Zazacim canım hersey yolunda gidiyordu daha bir hafta önce kontrole gitmiştik. Bebeğin esini patolojiye gönderdiler sonucu bekliyoruz. Ama doktorların dediği illaki bir sebep olması gerekmiyormuş. Tıbben açıklanamayan bir olaymıs çok ender rastlanan durummuş. Enfeksiyon açılma hiç bir şey yoktu. 24 haftalık ve sonrasındaki gebeliklerde sık rastlanırmış ama 16 haftalıkken beklenen bir şey değilmiş. Daha önceki gebeliğimde plasenta sorunu yaşamamıştım, onu da 5 aylıkken kaybettim 😞 genetik test yapılmıştı hiç bir sorun yoktu. Hem eşime hem de bana ayrı ayrı da test yapıldı bir sorun yoktu. Allah’ın takdiri böyleymiş 😞
Doğru diyorsun kuzu
Rabbim isterse bu iş oluyor
Tamara bu artık ikinci gebeliğin kayb oluyor
Acaba inceleseler
Neden oluyor diye

Doğru diyorsun kuzu
Rabbim isterse bu iş oluyor
Tamara bu artık ikinci gebeliğin kayb oluyor
Acaba inceleseler
Neden oluyor diye
İlk bebeğim doğal yolla olmustu ve yumurta kalitesizliginden gelişiminde sorun vardı yaşayamadı bu yüzden. O çok başka bir olaydı. Bu ise bambaşka bir olay. Dediğim gibi patoloji sonucunu bekliyoruz bakalım bir şey diyecekler mi? Benim bu yaşadıklarım büyük piyango ikramiyesinin iki kez bana çıkması gibi bir şey 😞

İlk bebeğim doğal yolla olmustu ve yumurta kalitesizliginden gelişiminde sorun vardı yaşayamadı bu yüzden. O çok başka bir olaydı. Bu ise bambaşka bir olay. Dediğim gibi patoloji sonucunu bekliyoruz bakalım bir şey diyecekler mi? Benim bu yaşadıklarım büyük piyango ikramiyesinin iki kez bana çıkması gibi bir şey 😞
Spontan gebelik kaybi 5 aylikken genetik test yapildi mi acaba? Embriyo saglikli miydi?
Yok ben inaniyorum Allah nasip edecek, sadece simdi zamani degilmis diyebiliyoruz.
Patoloji sonucunda kromozonlarina bakilmiyor diye biliyorum, genetik test istenmeli demislerdi bana.

Spontan gebelik kaybi 5 aylikken genetik test yapildi mi acaba? Embriyo saglikli miydi?
Yok ben inaniyorum Allah nasip edecek, sadece simdi zamani degilmis diyebiliyoruz.
Patoloji sonucunda kromozonlarina bakilmiyor diye biliyorum, genetik test istenmeli demislerdi bana.
Dediğim gibi sağlıklı değildi genetik test ve cvs yaptırmıştık sağlıksız olduğu kesindi. Bugün doktora gittim evet kromozomlara bakılmıyor ama sağlıklı olup olmadığı enfeksiyon olup olmadığına bakılmış ve hiç bir şey bulunmamış. Tamamen tertemiz bir bebekmiş😞 daha önce de söylemişlerdi ben bugün yine üsteledim enfeksiyon, rahim ağzı açıklığı mi vardı diye kesinlikle öyle bir şey yok saatlerce seni bekledik açılma olsun diye, ayrıca enfeksiyon olsaydi bunu sen bile anlardın yok öyle bir şey nerden çıkarıyorsun dedi. Ben de bunlar değilse neden olduğunu sordum, aynen sizin dediğiniz gibi açıklama yaptı “nasip” dedi. Sözün bittiği yer ne yazık ki 😞 Allah nasip edecek, üzerine söylenebilecek hic bir şey yok. Ne ağır ve büyük bir kelime “nasip” olmayacaksa ne yaparsan yap hiç oluru olmuyor 😞

