- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Bu günlere çok şükürİnşallah inşallah eşim sonunda kabul etti zaza!! Tamam nasibimiz neyse yaşayalım dedi. Şimdi Rabbimin yazdığını görme yaşama vakti. 10. Haftaya gelirse cvs yapılacak. İnşallah herşey sorunsuz geçer bende sağlıklı bir şekilde yavruma kavuşturum. Buradaki tüm arkadaşlarıma da moral olurum inşallah. Donasyon yöntemi 1 oğlum var şimdi 7+3 doğal yolla gebeyim. 13. 17 kromozom translokasyonum, eşimde %85 anormal morfoloji, kan pıhtılaşma problemim, haşhimato troidim var üstelik eklemsi riskim var, birde sol yumurtalığım yok, hiçbir tüp bebek tedavimde genetik taramalardan 1 tane bile sağlıklı embriyom gelmedi, birkaç spondan gebeliğim var ama hiç kese bebek görmeden düşük yaşadım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurursam, Rabbimin mucizelerine, nasiplerine inanın dedim. O kadar kötü günler yaşadım ki. Allah affetsin Rabbime bile küstüm, darıldım... Tüp bebek yöntemine bile asla mucize olarak bakmadım, doğal yolla bir şekilde olmayan tüple olur tüp bebek mucizeler yaratmaz dedim hep. Benim doğal yolla hamile kalma ve bu çocuğun 7. Haftaya gelme ihtimali %0 ın altında. Ama oldu işte oldu. İnşallah sağlıklıdır inşallah alacak nefesi yiyecek ekmeği vardır ve sağlıkla doğar, inşallah benimde canım tehlikeye girmez ve Allahım evlatlarıma bağışlar. Dualarımdasınız, dualarınıza talibim
Nolursun bizi merakta burakma
Bu evladının sağlıklı gidişatını bizimlede paylaş