Merhaba arkadaslar merak edenler vardır iki gün önce suni sancı ile gebelige son verildi bebişimin son ana kadar kalbi atıyordu maalesef 🤷🏻‍♀️Bebegin Eşi rahme cok yakındı sezeryan olacagım diye aklım cıktı çünkü bir sene beklemem gerekiyordu donmuşlarım için sezeryan olsaydı 😰 zor dogum olacagı söylendi öncesi zaten dogum esnasında cok kanamam oldu eşin rahme yakın olmasından dolayı ama şükür şimdi iyiyim 🙏 bebegide pataloji ve otopsiye yolladık ikinci gebelik için önemliymiş . sonucları kıbrıs daki merkezim istedi çünkü bakalım ne cıkacak donörden kaynaklımı eşimden kaynaklımı .Şimdi benim miyomum vardı gebeligi etkilemeyen bebekle birlikde oda büyüdü tabii onu aldırayım diyorum donmuşları koydurmadann önce dogumdan ne kadar sonra alınıyor bu en kısa zaman da oda bitsin istiyorum da .Bu arada söylemeden gecmeyeyim normal dogum yapana ayrı bir gözle bakıyorum artıkk cidden cok zormuşş 😰
Canim cok gecmis olsun . Rabbim tez zamanda saglikla yavrularini kucagina almayi nasip etsin.

selam arkadaşlar uzun süredir burayı okuyorum rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın... 4 şubatta miyom ameliyatı olacağım kısmetse ağustos sonu yumurta donasyonu yapacağız lütfen bana dua edin ameliyatta her şey yolunda gitsin rahime bir şey olmasın doktoruma çok güveniyorum 6 yıl önce de o yine bi operasyon yapmıştı... ona da soyledim donasyon yaptıracağım diye rahimi temizleyip öyle seni göndereyim dedi elimden geldiğince temiz bırakıcam rahimi dedi... Artık bu yola çıktım sizler gibi hayırlısı ile bebeğim için bir adım atıyorum rabbim yardımcım olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun :dua::dua::dua:
Merhaba cnm rabbim sifa versin kolaylikla atlat insallah ameliyatini. Hersey gönlünce olsun insallah . Hosgeldin aramiza yolun acik olsun.Dilerim hepimiz yavrularimiza kavusuruz❤️

Canım arkadaşım inşallah bu defa her şey kaymak gibi geçsin ve evladına kavuşasın🤲❤️
Canim kardesim Amin insallah hersey hayirli olur seninde insallah canim tez zamanda anne olamazsin sende rabbim evlatlarimiza en kisa zamanda kavusmayi nasip adet insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Merhaba arkadaslar merak edenler vardır iki gün önce suni sancı ile gebelige son verildi bebişimin son ana kadar kalbi atıyordu maalesef 🤷🏻‍♀️Bebegin Eşi rahme cok yakındı sezeryan olacagım diye aklım cıktı çünkü bir sene beklemem gerekiyordu donmuşlarım için sezeryan olsaydı 😰 zor dogum olacagı söylendi öncesi zaten dogum esnasında cok kanamam oldu eşin rahme yakın olmasından dolayı ama şükür şimdi iyiyim 🙏 bebegide pataloji ve otopsiye yolladık ikinci gebelik için önemliymiş . sonucları kıbrıs daki merkezim istedi çünkü bakalım ne cıkacak donörden kaynaklımı eşimden kaynaklımı .Şimdi benim miyomum vardı gebeligi etkilemeyen bebekle birlikde oda büyüdü tabii onu aldırayım diyorum donmuşları koydurmadann önce dogumdan ne kadar sonra alınıyor bu en kısa zaman da oda bitsin istiyorum da .Bu arada söylemeden gecmeyeyim normal dogum yapana ayrı bir gözle bakıyorum artıkk cidden cok zormuşş 😰
başınız sağolsun rabbım güç kuvvet versin..inşallah bundan sonra saglıkla evladınızı kucağınıza alırsınız... doğumdan ne kadar sonra miyom ameliyatı olabilisrsın bılmıyorum canım ama miyom amelıyatından 6 ay sonra gebe kalabilirisn demiştı doktorum hayırlısıyla bende 4 şubatta miyom olucam kısmet ağustos sonu eylül başı gibi yumurta donasyonu yaptırıcam :dua::dua::dua::dua:

Canım çok geçmiş olsun, insallah bundan sonra hersey su gibi akar sağlıkla evladını kucağına alırsın🙏

Çok geçmiş olsun susu 😔

Çok geçmiş olsun. Bundan sonra İnşaAllah saglıkla hamıle kalırsınız.

