Bizdede azo
Bu durumu bile hemen ticarete dökmüşler valla pes 😒
Ya kısıtlamalar kalksında nasıl kalkarsa kalsın modundayım artık. Gidipte hapis gibi odaya tıkıldıktan sonra nasıl geçer günler..
Başka hicbir ülkede karantına parası yok 😀 malesef kıbrıs ilk ve tek

Tabi iki çoçuk olur ne güzel bizde öyle iki tüp bebek denemesi ikisinde de hiç olgun sperm bulunamadı ikincisini Şubat ayında denedik bu sefer benim yumurtalarında topladılar Rosi denediler hiç biri beşinci güne gelmedi bizde donasyonu istiyoruz tıp ilerlerler yeni teknoloji gelirse onu da deneriz şu anda bir çalışma varmış yuvarlak hücreyi dış ortamda büyütmek için belki olur ilerleyen zamanlarda
Tıpta azospermi üzerine tüm gelişmelerin sonuç vermesi ya da ilerlemesi en en en az 10 yıl. Forumda geriye dönük bilgi paylaşımlarına baktıysanız eğer görmüşsünüzdür. 10 yıl önce de “5 yıl sonra kök hücre gelcekmiş” konuşuluyormuş. Hala aynı konu..

Maalesef infertilitenin en zor kısmıyla mücadele ediyoruz.. Kadın infertilitesinde bile ne asla hamile kalamaz denenler hamile kalmış.. Kaldi ki 0 spermle nasıl bir mucize bekliyoruz😔

Gelişme beklerken yumurta kalmıcak bizde.. Eşim bana ilk bu fikirle geldiğinde çok sordum ona emin misin diye.. o kadar netti ki, o yüzden daha fazla üzerine düşmeden kabullendim bende.

Ka
Tabi iki çoçuk olur ne güzel bizde öyle iki tüp bebek denemesi ikisinde de hiç olgun sperm bulunamadı ikincisini Şubat ayında denedik bu sefer benim yumurtalarında topladılar Rosi denediler hiç biri beşinci güne gelmedi bizde donasyonu istiyoruz tıp ilerlerler yeni teknoloji gelirse onu da deneriz şu anda bir çalışma varmış yuvarlak hücreyi dış ortamda büyütmek için belki olur ilerleyen zamanlarda

Kaldi ki daha hiç bir şekilde doğal yolla ya da tüp bebekle deneme aşamasına gelemediğimiz için bizde ne gibi problemler var bilmiyoruz.. Belki başka sorunlarda çıkacak karşımıza oda vakit kaybettircek 🤷🏻‍♀️ O yüzden haziranı bırakın yarın gidiyosun deseler kıbrısa uçak saat kaçta diye sorarım sadece 🤦🏻‍♀️

Tıpta azospermi üzerine tüm gelişmelerin sonuç vermesi ya da ilerlemesi en en en az 10 yıl. Forumda geriye dönük bilgi paylaşımlarına baktıysanız eğer görmüşsünüzdür. 10 yıl önce de “5 yıl sonra kök hücre gelcekmiş” konuşuluyormuş. Hala aynı konu..

Maalesef infertilitenin en zor kısmıyla mücadele ediyoruz.. Kadın infertilitesinde bile ne asla hamile kalamaz denenler hamile kalmış.. Kaldi ki 0 spermle nasıl bir mucize bekliyoruz😔

Gelişme beklerken yumurta kalmıcak bizde.. Eşim bana ilk bu fikirle geldiğinde çok sordum ona emin misin diye.. o kadar netti ki, o yüzden daha fazla üzerine düşmeden kabullendim bende.
Aynen öyle çok doğru söylüyorsunuz ama insan oğlu işte Umut etmeden yapamıyor gene çok şükür ki böyle imkanlar var eskiden bu seçenekler de yoktu

Benim tedavide mayıs hazırana kaldı kızlar. En iyisi böyle. Birde kıbrısa ucus yok burdan 1 mayıs dıyor anlamadım yıne ortalık karıstı galiba vakalar cok fazla oldu burda , ve yarın yasak baslıyor yine saat 21:00 den sabah 5:00 kadar.
Aynı zamanlarda gidiyoruz canimbenimkide mayısa ertelendi

Gynolife de yunurta donasyonu ne kadar bilginiz varmi
5000 euro normalde indirimle 4500 euro canim fiatlar değişti mi bilgim yok o konuda sen yine gynolife konuş fiat için biz ilk tedavide 4500 euro ödedik üstüne uçak bileti konaklama ücret ise ödedik bunlar ekstra.

Otel işini hallettin mi canim tatil icin ben dün konuştum enis beyle sordum yine karantina yok dedi tekrar
Bizim belkı degıscek cnm belkı ön tedavıyı tr de yapacagım ben, öyle olursa eşim sadece 2 hafta kalıcaz kıbrısta , enis bey oteli karantınadan sonrada ayarlarız dedı. Hep aynıymıs 450/ 550 tl günlük dedı

Aboo kız bu otel den klinige transfer ücretı varmış yaaa 😳
Klinigin belirlediği otelden merkeze götürme ücret ise içindeydi biz odedigimizde. çok pahalı deil onlar canım çünkü kibrista ulaşım biraz zor ve taksiler çok pahalı.

Bizim belkı degıscek cnm belkı ön tedavıyı tr de yapacagım ben, öyle olursa eşim sadece 2 hafta kalıcaz kıbrısta , enis bey oteli karantınadan sonrada ayarlarız dedı. Hep aynıymıs 450/ 550 tl günlük dedı
Normal fiatlar çok pahalı deil. Bende tedaviden sonra tatil yapacagimi soyledim yardimci olurum dedi bizede ben ayarladim dedim. Rezarvasyonlari yaptirdik biz.

Kız var da niye demiyor ordamı duycam ben🤭🤭
Gitmeden 2 gun once seni ulastirmadan arıyorlar sana teklif sunuyorlar biz her şeyi burdan ayarlarız diyorlar fiatı söylüyorlar biz uğraşmamak için hiçbirşeyle kabul etmiştik. Haber veriyolar canim gitmeden 3 5 gün once

Kizlar burdakilere ne diyorsunuz tup bebekmi ben prp demeyi dusunuyrm tüpbebek meşakatli sanirim ilaclari vs var galiba simdi soran olursa belki tüpbebek deneyecek olur çevreden bilgi almak isteyen olur bilmemek olmaz tabi malum insanlar soracak nasiloldu diye

Peki sizde gittiginizde

Corona yuzunden hep bunlar al sana tak diye ekstra 7 bin para uff valla ne yapacağız bilmiyrm bende dusunuonumuzde ki aya nasipse aslinda bu durmlar olmasa şimdi bu ay denerdik ama degsiir belki
İnşallah değişir nisanda-mayısta zor olan bu durum daha zor oluyor bizim için ekstra parada tuz biber oluyor tabii

Back
X