Kızlar hayırlı akşamlar çalışan bayanlar nasıl yapıyorsunuz acaba transferden sonra izin mi kullanıyorsunuz yoksa rapor mu alıyorsunuz. Kıbrıstan rapor alınırsa şayet işyerinden anlaşılır. Nasıl yapıyorsunuz.

Merhaba ben çalışıyorum ama izin almadım. ilk transferimde cumartesi sabah gidip akşam dönmüştük. pazartesi her zamanki gibi işe gitmiştim. ikinci transferimde karantina uygulaması olduğu için 1 hafta yıllık izin kullandım çünkü 3 gün kalmak zorunda kalmıştım. zaten sürekli yatın demiyorlar ilk birkaç gün yatmak yeterli hatta hareket etmeniz sizin için daha iyi rahim kanlanır demişlerdi bana. umarım yardımcı olmuşumdur.

Merhaba canım yazını okudum .Benim de 4 tane kesem var . Eğer ilerleyen günlerde keselerden yok olmayan varsa redüksiyon yapılacak . Senin sonuç ne oldu yazarsan sevinirim

Merhaba bana sormadınız ama görünce cevap yazayım dedim. yanlış anladınız konuyu sanırım Z Zaza74 doktorun yaşadığı bir olayı anlattı orada kendi yaşadığı durumu değil. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. :dua::KK200:

Merhaba bana sormadınız ama görünce cevap yazayım dedim. yanlış anladınız konuyu sanırım Z Zaza74 doktorun yaşadığı bir olayı anlattı orada kendi yaşadığı durumu değil. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. :dua::KK200:

Merhaba ben çalışıyorum ama izin almadım. ilk transferimde cumartesi sabah gidip akşam dönmüştük. pazartesi her zamanki gibi işe gitmiştim. ikinci transferimde karantina uygulaması olduğu için 1 hafta yıllık izin kullandım çünkü 3 gün kalmak zorunda kalmıştım. zaten sürekli yatın demiyorlar ilk birkaç gün yatmak yeterli hatta hareket etmeniz sizin için daha iyi rahim kanlanır demişlerdi bana. umarım yardımcı olmuşumdur.
Teşekkür ederim sağolun:) Bir sey daha soracağım transferden sonra burada başka doktorlarla mı süreci sürdüyorsunuz. Yoksa merkezle mi

Teşekkür ederim sağolun:) Bir sey daha soracağım transferden sonra burada başka doktorlarla mı süreci sürdüyorsunuz. Yoksa merkezle mi
Buna ben cevap vereyim.. Ben başka doktor ile devam ettirdim süreci. Ama aynı doktor ile de devam ettirebilirsiniz. Benim sebebim doktorum vefat etmişti.. Etmeseydi de evime yakın bir yerde yine başka doktora giderdim.

Merhaba arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum. Hafta 1 vurulan pruloton depot 500mg mi yoksa günde 50 mg vurulan prolutex mi daha etkili kullananlar bilenler bi yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum. Hafta 1 vurulan pruloton depot 500mg mi yoksa günde 50 mg vurulan prolutex mi daha etkili kullananlar bilenler bi yazabilir mi?
Merhaba, ben Prolutan depot 500mg oluyorum yaklaşık birbucuk aydır. Bende oldukca iyi sonuç verdi. Diğeri hakkında ne yazık ki bilgim yok. Umarım yardımcı olmuşumdur.

A bilmiyorum bilgisi olan paylaşsın lütfen bende bugün bi kaç yerle görüştüm rahim filmi için bakalım bazı yerler gerçekten çok uçuk rakamlar

Esracim nasılsın kuzum baya oldu görüşmeyeli.. Hersey yolundadir umarım 🙏
Ben Rahim flimi mi 3 sene önce çektirdim Bakırköy Sadi konukta.. Acısız oldu hiç bir şey hissetmedim beskurus para bile vermedim sadece sıvı ilacı aldım o kadar randevuyu ise 3 öncesine vermişlerdi.
Bi bak araştır istersen.
Korkulacak hiç bişey yok emin olabilirsin.
Operasyonda sadece gözlerini kapat bol dua et 🤲 ben öyle yaptım ☺️

