- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Dün akşamdan beri canım çok sıkkın kızlar. Bahsetmiştim benim kütük kocam yumurta donasyonuna sıcak bakmıyor diye. Ben kaç kez söyledim yumurta donasyonu olayını en sonunda Bülent Tıraşa git bir muayene ol eğer yumurta donasyonu derse tmm o şekilde yaparız dedi. Zazacım sana ayrıca bahsetmiştim hatta.
Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorum
Dün artık ne geldiyse aklına bana söylemediğin başka bir sıkıntın mı var ısrarla yumurta donasyonu istiyorsun dedi ( 2 tüpümde tıkalı ve en son yumurta kalitesizliği var denildi ) .... Sanki ben bişeyleri ondan saklıyormuşum gibi konuştu. Nevrim döndü artık çünkü her doktora gidişimde ayrıntısına kadar anlatıyordum kendisine. Borç harç deniycez tekrar bülent beyde de olmazsa donasyona bile girişme şansım kalmayacak ama gel de bunu bu kalın kafalı adama anlat 

Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorum