Embiriyoloğun beni aradığı numarayı aradım bakmıyor zeynep hanıma yazdım gün içinde arayacaklar dedi.Sıkma canını sakın sen ara peşlerine düş sor surekli sor canim aramalarını bekleme lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embiriyoloğun beni aradığı numarayı aradım bakmıyor zeynep hanıma yazdım gün içinde arayacaklar dedi.Sıkma canını sakın sen ara peşlerine düş sor surekli sor canim aramalarını bekleme lütfen.
Gün içinde ararlar o zaman canim aramazlarsa bile whatsuptan mesaj at unutturma bazen unutuluyor ben çok yaşadım bu durumuEmbiriyoloğun beni aradığı numarayı aradım bakmıyor zeynep hanıma yazdım gün içinde arayacaklar dedi.
Hemşireler unutuyor ben neler cektigimi anlatamam ben günlerce bekledim aramaları için ama ben surekli kendimi hatırlattım insanın sinirleri bozuluyor enis beye yaz sen öbürleri dönünceye kadar kimbilir üstünden kaç gün geçer ben bunları bire bir yaşadım artık ne zeynep nede başkasıyla muhatap oluyorum direk enis beye yazıyorum anında arıyorlar.Embiriyoloğun beni aradığı numarayı aradım bakmıyor zeynep hanıma yazdım gün içinde arayacaklar dedi.
Kafan rahat olsun direk enis beyle muhatap ol halkla ilişkiler koordinatörü o anında ararlar.Embiriyoloğun beni aradığı numarayı aradım bakmıyor zeynep hanıma yazdım gün içinde arayacaklar dedi.
Eşim de cansu hanıma yazmış ilgili birimlere söyledim size dönüş yapacaklar demiş.zaman geçtikçe sinirlerim bozuluyor kötü şeyler geliyor aklımaHemşireler unutuyor ben neler cektigimi anlatamam ben günlerce bekledim aramaları için ama ben surekli kendimi hatırlattım insanın sinirleri bozuluyor enis beye yaz sen öbürleri dönünceye kadar kimbilir üstünden kaç gün geçer ben bunları bire bir yaşadım artık ne zeynep nede başkasıyla muhatap oluyorum direk enis beye yazıyorum anında arıyorlar.
Eşim de cansu hanıma yazmış ilgili birimlere söyledim size dönüş yapacaklar demiş.zaman geçtikçe sinirlerim bozuluyor kötü şeyler geliyor aklıma![]()
Ben ulasamadigim zaman yada donmekdikleri zaman sinirimden agladigim günleri biliriim. Direk halkla ilişkilere ilet seni çok iyi anlıyorum insan kendini çok kötü hissediyorEşim de cansu hanıma yazmış ilgili birimlere söyledim size dönüş yapacaklar demiş.zaman geçtikçe sinirlerim bozuluyor kötü şeyler geliyor aklıma![]()
Ayni seyi ben de dusunuyorum, sanki bu pandemiyle beraber bu konu gundeme geldi, daha once hep yuksek embriyo sayisi vardi, ya donor bulamadilar donmus yumurta kullandilar ya da bilemiyorum artik neler oldu, donor kotu beslendi, sigara alkol aldi, veya yumurtalari bolduler, kibrista ogrenciler gitti donor sayisi azaldi. Ben magdur oldugjmuzu dusunuyorum. Ve bunlari bilseydim zorlardim tek embriyo ama sesimiz cikmadi, telefonla lutfedip konusacak kimse bulamadik, herkes murat bey cok ilgili diyor, bizi kac kere yazmamiza ragmen aramadilar bile.Kafan karışırsa eğer zaza kardesimin dediği gibi yeni donorle yola çık soru işaretleriyle transfere girme ben yaşadım onu şimdiki aklım olsaydı bilinçli olsaydım bir dakka ya derdim ben yeni donor istiyorum derdim nasip ikinci tedavime bak ben dolmuşlarımı almadım yeni donor istedim geç oldu ama içim rahat oldu.
Orada ilgili olan 3 kişi var murat bey hergün aradı sordu tedavim olumsuz olduğunda enis bey ara sıra bazen cevap veremiyor bide ulaştırmada cansu hanim bizi uçağa kadar uğurladı kadın hakkını yiyemem diğerleri muhatabım bile deiller bu 3 kişi dışında diğerleri soğuk sorduğun sorulara kerpetenle cevap alırsın.Ayni seyi ben de dusunuyorum, sanki bu pandemiyle beraber bu konu gundeme geldi, daha once hep yuksek embriyo sayisi vardi, ya donor bulamadilar donmus yumurta kullandilar ya da bilemiyorum artik neler oldu, donor kotu beslendi, sigara alkol aldi, veya yumurtalari bolduler, kibrista ogrenciler gitti donor sayisi azaldi. Ben magdur oldugjmuzu dusunuyorum. Ve bunlari bilseydim zorlardim tek embriyo ama sesimiz cikmadi, telefonla lutfedip konusacak kimse bulamadik, herkes murat bey cok ilgili diyor, bizi kac kere yazmamiza ragmen aramadilar bile.
