Hayirli cumalar kizlarr😍😍😍
Bu mübarek günde herkesin isi rast gitsin insallahh❤️
Zazaaammm cok güzel günde transferin oluyor bugünün yüzü suyu hürmetine insallahhh kavuscaksin yavrularina🤰🤰🤰🙏🙏🙏❤️
B Bluemoon78 sen nerelerdesin sesin cikmiyor insallah hersey yolundadir canim❤️
Sanem den haber yokmu 😍 girmiyor hicc
Tedavisi olanlar transferi olanlar Kiev/Kibris yolculari hepinizin yolu acik olsun😍😍😍

Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz😍 Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin😀 Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti ☺️Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa😍 ve sonra aldigim gebelik haberleri🥰
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günü😍😍😍Önce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh🙏🙏
Amiiiiinnnn beyzoşuuuuum
Hakkikaten mi beyzoşum sonradan aradın hepsi mi gebe kaldı?
Kaç kişiyi aradın😳

Kieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
Ben ikili paket aldim cnm ,
Kibris ve kiew arasinda gercekten cok fark var,
Kiew kisiye özel tedavi uyguluyor, ve okadar cok kalabalikki dünyanin heryerinden hasta olmasina ragmen basari orani ve ilgisi cok yükseklerde☺️Imkanin varsa kiew derim gerci kibristan daha uygun
Allahim isini kolaylastirsin canim insallah dilerim Yavrularina en yakin zamanda kavusursub❤️

Hayirli cumalar kizlarr😍😍😍
Bu mübarek günde herkesin isi rast gitsin insallahh❤️
Zazaaammm cok güzel günde transferin oluyor bugünün yüzü suyu hürmetine insallahhh kavuscaksin yavrularina🤰🤰🤰🙏🙏🙏❤️
B Bluemoon78 sen nerelerdesin sesin cikmiyor insallah hersey yolundadir canim❤️
Sanem den haber yokmu 😍 girmiyor hicc
Tedavisi olanlar transferi olanlar Kiev/Kibris yolculari hepinizin yolu acik olsun😍😍😍
Çoookkk teşekkür ederim kuzum
Yüz bin kere Amiiiiiinnnnn
Sanem ilk görüşmeni yaptı ikili paketi aldı gitti
Bluemoonun transferi 21 haziran,benim ikinci transferimle denkleşiyor😀
Bugün inşallah sibramla görüşücem❤️

Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz😍 Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin😀 Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti ☺️Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa😍 ve sonra aldigim gebelik haberleri🥰
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günü😍😍😍Önce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh🙏🙏
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤❤

Ben ikili paket aldim cnm ,
Kibris ve kiew arasinda gercekten cok fark var,
Kiew kisiye özel tedavi uyguluyor, ve okadar cok kalabalikki dünyanin heryerinden hasta olmasina ragmen basari orani ve ilgisi cok yükseklerde☺️Imkanin varsa kiew derim gerci kibristan daha uygun
Allahim isini kolaylastirsin canim insallah dilerim Yavrularina en yakin zamanda kavusursub❤️
Vallahi ben kibrista tedavi gorecek olmama ragmen kievi tek gecerimm 😍😍😍😍 adamlardaki ilgi alaka kibrista yok valla biraz arastirdim turkiyede cogu insan kievi tercih ediyomus bu surecte ilgi alaka cok onemli cunku bu surecte

Z Zaza74 transferin çok güzel geçsin 🥰
Dolu dolu dön Türkiye’ye 🙏🏻 Çok güzel haberler ver bize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim la luna❤️
sibrayla görüştük,çok güler yüz ve iyi kız😀
İlk beni o uğurladı transfere❤️
hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize😢
Kızlar Vallah ana bacı olduk bir birimize
İyiki varsınız
Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin🤲🤲🤲❤️

hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize😢
İyiki varsınız
Zaza transferin bebişli olsun canım benim. Dualarım seninle🙏Allah şimdiye kadar verdiğin tüm çabanın ödülünü bebeğini kucağına alarak versin kuzum🙏♥️

Kızlar çok teşekkür ederim
Bir odadayız toplam 10 kişi
Hepimiz transferi bekliyoruz
Bir hemşire girdi hazırlanın dedi🤣
Hepimiz iç çamaşırları çıkardık üstündende hastane elbisesi
Türk nümayendesine türk dili bilen bir kız yanınızda olucak
Çok tatlı ismi Nadya😍
Sı getiriyor,sizinle ilgileniyor😀

hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize😢
İyiki varsınız
canım şuan mesaideyim.Saate bakıyorum yanımdakilere arkadaşım şimdi kliniğe gidecek diyorum.Sonra bir daha bakıyorum kesin ordadır diyorum.Seninle dk saat sayıyorum.İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın dualarımız kalbimiz seninle.Allah rast getirsin sorunsuz sıkıntısız hallolsun bütün sürecin canım

Kızlar çok teşekkür ederim
Bir odadayız toplam 10 kişi
Hepimiz transferi bekliyoruz
Bir hemşire girdi hazırlanın dedi🤣
Hepimiz iç çamaşırları çıkardık üstündende hastane elbisesi
Türk nümayendesine türk dili bilen bir kız yanınızda olucak
Çok tatlı ismi Nadya😍
Sı getiriyor,sizinle ilgileniyor😀
Zazaa hayirli ugurlu olsunnn😍 surekli bakiyorum ne yaptin diye. Yatiyor musun simdi bitti mi transfer?

Back
X