Inş inş rabbim gönlünüze göre versin güzel haberlerle ins tşk ederm ne guzel ayrıntılı yazmışsınız
Amın canm herkesın rabbım gönlüne gore versın allah nasıp ederse derin birb nefes alıp bısmıllah deyıp 4. Tedavıye baslayacagız ne zaman nasıp olursa bakalım tek umudum eskı eskıde kaldı bu sefer hersey güzel olacak tek umudum da ümidim de bu yonde cunku ılk tedavıde kaybedınce ücüz bebeklerı deger hamılelıkler de de korktum bunuda kaybedersem ne yaparım dedım ve korktugum basımıza geldı bu sefer ıcım rahat allah dılerse hersey olur annem gıbı ablamlar gıbı banada hayırlısı ıle anne olma duygusunu tattır su fanı dunyada tek beklentım bu dıye dua edıyorum ergec nasıpse bızı bulacak ınsallah

Sorum donasyon yapıp hayatına devam eden kader ark olacak . Biz sperm donasyonu düşünüyoruz .Ama eşim tam ikna olmuş değil , boşanalım diyor bazen evet diyor . Bende bazen tamam ne olacak maksat anne olmak değil mi diyorum bazense rabbim bana uygun görmedi demek diyorum. Böyle yıllar geçti ve zor zamanlara geldim . Kime sorabilirim ne yapayım diye , ne zor bu çıkmaz da yaşamak . Eşimi seviyorum ama anne olmakta istiyorum . Böyle kaldım darda siz ne dersiniz ark doğru olan nedir . 40 yaşındayım boşanıp evlenmek fikri de sor geliyor ve bir nevi oda donasyon gibi olacak . Böyle düşüne düşüne hasta olucam artık . Ne zor bir dert bu yarabbim

Sorum donasyon yapıp hayatına devam eden kader ark olacak . Biz sperm donasyonu düşünüyoruz .Ama eşim tam ikna olmuş değil , boşanalım diyor bazen evet diyor . Bende bazen tamam ne olacak maksat anne olmak değil mi diyorum bazense rabbim bana uygun görmedi demek diyorum. Böyle yıllar geçti ve zor zamanlara geldim . Kime sorabilirim ne yapayım diye , ne zor bu çıkmaz da yaşamak . Eşimi seviyorum ama anne olmakta istiyorum . Böyle kaldım darda siz ne dersiniz ark doğru olan nedir . 40 yaşındayım boşanıp evlenmek fikri de sor geliyor ve bir nevi oda donasyon gibi olacak . Böyle düşüne düşüne hasta olucam artık . Ne zor bir dert bu yarabbim
Merhaba.39 yaşından sonra kendi yumurtanız ile anne olma ihtimaliniz düşük. Belki de hazır embriyo düşünseniz eşinizde sizde bebeğe ayni mesafede olacağınız dan kabullenmesi belki daha kolay olur Ayrıca anne olma isteğiniz cok onemli ve kutsal bu isteğinizin peşinden gidin bence kocanız yanınızda olsun olmasın önemli değil.Gayette yalnızda olsanız bakarsınız.Yıllar hızla akıp gidiyor yapmak istediklerinizi ertelemeyin.

Merhaba.39 yaşından sonra kendi yumurtanız ile anne olma ihtimaliniz düşük. Belki de hazır embriyo düşünseniz eşinizde sizde bebeğe ayni mesafede olacağınız dan kabullenmesi belki daha kolay olur Ayrıca anne olma isteğiniz cok onemli ve kutsal bu isteğinizin peşinden gidin bence kocanız yanınızda olsun olmasın önemli değil.Gayette yalnızda olsanız bakarsınız.Yıllar hızla akıp gidiyor yapmak istediklerinizi ertelemeyin.
Onu da söyledim ona hiç yanaşmıyor . Tamamen yabancı diye bakıyor o zaman da . Kaç kere boşanmanın da eşiğinden döndüm ama dediğiniz gibi amh 0,8 ve yumurta sayım opuda 2/3 adet oluyor . 39 yaş sanırım bana çok sıkıntı çıkaracak inş olur diyorum ama hayat bizim gibi beklemiyor koşarak geçip gidiyor

Onu da söyledim ona hiç yanaşmıyor . Tamamen yabancı diye bakıyor o zaman da . Kaç kere boşanmanın da eşiğinden döndüm ama dediğiniz gibi amh 0,8 ve yumurta sayım opuda 2/3 adet oluyor . 39 yaş sanırım bana çok sıkıntı çıkaracak inş olur diyorum ama hayat bizim gibi beklemiyor koşarak geçip gidiyor
Eger donasyon yaptıracak olursan cok cok titiz bir hazırlık süreci yapmanı tavsiye ederim.Yaş ve amh dezavantajını düşünerek İlmek ilmek işlemelisin o 2/3 yumurtayı.Yolun bahtın açık olsun .sormak istediğin şeyler olursa özelden de sorabilirsin.Zira sprem don yaptıracak kişilere bilgim dahilinde destek olmaya fırsat buldukça çalışıyorum