Herkese Merhabalar,

Grupta yeniyim :) Sizlerle beraber bu konularda bilgi alisverisinde bulunmak cokguzel olacak 🙏 Ben de hem talasemi hem de translokasyonum oldugu icin donasyon yaptiracagim. Bu konuyla ilgili olarak birkac sorum olacakti, merkezler ne kdar guvenilir bilemiyorum. Bu nedenle hem ucretler cok fazla hem de denemek psikolojik olarak oldukca zor, adimlarimi saglam atmak istiyorum. Donor bulundu ancak merkez kan grubunun onemi olmadigi soyluyor, bu sekilde mi oluyor acaba bunu ogrenmek isterim. Bir de regl dongusu nasil ayarlanacak bana sadece hormonlar kullanilarak dendi, bunda surec nasil ilerliyor ? uzun oldu ne olur kusuruma bakmayin, herkese saglikli bebisler diliyorum:)

Esracim nasılsın kuzum baya oldu görüşmeyeli.. Hersey yolundadir umarım 🙏
Ben Rahim flimi mi 3 sene önce çektirdim Bakırköy Sadi konukta.. Acısız oldu hiç bir şey hissetmedim beskurus para bile vermedim sadece sıvı ilacı aldım o kadar randevuyu ise 3 öncesine vermişlerdi.
Bi bak araştır istersen.
Korkulacak hiç bişey yok emin olabilirsin.
Operasyonda sadece gözlerini kapat bol dua et 🤲 ben öyle yaptım ☺️
Ya canım ablam biliyorsun durumu pamdeni var işte baktım olmuyor mecbur yaptıracam yavaş yavaş yaptırıyorum işte herseyi sonra nisan gibi gitçem sen napıyorsun ne zamandır konuşmuyoruz gittin mü naptın

Herkese Merhabalar,

Grupta yeniyim :) Sizlerle beraber bu konularda bilgi alisverisinde bulunmak cokguzel olacak 🙏 Ben de hem talasemi hem de translokasyonum oldugu icin donasyon yaptiracagim. Bu konuyla ilgili olarak birkac sorum olacakti, merkezler ne kdar guvenilir bilemiyorum. Bu nedenle hem ucretler cok fazla hem de denemek psikolojik olarak oldukca zor, adimlarimi saglam atmak istiyorum. Donor bulundu ancak merkez kan grubunun onemi olmadigi soyluyor, bu sekilde mi oluyor acaba bunu ogrenmek isterim. Bir de regl dongusu nasil ayarlanacak bana sadece hormonlar kullanilarak dendi, bunda surec nasil ilerliyor ? uzun oldu ne olur kusuruma bakmayin, herkese saglikli bebisler diliyorum:)
Bu arada siz kaç yaşındasınız ve transkolayın kim de var benim eşimde var çünkü

Merhaba:)
35 yasindayim ve translokasyon da bende:(
1 basarisiz tup bebek denemesi yaptik ve saglikli gelen olmadi pgt sonrasi malesef. Cok gec ogrendim translokasyonu Ve sans %10 dediler bu nedenle donasyon fikri mantikli geldi.

Merhaba:)
35 yasindayim ve translokasyon da bende:KK43:
1 basarisiz tup bebek denemesi yaptik ve saglikli gelen olmadi pgt sonrasi malesef. Cok gec ogrendim translokasyonu Ve sans %10 dediler bu nedenle donasyon fikri mantikli geldi.
Anladım bizim de öyle allah bu yolda olan herkese yardım etsin ins Herseyin hayırlısı

Transfer sonrası İstanbul’da bir hastaneye gidiyorum. Transfere hazırlanırken de aynı hastaneye gitmiştim. Ama merkez ile de irtibat halindeydim. Zaten merkezle devam etmek mümkün değil çünkü fiziki muayene gerekiyor bunun icin oralara gitmek imkansız gibi. Tabi takibi yapan doktora da herseyi anlatmak lazım kullandığımız rutin ilaçları bilip ona göre hareket ediyor. Yolunuz açık olsun 💙

Back
X