Selam kızlar daha önce Kıbrıs’ta 2 kez yumurta donasyonu yaptırdım tutmadı. Hiç bir sıkıntıda yoktu süreçlerde. Tek cevapları bilmiyoruz oldu. Yıkık bi hâldeyim. Tavsiyeniz var mı araştırma içindeyim
Çok üzüldüm Allah hayırlısını versin, Bizde kıbrıs düşünüyoruz forumu yeni okumaya başladım hangi merkezde oldu hangi dr ile biz de dr araştırıyoruz oraya gitmeyelim en azından bilgimiz olsun

Yumurta donasyonuyla çocuk sahibi olanlar cevap verebilir mi lütfen ,eşimi ikna edene kadar 46 yaşıma geldim , şimdi de benim içimde acaba çocuğu kabullenmekte zorlanırmıyım , benimsermiyim yoksa başkasının yumurtası olduğu hep aklımdayken sevinemem sevemem mi gibi saçma sapan şeyler geliyor normalde de çok sevgi dolu çok pozitif bir insanımdır ama eşimi ikna edene kadar çok istekli olan ben şimdi sanki çok korkuyorum

Merhaba ben timur gürgana muayene oldum ozaman daha yeniydi ıkı kişide denenmişti gittiğimde adetten kesileli bir seneyi geçmişti beni kabul etmedi izmirden kalktık gittik muayene oldum yumurtalıklarım çok küçükmüş antral folukul hiç yokmuş vs biraz başkalarında deneyelim sonuç alırsak sizide çağırırız dedi sonra prp ve ozonu duydum onuda yaptırdım bir yumurta elde edildi oda boş çıktı bu arada incir kürü yaptım ama adet oldum kontrole gittim yumurta vardı buyumuş ama çatlamamış.Arada iğneler tedavıler devam etti antral folukuller iğnelerle 8 mm ye kadar geliyordu ama buyumuyordu daha fazla.Sonra doktoruma kök hücre ameliyatını sordum oda laparoskopil yöntemle yapıcaz dedi onuda yaptırdım yaptırdıktan sonra bisüre kanamam oldu geçti sonra bidaha adet olmadım ilaçta kullanmıyordum adet olmak için.Doktorumu aradım cycloya başladım adet oldum gittim birde ne görelim 3 yumurta büyümüş ama çatlamamış oyuzden toplamada olmadı çünkü adetlıydım.bidahaki ay yıne olur kesin demekki işe yaradı kök hücre ameliyatı dedi ama bidahaki ve sonraki aylarda birdaha yumurta oluşmadı.Bende donasyona karar verdim geç bile kaldım denemediğim bişey kalmasın dedim.içim rahat olsun.Bilmiyorum o çatlamayan kaçan yumurtalar kalıtelımıydı kalıtesızmıydı hiçbizamanda bilemicem.Bu tarz işlemlerde yumurtanız oluyor ama kalıtelı yumurta mı değil mi onu bilemiyoruz.Ben üç yıldır ilaçla adet görüyorum bende olduysa benim gibi olan herkeste olur üstelik benim yumurtalıklarım zarar gördü bir ameliyat sonrası ona rağmen oluştu.Belki devam etsem yine olur ama buna ne gücüm nede psikolojım kaldı oyuzden maddi olarak hazır olduğumuzda kıbrısa gidicez :KK43:
Merhaba kök hücreden kastınız prp mi

Yumurta donasyonuyla çocuk sahibi olanlar cevap verebilir mi lütfen ,eşimi ikna edene kadar 46 yaşıma geldim , şimdi de benim içimde acaba çocuğu kabullenmekte zorlanırmıyım , benimsermiyim yoksa başkasının yumurtası olduğu hep aklımdayken sevinemem sevemem mi gibi saçma sapan şeyler geliyor normalde de çok sevgi dolu çok pozitif bir insanımdır ama eşimi ikna edene kadar çok istekli olan ben şimdi sanki çok korkuyorum
Merhaba benim de yumurta donasyonuyla bir oglum oldu şuan 7 aylik yavrum, onu nasıl sevdigimi hangi kelimelerle anlaticagimi bilmiyorum inan ona canimi veririm,gözümden sakınıyorum gece gündüz kendimi unuttum uzerine titriyorum, dunyama bır güneş ışık o gün de bin kere seni veren rabbime şükür olsun diye seviyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hic cekinmeyin biz kadinlarin ruhun da var annelik hem derler ya insan en çok emegini severmiş cok büyük emek veriyosun bide kucuk bi yavru iste her hareketi seni mutlu ediyor bence bunun icik tereddüt yasamayin bide herkes kuzumu bana benzetiyor 😁 biz ztn eşimle bunu artik konuşmuyoruz bile evladimiz işte nokta bura da suzleri merak edip ara da girmesem ben bile donasyon olduğunu unutuyorum inanın, rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Çok çok geçmiş olsun susu😢
Allah bu çektiğinin sağlıklı gebelikle sana geri versin
Benim düşüncem 3 ay bekle rahim toplasın kendini
Susu lütfen patolojı sonucuda bizimle paylaş
Nereden kaynaklı bu durum bizde savunalım❤️
Cok tsk ederim zazacım Allah yüzüme donmuşlarımla güler cidden cok zor bir durummuş.dogumdan önce karnıma 15 cm iğne ile girildi bebek canlı iken dört tüp kan alındı sıvım olmadıgı için . Devletdeki dr kesinlikle yaptır dedi çünkü pataloji de böbreklerin olmadıgı cıkar bunuda biliyoruz dedi ikinci gebeligin için cok önemli kan dedi o yüzden aldırdım bir ay sonra sonuclar tabiki paylaşacagımm sizlerlede