Dediğim gibi sağlıklı değildi genetik test ve cvs yaptırmıştık sağlıksız olduğu kesindi. Bugün doktora gittim evet kromozomlara bakılmıyor ama sağlıklı olup olmadığı enfeksiyon olup olmadığına bakılmış ve hiç bir şey bulunmamış. Tamamen tertemiz bir bebekmiş😞 daha önce de söylemişlerdi ben bugün yine üsteledim enfeksiyon, rahim ağzı açıklığı mi vardı diye kesinlikle öyle bir şey yok saatlerce seni bekledik açılma olsun diye, ayrıca enfeksiyon olsaydi bunu sen bile anlardın yok öyle bir şey nerden çıkarıyorsun dedi. Ben de bunlar değilse neden olduğunu sordum, aynen sizin dediğiniz gibi açıklama yaptı “nasip” dedi. Sözün bittiği yer ne yazık ki 😞 Allah nasip edecek, üzerine söylenebilecek hic bir şey yok. Ne ağır ve büyük bir kelime “nasip” olmayacaksa ne yaparsan yap hiç oluru olmuyor 😞
Bazen iste oylece kabullenmek zorundayiz. Icimiz yana yana...
Bundan sonrasi iyi olsun ve dilegim bu hayatinizda yasadiginiz son aci olsun🙏

Dilerim bir daha asla böyle bir acı ile sınanma. Rabbim ellerinden tutsun her zaman. Gönlündeki en yakın zamanda kucağında olsun.. Çok üzüldüm senin adına. Geçtiğin yollar için, duydukların, yaşadıkların için, yalnız kaldığın her an dilinden ve kalbinden geçirdiğin tüm sızılar için çok üzüldüm. Rabbim bir daha üzülmene izin vermesin. Nasibin bundan sonra güzelllikler olsun

Hic daha fazlasını arastirdinız mı yani bu islem yasal degil ama turkiyede yapan yokmu yada orada oliyor butun islemler turkiyede dogabiliyormu cocuk
Keşke Türkiye'de bizim gibi başka şansı olmayan hastalara izinli yapılsa donasyon sonuçta Organ nakli gibi kan nakli gibi birşey ☹️

Dilerim bir daha asla böyle bir acı ile sınanma. Rabbim ellerinden tutsun her zaman. Gönlündeki en yakın zamanda kucağında olsun.. Çok üzüldüm senin adına. Geçtiğin yollar için, duydukların, yaşadıkların için, yalnız kaldığın her an dilinden ve kalbinden geçirdiğin tüm sızılar için çok üzüldüm. Rabbim bir daha üzülmene izin vermesin. Nasibin bundan sonra güzelllikler olsun
Cook teşekkür ederim canım, amin insallah. Allah hepimize gönlümüzdekini nasip eylesin insallah 🙏 senin mucizeni de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🌹

Keşke Türkiye'de bizim gibi başka şansı olmayan hastalara izinli yapılsa donasyon sonuçta Organ nakli gibi kan nakli gibi birşey ☹️
Nasıl ögrenebiliriz peki bu islemi kibrısta falan yaptirabilmeyi yani of zaten zor hayatimiz bunca şeyle ugrasiyoruz bide bu isi zora kosmuslar

pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? kan sulandırıcı kullanıyormuydun?

pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? kan sulandırıcı kullanıyormuydun?
Evet kan sulandırıcı kullanıyordum, pıhtılasma sorunum yoktu. İnanmasi zor geliyor sanırım ama tıbben hiç bir sorun yoktu, bütün ilaçlarımı zamanında ve alınması gereken şekilde kullandım aylık rutin kontrollere gidiyordum. Hem perinatolog hem de kadın doğum uzmanı gözetimi altindaydim. Hamile kalmadan önce bütün testler yapılmıştı, hamile kaldıktan sonra da yapılması gereken testler yapıldı hiç bir sorun yoktu. Biliyorum mutlaka bir sebep olması gerektiğini düşünüyor herkes ve hep bir sebep aranıyor ama yoktu gerçekten de yoktu. Anlaması zor ama cidden hiç bir şey yoktu.

