- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Canım hayırlı olsun bu bebek çok güçlü bir bebek sağlıkla doğucak buna inanıyorumYok dedi. Bence bebek sağlıklı dedi ama bence dedi
Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun bu bebek çok güçlü bir bebek sağlıkla doğucak buna inanıyorumYok dedi. Bence bebek sağlıklı dedi ama bence dedi
Amin inşallah benimde dualarım hepinizle beraberCanım hayırlı olsun bu bebek çok güçlü bir bebek sağlıkla doğucak buna inanıyorum
Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Canım tam anlamıyla mucizenin vücut bulmuş halisiniz.Rabbim hiç bir şeyi sebepsiz yapmaz mutlaka çok büyük bir hikmet var bu işte. İnşallah sağsağlim çok sağlıklı bir evladın daha olacak çok çok dua et inşallah Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak.İnşallah inşallah eşim sonunda kabul etti zaza!! Tamam nasibimiz neyse yaşayalım dedi. Şimdi Rabbimin yazdığını görme yaşama vakti. 10. Haftaya gelirse cvs yapılacak. İnşallah herşey sorunsuz geçer bende sağlıklı bir şekilde yavruma kavuşturum. Buradaki tüm arkadaşlarıma da moral olurum inşallah. Donasyon yöntemi 1 oğlum var şimdi 7+3 doğal yolla gebeyim. 13. 17 kromozom translokasyonum, eşimde %85 anormal morfoloji, kan pıhtılaşma problemim, haşhimato troidim var üstelik eklemsi riskim var, birde sol yumurtalığım yok, hiçbir tüp bebek tedavimde genetik taramalardan 1 tane bile sağlıklı embriyom gelmedi, birkaç spondan gebeliğim var ama hiç kese bebek görmeden düşük yaşadım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurursam, Rabbimin mucizelerine, nasiplerine inanın dedim. O kadar kötü günler yaşadım ki. Allah affetsin Rabbime bile küstüm, darıldım... Tüp bebek yöntemine bile asla mucize olarak bakmadım, doğal yolla bir şekilde olmayan tüple olur tüp bebek mucizeler yaratmaz dedim hep. Benim doğal yolla hamile kalma ve bu çocuğun 7. Haftaya gelme ihtimali %0 ın altında. Ama oldu işte oldu. İnşallah sağlıklıdır inşallah alacak nefesi yiyecek ekmeği vardır ve sağlıkla doğar, inşallah benimde canım tehlikeye girmez ve Allahım evlatlarıma bağışlar. Dualarımdasınız, dualarınıza talibim
Merhaba, arada sırada sizleri uzaktan takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum bazen. Ben kıbrısta yaşıyorum, 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz ve sebepsiz olmuyor,Kıbrısta yaşadığım için burada tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım ve çoğunuzun gittiği merkezlerle görüştüm, hepsi hakkında iyi kötü yorum yapılmış, evime yakın olan merkezi seçtim o yüzden, doktorumdan memnunum, ilk transferim eylülde oldu fakat düşük yaptım, ikinci için hazırlanıyorum. Çok ağladım, çok isyan ettim, ama yazdıklarınızı okuyunca kendime kızdım, sizler eli öpülesi kadınlaraınız, her birinizi takdir ediyorum, anneliği bu kadar çok isteyen kullanırını Allahım geri çevirmez biliyorum, inşallah hepiniz, hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Yaşadıklarınızı okurken bile aklım almıyor, ne tedaviler, ne zorluklar yıldırmamış sizleri ne güzel. Yürüdüğünüz bu yolda hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Umarım kucaklarımız bebelerimizle dolar bir an önce, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah inşallah eşim sonunda kabul etti zaza!! Tamam nasibimiz neyse yaşayalım dedi. Şimdi Rabbimin yazdığını görme yaşama vakti. 10. Haftaya gelirse cvs yapılacak. İnşallah herşey sorunsuz geçer bende sağlıklı bir şekilde yavruma kavuşturum. Buradaki tüm arkadaşlarıma da moral olurum inşallah. Donasyon yöntemi 1 oğlum var şimdi 7+3 doğal yolla gebeyim. 13. 17 kromozom translokasyonum, eşimde %85 anormal morfoloji, kan pıhtılaşma problemim, haşhimato troidim var üstelik eklemsi riskim var, birde sol yumurtalığım yok, hiçbir tüp bebek tedavimde genetik taramalardan 1 tane bile sağlıklı embriyom gelmedi, birkaç spondan gebeliğim var ama hiç kese bebek görmeden düşük yaşadım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurursam, Rabbimin mucizelerine, nasiplerine inanın dedim. O kadar kötü günler yaşadım ki. Allah affetsin Rabbime
Buna ucak bileti otel parasi vs dahil degil degilmi5000 eur ödedim cnm
Muhteşemmmm çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim merkezim ve hemşiremde aynı kişiler. Bende çok ama cok memnun kaldım. Allah razı olsun onlardan. Dün transferimin 5. Günü olmasına rağmen idrar Erken gebelik testi yaptım. Pozitif cıktı çok şükür. Galiba bende hamileyim. Yani giden çoğu insan hamile kalıyor. Cok iyi takip ediyorlar hiç bir şeyi riske atmak istemiyorlar bence ondan.
