- 5 Ağustos 2016
- 310
- 985
- 103
- 43
Canım çok teşekkür ediyorum Amin hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.çooook sevindim harikaaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok çok öpüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ediyorum Amin hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.çooook sevindim harikaaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok çok öpüyorum![]()
Gidenler iyi ki gitmissiniz vallaDevamı:
Karantina ücretlerinin yatırılacağı Banka Hesap Numaraları ve Iban Numaraları:
- Tüm test ve karantina ücretleri KKTC vatandaşı olsun veya olmasın ülkeye gelen yolcular tarafından karşılanacaktır. Ülkeye giriş yapmak isteyen kişiler, aşağıdaki hesap numaralarına karşısında yazan ücretleri ödeyerek alacakları dekontla uçuş yapabileceklerdir. Hava yolu şirketleri dekontlarını ibraz etmeyen yolcuları uçağa kabul etmeyeceklerdir.
- Birleşik Krallık'tan gelecek yolcuların NHS testleri girişte kabul edilecektir. İngiltere'nin kapalı olması dolayısıyla test sonucunu çıktı almayan yolcular için NHS'nin göndermiş olduğu SMS geçerli kabul edilecektir. Ayrıca Birleşik Krallık'ta eğitim gören KKTC uyruklu öğrencilerin kendi üniversiteleri tarafından yapılan tüm COVID-19 testleri geçerlidir. Uygulama sadece Birleşik Krallık ile sınırlıdır.
- Türkiye'ye kısa süreli ziyaret gerçekleştiren KKTC vatandaşlarının dönerken son 3 gün içerisinde KKTC'den alınan PCR testleri geçerlidir. Bu kişiler KKTC'ye girişlerinde 7 günlük merkezi karantina uygulamasına tabidir.
- İşbu uygulamalar 8 Aralık 2020 ile 23 Aralık 2020 tarihleri arasında (her iki tarih dahil) geçerli olacaktır.
Alıcı Adı : KKTC Maliye Bakanlığı,
Alıcı Adresi: KKTC Maliye Bakanlığı Lefkoşa-KKTC
Banka Adresi: Sht. Mustafa Ahmet Ruso Sokak. No: 11, Küçük Kaymaklı Lefkoşa / KKTC
TC Ziraat Bankası
TL Hesabı: 2.255 TL
Hesap No: 40298710-5001
Iban No: TR290001000860402987105001
USD Hesabı: 289 USD
Hesap No: 40300032-5001
Iban No: TR470001000860403000325001
EURO Hesabı: 238 Euro
Hesap No: 40298710-5002
Iban No: TR020001000860402987105002
GBP Hesabı: 214 Stg
Hesap No: 40298710-5004
Iban No: TR450001000860402987105004 (TCZBTR2A)
Citf kisi 265 demisti arkadaşlar oyle hatırlıyorumGidenler iyi ki gitmissiniz valla)
Su anda durumlar kibris icin pek oynak
Durumu soyle anlattilar, 7 gun karantinali gidisler ama izin alinarak 3 gun karantinali gidilebiliyor.tabi yarin yeni bir yasa cikip her sey degisebilirmis..
Fakat en onemli ayrinti,onden 2255 tl karantina parasini oduyorsun. Sadece otel parasi imis, tek ya da cift gidene farkli bir rakam yok. Bu parayi sadece otel ucreti olarak aliyormus
Transfer ucreti ayri olarak istenecekmis.
Benim anladigim ikinci bir emre kadar 3 gun gidis var ama hem karantinali hem 2255 tl ..
7 gun ya da 3 gun gidenler acaba siz onceden kisi basi 265 tl mi odemistiniz yoksa cift kisi 265 tl olarak miydi otel ucreti?
O zaman tek kisi ya da cift giden herkes oda ucreti olarak odemisti. 265 tl olarak oda fiyati . 1 ya da 2 kisi fark etmiyorCitf kisi 265 demisti arkadaşlar oyle hatırlıyorum
Biz 400 tl ödedik transferler için merkeze.Otel-merkez- alan arasi transfer ucreti odemediniz degil mi?