Yani ben transfere gidene kadar 10 embriyo vardi yanlis hatirlamiyorsam, transfer gunu odada murat bey geldi yuzume bakmadan uc embryo var ikisi daha dusuk kalitede dedi, kibrisa kalkip gitmisim, esim yanimda degil, hazirlanmis vucudum, ne yapacagimi bilemedim ki, boyle grupta da konulsulmamisti hic, iptal ettirmek aklima gelmedi, transferde gozlerimden yaslar akiyordu. Embryolog olabiliyor boyle falan dedi, zaten kaderime tup bebek tedavilerinde küsmüş biri olarak sesimi çıkarmadan otele gittim. Sonra konuşmak istedik bir kaç yerden yazdık ama hiç aramadılar. Ne yapılabilirdi bilmiyorum. Siz de üzülmeyin lütfen, güzel haberler alın inşallahPeki yeni donör istemediniz mi yada kabulmu etmediler.Bende çok huzursuz oldum halada aramadılar sinirlerim bozuldu iş yerinde olmasam oturup ağlayacağım![]()
Ben hemşire bile bulamadım muhatap olucak vardı bir tane hemşire whatsuptan önemli diye 100 kere yazmama rağmen 1 hafta dönmediğini bilirim ben ilaçlarımin kullanma talimatını bile yollamayı unutmuştu onun yüzünden 1 hafta geç başladım enis beyin numarasını aldım o gösterdi düşün yani adam bide halkla ilşkiler koordinatörü böyle şeylerle ilgilenmeyedebilirdi sabırla cevap verdi herşeye bide murat bey her sorumda ararım hiç tereddütsüz cevap verir. Ben tedavimi yarıda bırakacaktım diğer personel yüzünden beni ikisi ikna etti sen bundan sonra sadece bizimle muhatap dediler haklarını yiyemem vallaAyni seyi ben de dusunuyorum, sanki bu pandemiyle beraber bu konu gundeme geldi, daha once hep yuksek embriyo sayisi vardi, ya donor bulamadilar donmus yumurta kullandilar ya da bilemiyorum artik neler oldu, donor kotu beslendi, sigara alkol aldi, veya yumurtalari bolduler, kibrista ogrenciler gitti donor sayisi azaldi. Ben magdur oldugjmuzu dusunuyorum. Ve bunlari bilseydim zorlardim tek embriyo ama sesimiz cikmadi, telefonla lutfedip konusacak kimse bulamadik, herkes murat bey cok ilgili diyor, bizi kac kere yazmamiza ragmen aramadilar bile.
Ayy hadi gözün aydin canimŞimdi haber geldi çok şükür 4 tane kaliteli greed 1 dediğimiz embiriyoyu dondurduk dediler.kalitelimi diye tekrar tekrar sordum evet kaliteleri güzel dedi çok şükür darısı devamına inşallah![]()
Kötü bi başlangıç olmuş üzüldümYani ben transfere gidene kadar 10 embriyo vardi yanlis hatirlamiyorsam, transfer gunu odada murat bey geldi yuzume bakmadan uc embryo var ikisi daha dusuk kalitede dedi, kibrisa kalkip gitmisim, esim yanimda degil, hazirlanmis vucudum, ne yapacagimi bilemedim ki, boyle grupta da konulsulmamisti hic, iptal ettirmek aklima gelmedi, transferde gozlerimden yaslar akiyordu. Embryolog olabiliyor boyle falan dedi, zaten kaderime tup bebek tedavilerinde küsmüş biri olarak sesimi çıkarmadan otele gittim. Sonra konuşmak istedik bir kaç yerden yazdık ama hiç aramadılar. Ne yapılabilirdi bilmiyorum. Siz de üzülmeyin lütfen, güzel haberler alın inşallah
Teşekkürederim inşallahAyy hadi gözün aydin canimcok sevindim Rabbim yavrularina kavustursun insallah
![]()
İnşallah bu sefer işiniz rast gider ve güzel embriyolarınız olur sizindeBende şimdi ikinci tedavime hazırlanıyorum ve eğer bu donorumdede yumurta az çıkarsa iptal ederim dedim ben baştan sorun deil dedi böyle bisey olmaz dedi murat bey insan ister istemez yine aksilik olucak diye korkuyor ama bu korkuyu attım şimdi enis bey en iyi donoru buluruz sıkıntı etme dedi nasip kısmet herşey.....
Benim Türkiye de yumurta takibimi yapacak olan klinik 3 bin tl istedi.. maksimum 4 kere gideceğim ona daKızlar 600 tl muayne ücreti iyimi yoksa fazlamı? Birde muayneden sonra kontrole demi para verılıyor türkıyede?