Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.Oğluşuna kardeş olacak ne güzel.Ben nift test yaptırmıştır
Hatta bölge müdürünün direk tlf numarasıyla aramıştım aracı bir doktor komisyonu olmadığı için piyasa fiyatının altında bir rakamla yaptırmıştımEğer bu testi yaptırmaya karar verirsen numarasını bulmaya çalışırım senin için.Artemiscim oğulcuğunu öp benim için ♡
Canım benim çok teşekkür ederim güzel arkadaşım. Valla biliyorum ki nift yeterli olur mu? Spontan oldu bu gebelik görüştüğüm peritanologlar illa aminiyosentez diyor.. Onu da yaptırırım sorun değil ama gebelik ilerlemiş olucak yaşarsa.. Biliyorum kafam çok karışık

ay nasıl şahane haber bu..ne güzel bir mucize...çokkk tebrik ederim allahım sağ salim kucağına versin canım benim...oğlşun uğuru bu..ben de fetal dna testi yaptırmıştım niftydi sanırım..gerçekten çok sevindim senin adına...:)
Yeşilada canım arkadaşım.. Yeterli olur mu acaba 13 17 translokasyonum var bilmiyorum ki

Güzellerim....Uzun zaman oldu...15 aylık ikizlerim...aşırı tatlılar ve aşırı yaramazlar...tahminimin çokkk ötesinde zor ama muhteşem ikiz anası olmak...inanın hep aklımdasınız..aşırı zor günler...pandemi herşeyi mahfetiği gibi donasyon işi de etkilendi ne yazık ki...sürekli bakıyorum kıbrısa gitmek mümkün mü karantina olacak mı diye:KK43:çok zordu işimiz daha da zorlaştı...ama nolur nolur bırakmayın herşeye değer..çektğim onca şey uçtu gitti aklımdan..geçmişe dönüp baktığımda maddi manevi bedensel acılar hiç biri için içim yanmıyor..evlatlarım için herşeye değer..bir de bu sayfaya bakıp bu mesajları okuyp karar vermeye çalışan güzel arkadaşım hiç düşünme...inanın hiç farkı yok ha doğal gebelik anneliği ha donasyon...üç avladım var ilki doğal yoldan ilk göz ağrım olması haricinde inanın zerre fark yok...tek dileğim şu illet yok olsun ve mücadele eden bütün arkadaşalrım anne olsun...bu arada sebida giremiyor sistem hatasndan çok selamı var yeni ve eski dostlara..onun ikizler de büyüdü benimkiler de çok güzel ama onunkiler bildiğiniz reklam bebesi...muhteşemler maşallah..darısı başınıza...sevgiyle öpüyorum hepinizi...
Aynı süreçleri beraber ne güzel yaşamıştık.. Herbirimiz birbirimize burda hem fikir verme hem de moral açısından ne güzel destek olmuştuk.. Sağlıkla büyüsün yavruların canım.. Bende herzaman söylüyorum hiçbir farkı yok. Şuan doğal yolla gebeyim eğer yaşarsa, sağlıklıysa oğluma kardeş olacak, yoldaş olacak... Oğlumdan bir gram farkı yok.. Hiç kimse düşünmesin acaba mı diye.. Vakit kaybetmeyin.

Aynı süreçleri beraber ne güzel yaşamıştık.. Herbirimiz birbirimize burda hem fikir verme hem de moral açısından ne güzel destek olmuştuk.. Sağlıkla büyüsün yavruların canım.. Bende herzaman söylüyorum hiçbir farkı yok. Şuan doğal yolla gebeyim eğer yaşarsa, sağlıklıysa oğluma kardeş olacak, yoldaş olacak... Oğlumdan bir gram farkı yok.. Hiç kimse düşünmesin acaba mı diye.. Vakit kaybetmeyin.
rabbim gebeliğini hayırlı eylesin canım sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşaallah bizlere de dua et inşaallah bizlerde biran evvel hayırlısı ile anne olalım

Aslında bugun gitmem mantıklı ıkısı farklı labaratuvar. 9. Gün olan yere gideyim diyordum korktum gidemedim.aslında 13.gun olarak baktıracaktım. Ikısını dıkkate alacaktım. Yanı yarın giderim diyordum

Kesinlikle aynı Lab olmalı sonuç ondan bile farklı olabilir nolur git

Herkese merhaba
Uzun zamandır yazmadım ama hep okudum ve hep dua ettim sizlere. Benim ikizler iki buçuk aylık oldular bile. Bakması çok zor Pet oldum 😀 hep dualarımdasınız unutmayın. Doğumda bile aklıma sizler geldiniz. Bu süreci beraber yaşadık bir eşim bir de sizlerin bildiği bir şey bu. Aklına takılan soru sormak isteyen konuşmak isteyen olursa bana yazabilir. Sizleri çok öpüyorum💕

rabbim gebeliğini hayırlı eylesin canım sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşaallah bizlere de dua et inşaallah bizlerde biran evvel hayırlısı ile anne olalım
Ah etmez miyim? Donasyon sürecinde de hep kendimle beraber tüm burdaki herkese dua ettim, yazmasamda hep aklımdasınız hepiniz. Rabbim ellerimizden tutsun hepimizin