Son düzenleme:
Keske devlet buyuklerı sesimizi duysa bunca sıkıntı strese girmedik git gel yapmadık Dr verdıgı mız ayrı bırde ucak otel masraflarda ayrı dert😑

Keske devlet buyuklerı sesimizi duysa bunca sıkıntı strese giriyoruz git gel yapıyoruz Dr verdıgı mız ayrı bırde ucak otel masraflarda ayrı dert😑

Tamara Tamara evetmaalesef olan şeye açıklama arıyorsun kendinde sorun arıyorsun benden dolayımı diyorsun o kadar şey düsünüyorsun ki bu durumda ama doktorlar maalesef acıklama olarak sanssızlık olarak görüyor arkadaslar zaten öncesi sonrası bir ton test yaptırıyoruz benim patalojidede otopsiye gidemedigi için herşey normal cıktı ama esas sonuç bir ay sonra genlerine baktırdıgım şimdi oda normal cıkacak bana göre o yüzden Allah verdi Allah aldı diyorum tıbben acıklama sadece sanssızlık çünkü 🤷🏻‍♀️ Cok dogru demişinn Tamara Tamara canım nasip herşey ben atlattım biraz durumu en kısa sürede sen de inşallah atlatırsın canım benim 🥰

Kızla dı dönemde kıbrısa giden var mı??
Ne zaman gidilebilir durumda olcakmış bilgisi olan var mı

Merhabalar öncelikle çok teşekkürler özellikle sizin cevabınız bana ışık oldu , bende çok istiyorum eşimin çekinceleri vardı birde her dr bana sizin çocuğunuz olur diyince bizde geç kaldık , ben şimdi 46 yım bakalım nasipte varsa inşallah olur , öyle dua ediyor öyle çok istiyorum ki anlatamam size , Sizde veya eşinizde bir sorun varmıydı yani 3. Denemede tutması açısından sormak istedim bunu , birde hangi klinikte oldu sizin tedaviniz ben çok okuyorum başka bişi okumaz oldum ama yinede insan tereddüt ediyor , ama parayı denkleştirip mutlaka klinikler açılınca denemek istiyorum, tekrar teşekkürler 🙏 Allah sizi yavrularınıza bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah 🙏
Canım şimdi girebildim geç cevap için özür...ben gynolife da yaptırdım...bu işe ilk başlayanlar ben de dahilim bun ilk seferde olacak zannediyoruz...ama donasyonla ilk seferde olma olasılığı bence yüzde otuz filan...ben de hidroselpinks vardı operasyon geçirdim...ilk ikisi 3.gün embriyosuydu eşimin de hareketli sperm sayısı düşüktü...illa bişeyler oluyorilk seferde olan arkadaşlarım da var ama bu işe girerken herşeyi göze almak ve bilmek gerekiyor...umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz sevgiler

Kızla dı dönemde kıbrısa giden var mı??
Ne zaman gidilebilir durumda olcakmış bilgisi olan var mı
Beni sabah aradilar . Zorunlu karantina kalkmayacakmis.klinikler hastalarini randevu günleri karantinadayken cikarabilcekmis. Ama mart ayinda belli olacakmis. Beklicez artik.

Beni sabah aradilar . Zorunlu karantina kalkmayacakmis.klinikler hastalarini randevu günleri karantinadayken cikarabilcekmis. Ama mart ayinda belli olacakmis. Beklicez artik.ma
Ası olanlara da karantina var maalesef ben kliniğine sordum asi olursak karantinada kalmıycak demi diye maalesef aşıda olsak karantina var 1 hafta olacakmış zorunlu karantina 14 gün maalesef devam edecekmiş herşey belirsizmis şuan banada aynı şeyi söylediler yine mart ayını bekliyoruz dediler herhafta arayıp bilgililendiriyolar

Asi yaptircak olanlar tam hatirlamiyorum ama 3 yada 6 ay gebelik olmamasi gerekiyormus. 14 gün napcaz ya karantinada allahim😔 düzelsin artik ya normale dönsün herseyy

Back
X