Aminnn amin inşallah. Allahıma duam hala aynı, önce kucağı boş olan isteyen kardeşlerime versin, bana da sağlıklıysa hayırlıysa bir evlat daha nasip etsin. Çok zor şeyler yaşadık çok. Maddi olarak ayrı manevi olarak ayrı, insanlar en çok da en yakınlarımız yıprattı bizleri,... Evlat dedik başka birşey demedik.. Ameliyatlar iğneler psikolojik baskılar hepsine dayandık. Etrafımızda herkes hamile kaldı.. Kimsen çocuğunda gözümüz yoktu ama içimizde ahhh dedi ah. Hamile haberini bize vermeyenler, ben hamileyim benim duam kabul olur ben sana edeyim diyenler... Of of hatırladıkça içim kara bağlıyor. Kimin hamile haberini alsam içimde korku oldu onunda düşecek olmayacak diye, başka türlüsünü görmedim ki.. Ben doğal yolla hamile kalana, az doktora gidip doğurana şaştım kaldım.. Kötüyü gördüm çünkü hep.. Ama Rabbim oğlumu nasip etti. İnşallah karnımdakide sağlıklıdır.. İnşallahMerhaba, arada sırada sizleri uzaktan takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum bazen. Ben kıbrısta yaşıyorum, 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz ve sebepsiz olmuyor,Kıbrısta yaşadığım için burada tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım ve çoğunuzun gittiği merkezlerle görüştüm, hepsi hakkında iyi kötü yorum yapılmış, evime yakın olan merkezi seçtim o yüzden, doktorumdan memnunum, ilk transferim eylülde oldu fakat düşük yaptım, ikinci için hazırlanıyorum. Çok ağladım, çok isyan ettim, ama yazdıklarınızı okuyunca kendime kızdım, sizler eli öpülesi kadınlaraınız, her birinizi takdir ediyorum, anneliği bu kadar çok isteyen kullanırını Allahım geri çevirmez biliyorum, inşallah hepiniz, hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Yaşadıklarınızı okurken bile aklım almıyor, ne tedaviler, ne zorluklar yıldırmamış sizleri ne güzel. Yürüdüğünüz bu yolda hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Umarım kucaklarımız bebelerimizle dolar bir an önce, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
Gynolifede yaptırmıştım ben, açıkçası başka merkezkeri bilmem ama murat hocaya hala ne sorsam cevap verir. Şimdiki spontan gebelikle ilgili de sorular sordum yanıtladı. O dönemde de doktorumun cd56 ile ilgili yorumlarına saçma, boşver yaptırma bir yararı yok diyecek kadar açık sözlü ve iyi niyetliydi.Merhaba morkanatlarım hoşgeldin
yok firdevsi çıkardım listemden sadece 2 merkez var arasında gidip geliyorum
siz ne yaptırdınız süreçler nasıl sonuç alabildiniz mi
Merhaba morkanatlarım hoşgeldin
Cnm biz gittiğimizde 7 gün karantina yoktu 3 gün kaldık. Bu ücrete ucak parası hariç herşey dahildi. Otele ve bizi tasıyan taksilere 5 kurus para ödemedik. Ama şimdi şartlar değilmiş olabilir bilemiyorum.Buna ucak bileti otel parasi vs dahil degil degilmi
Teşekkür ederim tamaracım cok sağolMuhteşemmmm çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Ben 2.denememi gynolife Murat hocada yaptırdım ikizlerim benim mucizelerim şuan 22 aylık oldular kızım ve oğlum var.Tabiki merkez çok önemli herseyi hakkıyla yapmalılar ve işlem öncesi bizlerde iyi hazırlanmalıyız sonrası nasip kısmet Kaderinde varsa oluyor.Yolun ve şansın açık olsun. Gynolife da da negatife alan var pozitif.Hit de pozitif/negatif alan var. Eski adıyla Bahçecide de negatif/pozitif var.Bence kalbimin sesini dinle hangi merkezle konuşurken daha huzurlu hissedersen orayı seç.Merhaba morkanatlarım hoşgeldin
Cok şükür rabbime allah nazarlardan korusun canim benim cok sevindim rabbim korusun seni ve bebeğiniduydumda bacı karbiratör sesi gibi bişi ama büyümüş yani şükür sıkıntı yok büyüyor kandi halinde![]()
Anlayamadim kusura bakmayinşifre problemi mi ?
Amiin cnm emek veren anne olmak isteyen herkese Rabbim kısmet etsin inşallah![]()
Artemissi canim çok sevindim senin adına rabbim ınsallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebisini❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Gynolifede yaptırmıştım ben, açıkçası başka merkezkeri bilmem ama murat hocaya hala ne sorsam cevap verir. Şimdiki spontan gebelikle ilgili de sorular sordum yanıtladı. O dönemde de doktorumun cd56 ile ilgili yorumlarına saçma, boşver yaptırma bir yararı yok diyecek kadar açık sözlü ve iyi niyetliydi.
Anlayamadim kusura bakmayin
Çok şükrduydumda bacı karbiratör sesi gibi bişi ama büyümüş yani şükür sıkıntı yok büyüyor kandi halinde![]()