- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Merhabalar öncelikle çok teşekkürler özellikle sizin cevabınız bana ışık oldu , bende çok istiyorum eşimin çekinceleri vardı birde her dr bana sizin çocuğunuz olur diyince bizde geç kaldık , ben şimdi 46 yım bakalım nasipte varsa inşallah olur , öyle dua ediyor öyle çok istiyorum ki anlatamam size , Sizde veya eşinizde bir sorun varmıydı yani 3. Denemede tutması açısından sormak istedim bunu , birde hangi klinikte oldu sizin tedaviniz ben çok okuyorum başka bişi okumaz oldum ama yinede insan tereddüt ediyor , ama parayı denkleştirip mutlaka klinikler açılınca denemek istiyorum, tekrar teşekkürlermerhabalar...17 yaşında doğal yolla hamile kaldığım bir oğlum var 17 aylık da bir kız bir oğlan yumurta donasyonuyla anne olduğum ikizlerim...ilk çocuk ilk göz ağrısı olması hariç asla farkı yok sevgililerinin..onlar benim..daha fazla benim olamaz...kızın tüm huyları ben:) her ikisi de bablarıın kopyası...ilk oğlumda babasının kopyası...3 çocuğumdan bana benzeyen yok yani...size tavsiyem zerre şüpheniz varsa bu işe kalkışmayın..iyice içinize sindirin..bu çok uzun bir yolculuk...ben yaşım nedeniyle yumurta desteğine ihtiyaç duydum doğurduğumda 46.5 yaşındaydım...benim için ilaç gibi kan almak gibi bi işlem...o bebekler benim ciğerim...herşeyim...bir an bile ötelemedim aklıma geldiğinde de asla rahatsız olmuyorum iyiki bu yola başvurmuşum da kavuşmuşum bebelerime...annelik genden çok daha başka bişey...kızımı günlerce şırıngayla besledim...oğlum kuvözde kaldı onu emzirip hemşirelere geri veririken hissettiklerimi asla anlatamam...annelik emek demek...canından çok sevmek demke..fedakarlık demek..uyumamamk demek yine de bir gülüşüne canını verecek kadar sevmek demek...inanın bana annelik genle olmuyor...lütfen burayı okuyun ben on beş gün okudum iki sene önce sabaha kadar okudu öyle bitti...100 bin tl 1.5 yıl defalarca kıbrıs...üç donasyon...hepsini unuttum gitti..herşeye değer..allahım hepinize nasip etsin tüm kalbimle diliyorum...