Merhaba arkadaşlar, öncelikle bebek bekleyen tüm anne adaylarına Allah yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin ve tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma da Rabbim nasip etsin. Bende yumurta donasyonu düşünüyorum artık çünkü kendi yumurtalarımla olmuyor 8 kere tüp bebek denedim 6 tanesi tek bir doktorda oldu çok uğraştık doktorum kendinde ki 3 ü denemem de donasyon yaptırın daha fazla yıpranma dedi ama benim ısrarlarımla üstüne 3 deneme daha yaptık bu sayfayı ilk donasyon yapın denmesinden sonra araştırdım ve hemen hemen tüm yazılanları okudum ilk başta nasıl olur diyordum ama burda o kadar güzel anlatmışsınız ki herşeyi şu an kafamda hiç bir acabam kalmadı . Şimdi heycanlıyım henüz hiç bir yerle görüşmedik ocak gibi konuşmayı düşünüyoruz inşallah bu şekilde anne olurum. Yalnız bişey sormak istiyorum merkezle görüştükten sonra ne kadar zamanda bulunuyor donör nekadar sürüyor süreç çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim bu konu kimseyle paylaşılmıyor ancak aynı şeyleri yaşayan insanlar anlıyor halden burda herkese bol şans diliyorum.