Acaba aramizda odeyen oldu mu hic?
Siz nerde yaptirdinizArkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi
Öncelikle hoşgeldiniz.Arkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?
Ya böyle bişey mümkün olabilir mi? Tabiki hakkınızı arayın. Hangi merkez bunu yapan cok merak ettim doğrusu. Benim dönerden 14 yumurta toplandı 9 embriyo oluşturuldu mesela. 2 tane transfer edildi. 7 embriyom dondurulmuş bekliyor.Arkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?
iki kişi icin 370 TL gibi bir ödeme yapmıştık biz 3 gün kaldıkGidenler iyi ki gitmissiniz valla)
Durumu soyle anlattilar, 7 gun karantinali gidisler ama izin alinarak 3 gun karantinali gidilebiliyor.tabi yarin yeni bir yasa cikip her sey degisebilirmis..
Fakat en onemli ayrinti,onden 2255 tl karantina parasini oduyorsun. Sadece otel parasi imis, tek ya da cift gidene farkli bir rakam yok. Bu parayi sadece otel ucreti olarak aliyormus
Benim anladigim ikinci bir emre kadar 3 gun gidis var ama hem karantinali hem 2255 tl ..
7 gun ya da 3 gun gidenler acaba siz onceden kisi basi 265 tl mi odemistiniz yoksa cift kisi 265 tl olarak miydi otel ucreti?
Gözünüz aydın olsunArkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?
Olur mu öyle şey hiç mutlaka hakkınızı arayın. Size bilgi verilmedi mi kalite hakkında? Nerde yaptırdınız?Arkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?
Canım tüm kalbimle güzel sonucunu bekliyorumYa böyle bişey mümkün olabilir mi? Tabiki hakkınızı arayın. Hangi merkez bunu yapan cok merak ettim doğrusu. Benim dönerden 14 yumurta toplandı 9 embriyo oluşturuldu mesela. 2 tane transfer edildi. 7 embriyom dondurulmuş bekliyor.
Son bilgi olarak aldigim 2255 tl kisi basi otele odenecek ucretmus.iki kisi *2 olacagi seklinde...Gidenler iyi ki gitmissiniz valla)
abinnnnnnnnnnn bacım min yarın kalp atışını duymaya gidecem umarım busefer olur alttan üstten gerekirse mideye boru atırıcam duymadan gelmicem bu seferCok tatlisiniz, saglikla gelsin bebis anasiyla babasiyla guzel gunler gorsun![]()
ben tek kişiye ödedim bu ücreti alahından bulsun kopekler havalınındaki yolladı oraya belki ucuz otele yönlendirse iki kişi 300 500 öderdim nie kopekler çünküGidenler iyi ki gitmissiniz valla)
öyle düşünme bacım bak benden 11 folikülden 10 tane kaliteli yumurta toplandı ki hepsi döllendi üçüncü güne 6 tane kaldı emriyo ama garanti olsun die 5 güne kalanı seçmek istedim 4 gün 4 tane beşinci ise 3 tane emriyom kalmıştı. yazı turayla iki kaliteliyi trnsfer ettiler fakat sorun şu ki 3 dondurmaya gerek duyulmayacak kötü paranız araya gider trasfer başarısız olur ikin denemenizde dendi. bende iki tane trasfer edip geldim ki sprem donasyonu benimöki ve söylenene göre kaliteli bir bireyin miş. para karşılığda olsa allah ondan razı olsun bağış yapmasaydı yavrumu bulamayacaktım. belki benimkiler kalitesizdi belkide alkol siğra siters spreem toplanırken belkide can sıkıntısı her ne olursa olsun bir tanede olsa nasip oldu o duyguyu yaşadım allah kalp atışını ve kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. ama diyeeğim şu ki nasibi varsa rıskı varsa değil 14 24 tanede olsa rahmine hepsinnde koysalar rıskı olan tutunuyor. şöyle diyim ben trasferden çıktım direk odadan yürüyerek odama geçtim uzanmadan önce tolete gittim iki saat uzandım. sonrada kalıp