Selam kızlar.uzun zamandır giremedim sayfaya.size hep dua ediyorum.Doğumumda bile ettim.Allahım tez zamanda isteyen arkadaşlarımın kucaklarını doldursun.Benim ikizler 5 aylık oldular.çok yorucu ama çok seviyorum.Canımdan çok seviyorum.ilk bu sayfaya girdiğimde öyle korku dolu ve meraklıydım ki.Film şeridi gibi geçti gözümün önünden.Acı tatlı bir çok hikayeye şahit oldum.Benim sevincimi de paylaştık bu sayfada.Umarım sizler de sevinçlerinizi burada paylaşırsınız.Dualarım sizlerle.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin.Evladı olmayanlara da hayırlı evlatlar nasip etsin.Kendinize iyi bakın

Selam kızlar.uzun zamandır giremedim sayfaya.size hep dua ediyorum.Doğumumda bile ettim.Allahım tez zamanda isteyen arkadaşlarımın kucaklarını doldursun.Benim ikizler 5 aylık oldular.çok yorucu ama çok seviyorum.Canımdan çok seviyorum.ilk bu sayfaya girdiğimde öyle korku dolu ve meraklıydım ki.Film şeridi gibi geçti gözümün önünden.Acı tatlı bir çok hikayeye şahit oldum.Benim sevincimi de paylaştık bu sayfada.Umarım sizler de sevinçlerinizi burada paylaşırsınız.Dualarım sizlerle.Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin.Evladı olmayanlara da hayırlı evlatlar nasip etsin.Kendinize iyi bakın
Amin canim benim Rabbim herkese nasip etsin insallah ikizlerini op bizim icin ozledim.valla.seni.kendinize cok iyi bakin canim ikizlerini ve seni kocaman opuyorum.

Kızlar aradılar hastaneden film temiz dediler eğer olmazda bilmem hiser bişey dedi onu yaparız dedim kabul etmiyorum böyle bisey ben iki gebelik geçirdim istesem gene yaparım şimdi sperm de başka yerden ve 5.gün embiryosu olmazsa kabuk etmiyorum yok 5.ci gün olcak dedi ve yaşınız genç (25) kendiliğin den gebelik oluşuyor başarı yüksek dedim hadi bakalım

Benim eşimde ilk etapta kabul etmek istemedi fakat benim ne kadar mutsuz olduğumu görünce ki biz hiç bir zaman kavga etmedik bu konuda kabullendi tam 5 kere donasyon denedik 4.sünde tuttu fakat erken doğum yaptım ve sadece 2 gün yaşadı yavrum eşim beni 2 günde olsa baba yaptığın için teşekkür ederim diyerek ağladı kızımızın ardından. Yani arkadaşım sevgi fedakarlıktır bence eğer eşinde çocuk sahibi olmak istiyorsa gerçekten ve seni de bencillikten uzak bir şekilde seviyorsa kabul etmesi gerekir. Sonradan pişman olmayacağına emin isen eşinin isteksizliğini kabul edebilirsin ama bir kadın bu dünyada en çok evladı olsun istiyor buna eminim. İnşallah seni anlar ve bu durumu kabul eder sonuçta bu durumun da organ naklinden bir farkı yok bence keşke bu şekilde bakabilse. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

sperm donosyon almanyada yapılıyormus 😱 bugun ögrendım .ama yumurta donosyonu yasak 🤷‍♀️ Klınıgın ınt sayfasında gördüm. Bugun bır tüp bebek klınıgını aradık kıbrıs ıcın ıstenen testlerı yaptırmak ıcın randevu ıcın arıycaklar bızı gıdınce dr sorcam belkı yumurta donosyonyonuda yaparlar bıraz bılgı alcam.

Benım klınık gelmeden 1 ay önce bır ıgne olmam gerektıgını söyledı. Lucrın depot 3,75mg .

Aminnn cnm rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın inşallah bızlerınde yüzü gülerr❤️ Bebıslerınle musmutlu yılların olsun 🥰🥰

Merhaba kaderdaslar
Sizlere sorum yumurta donasyonu yaptırdığınızi çevrenize söylüyornusunuz yoksa tüpbebek.mi diyorsunuz nasil yol izlediniz yada izliyorsunuz

Maşallah allah bağışlasın inşallah
Neler yaşadınız nasil yol izlediniz nerde tedavi oldunuz ilk denemede tuttu mu hikâyenizden bahsedermisiniz örnek olması açısından neler tavsiye edersiniz bizlere birde donasyon yaptırdığınızi söyleşinizi çevrenize bu konuda nasil davranıyorsunuz merak ediyrm

Oncelikle umarim bundan sonra mutlu haberler alirsiniz..
Gynolifedaki denemenizde 5. Gun emrbiyolariniza genetik test yapilarAk saglikli gelen 2 adet embriyolarinizin tranaferi mi negatif oldu?
Bu durumda maalesef aciklama yapamiyorlar ama intralipid serum, gebelik asisi gibi seyler kullanilmis miydi?
Merhaba yorumunuz dikkatimi cekti bu gebelik asisi nedir tam olarak baska bir adi var mi acaba yurtdisindayim 2 basariz tup bebek denemem var ama ingilizceye cevirince alakasiz seyler cikiyor hep

Back
X