Güzellerim....Uzun zaman oldu...15 aylık ikizlerim...aşırı tatlılar ve aşırı yaramazlar...tahminimin çokkk ötesinde zor ama muhteşem ikiz anası olmak...inanın hep aklımdasınız..aşırı zor günler...pandemi herşeyi mahfetiği gibi donasyon işi de etkilendi ne yazık ki...sürekli bakıyorum kıbrısa gitmek mümkün mü karantina olacak mı diye:KK43:çok zordu işimiz daha da zorlaştı...ama nolur nolur bırakmayın herşeye değer..çektğim onca şey uçtu gitti aklımdan..geçmişe dönüp baktığımda maddi manevi bedensel acılar hiç biri için içim yanmıyor..evlatlarım için herşeye değer..bir de bu sayfaya bakıp bu mesajları okuyp karar vermeye çalışan güzel arkadaşım hiç düşünme...inanın hiç farkı yok ha doğal gebelik anneliği ha donasyon...üç avladım var ilki doğal yoldan ilk göz ağrım olması haricinde inanın zerre fark yok...tek dileğim şu illet yok olsun ve mücadele eden bütün arkadaşalrım anne olsun...bu arada sebida giremiyor sistem hatasndan çok selamı var yeni ve eski dostlara..onun ikizler de büyüdü benimkiler de çok güzel ama onunkiler bildiğiniz reklam bebesi...muhteşemler maşallah..darısı başınıza...sevgiyle öpüyorum hepinizi...
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ah etmez miyim? Donasyon sürecinde de hep kendimle beraber tüm burdaki herkese dua ettim, yazmasamda hep aklımdasınız hepiniz. Rabbim ellerimizden tutsun hepimizin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahh❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏

Kızlar selam, benimde 12. Gün değerim 1.046,99 çıkmış. Acaba böyle olup ikiz annesi olan varmı inşallah benimde ikizdir. Bir de kanımda enfeksiyon cıktı. Crp değerim 32.87 çıkmış biraz canımı sıktı bu inşallah bebelere sıkıntı yaratmaz..

Kızlar selam, benimde 12. Gün değerim 1.046,99 çıkmış. Acaba böyle olup ikiz annesi olan varmı inşallah benimde ikizdir. Bir de kanımda enfeksiyon cıktı. Crp değerim 32.87 çıkmış biraz canımı sıktı bu inşallah bebelere sıkıntı yaratmaz..
crp gebelikte yüksek çıkarmış canım progesterendan kafana takma

Zazacım canım herşey şükür şimdilik yolunda sat a göre 8+1 bebeğe göre 8+3.. Hiçbir sorun yok dedi. 3 hafta sonraya çağırdı. Sana sormak istediğim birşey var.. Genetik tarama için ben aminiyosentez biliyordum.. Sonra konuştuğum doktorlar cvs dediler tamam dedim şimdi bu doktor nifity dedi... Hangisi daha güvelinir? Farkları ne? Ve sence ben hangisini yaptırmalıyım
Nifty en güvenli

Mucize bebek saglikla gelsin insallah...
Koryon villus biyopsisi -cvs daha ileri test oluyor. Tum kromozomlara bakiliyor, yapilmasi daha zahmetli.
Niffty Trizomi 21, Trizomi 18 ya da Trizomi 13 bakiliyor. Sadece sizin kaniniz alinarak bakiliyor.
Ama cvs bence daha mantikli
Bana sormadiniz🙈 ama siizn gibi bir arkadasim spontan gebeliginde koryonu yaptirmisti, garanti olsun diye
Bana sordu ama senin cevabın daha doğru ve bilgili😄

Buraya hep iyi bir seyler yazmayı hayal ediyordum ama olmayacak galıba 9. Gün 589 çıkan deger 11. Gün 770 çıkmış. Ağlamaktan bi hal oldum. Çok canım sıkıldı. Doktorum bile iyi diyemedi sanki. Baktım nette hiç iyi kin olşeyler yazmıyor. :KK43:(((
Sakin ol canım
Labaratuvar yalnışı ola bilir
Veya ikiz olup sonra teke düşe bilir
İnşallah ikisinden biri olur ve gebelik sağlıkla devam eder

Çok güzel değer
İkizler geliyor❤️

Back
X