir kalp atışını duymadım kötümü bişii bu 6+4 düm şuan yani 46 günlük
Seni takip ediyorum canım inşaAllah sen ve diğer bütün arkadaşlar sağ salim kucağınıza alırsınız bebislerikızlar büyümesinde sıkıntı yok ama bu ikidir kalp atışını duymadım kötümü bişii bu 6+4 düm şuan yani 46 günlük
zazacım aılesl sebeplerden dolayı erteledık önümüzdeki ay nasipse baslıyacagız her ay nıyetleniyoruz sanki bir şeyler engel oluyor bizde anlamadık ben başlayınca her şeyi sana özelden yazıcam söz verdiğim gibiMelis çok sağol kuzum
Sen tedaviye ne zaman başlıyacaksın
Ultrasonlamı baktırdın canım ultrasonda geç duyuyorsun kalp atısını vajinadan baktırdıgımda duymuştum senin haftandakızlar büyümesinde sıkıntı yok ama bu ikidir kalp atışını duymadım kötümü bişii bu 6+4 düm şuan yani 46 günlük
umarım bacım inşallah 13 hfat gel dedi ama sabredemicem haftaya gene mi gitsem acabaSeni takip ediyorum canım inşaAllah sen ve diğer bütün arkadaşlar sağ salim kucağınıza alırsınız bebisleri![]()
bak dedim bakmadı ona koepkkkkkkUltrasonlamı baktırdın canım ultrasonda geç duyuyorsun kalp atısını vajinadan baktırdıgımda duymuştum senin haftanda
Kuzum sen lutınus kullanıyor musunumarım bacım inşallah 13 hfat gel dedi ama sabredemicem haftaya gene mi gitsem acaba
canım kulanıyordum sonra param çıkışmadı merkezde progesatn 200 mg kulan onun yerine aynı saatlerde dedi bende bıraktım bi haftadan fazladır lutunus almıyorum gerçi alamadıpımdan almıyorumKuzum sen lutınus kullanıyor musun
Evet çok pahalı. Şey soracaktım sana kullandığında birazcık çıkıyor muydu dışarıya lutinuscanım kulanıyordum sonra param çıkışmadı merkezde progesatn 200 mg kulan onun yerine aynı saatlerde dedi bende bıraktım bi haftadan fazladır lutunus almıyorum gerçi alamadıpımdan almıyorum![]()
he anam he çamaşır batıyor du günlük pette alışık değilim durmuyor bendeEvet çok pahalı. Şey soracaktım sana kullandığında birazcık çıkıyor muydu dışarıya lutinus
Çok sagool canım. :))))he anam he çamaşır batıyor du günlük pette alışık değilim durmuyor bende![]()
rahim ihtiyacını alıp gerisini atarmış zaten sıkıtnı yokmuş sordum rahat ol
Sen ne diyorsunBugün gittim zazam kese var bebek var kalp atışı var, ama doktor bunca olumsuzluk yaşamışsın aldır dedi, eşimde aynı fikirde.. Elim gitmiyor bilmiyorum
Canim biraz daha bekle lütfen rabbimden ümit kesilmez ınsallah herşey düzelir sen canını sıkma rabbim yar ve yardımcın olsunkızlar büyümesinde sıkıntı yok ama bu ikidir kalp atışını duymadım kötümü bişii bu 6+4 düm şuan yani 46 günlük
Gidenlere 7 günlük karantina mecbur olmus kibrista canimKızlar Kıbrıs ta durumlar nasıl açaba