giyindim. yarı yolda yemek için indik taksiden yemek yedik girne caddesini bilen bilir ben orada pansiyondaydım topların orda yemek yedim. sonra marketten votka filan aldık onları taşıdık ki parka kadar hafif yokuş çıktık. birde hint kınası yapan adama koluma ismimizi yazdırdım 10 dk filan ayakta olduğum yerde onu yazmasını bekledim. bunları yaparken salakmışım. kendi adıma diom lan mal o kadar derdi çektin. o kadar maddi sıkıntı yaşadın direk yat gerekirse altına et ne bilim ne derdin var marketten votka alıyon ne derdin var yokuş çıkıyuon lan dövmenin,n ne gereği var ya her şeyi geçtim pansyon 3 kattaki odaya asansör yok merdivenle çıktım bacım benim ki tam mallık yani ama kısmeti varmış bi tane ufaklık tutundu ama oda sessiz ya beni bıraktı yada daha geri büyüyor ne bilim o yüzden duanı eksik etme ben trsfer günü bile yasinimi okudum dualarımı okudum. hatta arkadşım 4000 dua toplayıp bana bağışladı. eşimin halaları namaza durdu. gerçi bunlar hepsi tüp yapıcagım için yaptı ama sonuçta tüp yaptım. ev sahibim bir yıllık kiramı almadı ya benim niyetime dua ettmiş. bilmiyorum umarım kardeş faslını bilmiyorum ama hepimizin kucağı dolar er yada geç ilk yada sonuncu denemede ama kimsenn arkasında ahımız kalmasın inşallah. kimsenin kucağındakine iyi niyetli bile ah çekmeleim bundan sonra yarabbim. çok yazdım dımıArkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?
Üstteki msjı size yazdım ama niyeyse alıntılayamamışımArkadaşlar buraya çok yazan birisi değilim ama, sizin tecrübeleriniz doğrultusunda fikir almak istiyorum. Eşimin sperm sayımları, sperm hasar testleri gibi tüm testleri sorunsuz, benim yumurta kalitem düşük denildi, bir kaç tüp bebek ve düşükten sonra hiç folikülüm oluşmadı, biz de donasyona yöneldik, donöre karar verdik ama sonra hemşireyle konuşunca başka bir donöre yöneldik, zaten benzer özellikleri vardı. Kısa anlatayım biraz, donörden 15 yumurta toplandı, 14 embriyo oluştu bana 1 tane 3ab 1 tane 1 bb transferi yapıldı, ve geriye dondurmaya değer embriyo kalmadı dediler. Şimdi hamilelik oluştu ama çok korkuyoruz, huzurlu değiliz. Hiç değilse 4 ab transferi yapılsaydı, arkada da iki tane embriyo kalsaydı bu süreci bambaşka geçirirdik. Merkezlerin böyle durumlarda hiç kabahati yok mu, donör belki de pndemi dönemi sigara kullandı, stres yaptı,a alkol aldı bunların hiç takibi yapılmıyor galiba. Burada doktoruma sordum, 20 li yaşlarda bir kadın için hiç normal değil o kadar embriyo kaybı dedi. Bizim kendi tedavimizde toplanan 3 ve 5 yumurtadan 3 ve 5 embriyo oluşmuştu, hepsi de beşinci günü görmüştü, dondurmuştuk. Bu kadar emek, masraf, eziyet haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz, herşey yolunda gitse de kardeş istesek öyle bir şansımız bile kalmadı. Korkudan sevinemiyoruz. Ben de kadere inanan inançlı bir insanım ama donasyonu böyle hayal etmemiştim. Ne yapabiliriz acaba, kıbrıstaki doktorumuza mail yazdık cevaplamadı, gizli saklı yapıyoruz bu işleri diye her şeyi sineye mi çekmeli?
Hay maşşallah karantina geldi fiatlar uçtu desene. ne coronaymis be fiyatlarıda uçurdu tövbe estafurullah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallahhben tek kişiye ödedim bu ücreti alahından bulsun kopekler havalınındaki yolladı oraya belki ucuz otele yönlendirse iki kişi 300 500 öderdim nie kopekler çünkü![]()