Allah güc kuvvet versin bende çok üzüldüm bebisine son ana kadar off 😢😢😢 ama masallah cok güclüsün düssende ayağa kalkan kadınlardansın.her düsmenin bir kalkışı var Allah en kısa zamanda tekrar güzel bebegini göndersin 🙏🙏🙏🙋🙋🙋💞
Aminn inşallah 🙏 evet güçlüyüm dogumdan on beş dakka sonra ayaktaydım ☺️ Her zorlugu kadınlar cekiyor cidden bunu bir kere daha canlı yasadım

başınız sağolsun rabbım güç kuvvet versin..inşallah bundan sonra saglıkla evladınızı kucağınıza alırsınız... doğumdan ne kadar sonra miyom ameliyatı olabilisrsın bılmıyorum canım ama miyom amelıyatından 6 ay sonra gebe kalabilirisn demiştı doktorum hayırlısıyla bende 4 şubatta miyom olucam kısmet ağustos sonu eylül başı gibi yumurta donasyonu yaptırıcam :dua::dua::dua::dua:
Tsk ederim kontrolümde soracagım bakalım ne diyecekler

Susucum cok gecmis olsun canim benim rabbim dayanma guru versin insallah dualarim seninle🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😣😣😣😣😣😣😣

Aminn inşallah 🙏 evet güçlüyüm dogumdan on beş dakka sonra ayaktaydım ☺️ Her zorlugu kadınlar cekiyor cidden bunu bir kere daha canlı yasadım
Ben arkadasin designed katiliyorum sende guclu kadinlardan birisin bu zorlugun da ustesinden kalkacaksin buna yurekten inaniyorum rabbim yar ve yardimcin olsun butun dualarim seninle kardesim❤❤❤❤

Merhaba benim de yumurta donasyonuyla bir oglum oldu şuan 7 aylik yavrum, onu nasıl sevdigimi hangi kelimelerle anlaticagimi bilmiyorum inan ona canimi veririm,gözümden sakınıyorum gece gündüz kendimi unuttum uzerine titriyorum, dunyama bır güneş ışık o gün de bin kere seni veren rabbime şükür olsun diye seviyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hic cekinmeyin biz kadinlarin ruhun da var annelik hem derler ya insan en çok emegini severmiş cok büyük emek veriyosun bide kucuk bi yavru iste her hareketi seni mutlu ediyor bence bunun icik tereddüt yasamayin bide herkes kuzumu bana benzetiyor 😁 biz ztn eşimle bunu artik konuşmuyoruz bile evladimiz işte nokta bura da suzleri merak edip ara da girmesem ben bile donasyon olduğunu unutuyorum inanın, rabbim hayırlısını nasip etsin insallah
Çok çok teşekkürler cevabınız için benim için öyle değerli ki şuan sizlerden cevap almak ,müsait olursanız nerde hangi klinik hangi dr ile kaçıncı denemediz gibi birkaç ayrınrı verebilirmisiniz rica etsem biz bu konuyu araştırmadık bile eşim çok katı bir şekilde istemiyordu çünkü şimdi noldu bilmiyorum birden son dr kontrolunde dr a kendisi dedi şimdi de pandemi dolayısıyla sınır kapalı diyolar Allah hayırlısını versin sizede oğlunuz ve eşinizle hayırlı sağlıklı bereketli bir ömür versin

Çok çok teşekkürler cevabınız için benim için öyle değerli ki şuan sizlerden cevap almak ,müsait olursanız nerde hangi klinik hangi dr ile kaçıncı denemediz gibi birkaç ayrınrı verebilirmisiniz rica etsem biz bu konuyu araştırmadık bile eşim çok katı bir şekilde istemiyordu çünkü şimdi noldu bilmiyorum birden son dr kontrolunde dr a kendisi dedi şimdi de pandemi dolayısıyla sınır kapalı diyolar Allah hayırlısını versin sizede oğlunuz ve eşinizle hayırlı sağlıklı bereketli bir ömür versin
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla sizede nasip olur, ben burada ki binlerce sayfayi okuyup gynolife ve bahceci ye karar verdim aradim ilk dönüsü gynolife yapti ve hmn dr murat önal aradi konuştuk b3n bir yengec burcu olarak duygularimla haraket ederim kismet diyip gynolife basladik ilk deneme de tuttundu kuzum bana ben ztn ona tutunarak dualarla yillarimi geçirdim biraz zordu hamilelik ama herseye değermiş. Aslinda acikcasi cok inanip güvenerek yola cikmamistim nasip diyerek denedik cokp para dönen bir iş sonucta bi tlf grmesiyle gidip geliyosun olmazsa kimseye gidip bisey de diyemiycektim nasip oldu cok şükür

Back
X