Ayyyyy rabbim nazarlardan saklasin kizlarrr ne guzel haberler aliyoruz insanin morali yerine geliyor hamiş haberleriyle. Transfer sonucu bekleyen transfere gidecek tum kardeslerim darisi hepimizin başına inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ayyy çokkkk sevindimmmmmmm🙏🙏🙏Ben yarını beklerken dört gözle ❤️❤️Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti 🙏🙏Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş🙏🧿🧿🧿Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş 🙏🙏Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Süper,Maşallah🧿

Hayır ben yapmadım, korktum o çizgiyi göremem diye. . Yarın iyi ya da kötü paylaşırım.
Şimdi Z Zaza74 ya sevinme zamanı 🤗
Yarın güzel haber alacağız İnan bizi heyecan da bırakıyorsun işte ne yapacan yarını bekleyeceğiz artık heyecan dorukta bütün güzel enerjilerimizi yarın sana Z Zaza74 vr S sadesutlu arkadaşımıza yollayacağız 😘🤣🤣👏🙏🏻

Amiiiiin insallahhhh canim evet ya cok heyacanliyim sanku ilk defa gidiyormus gibi hissediyorum 🙏🙏🙏🙏🙏
Bu heyecan normal çünkü öncekilerde olumsuzluklar olmuş bu sefer herşey farklı olacak hamilelik sonrası minnak tatlı mı tatlı bir bebiş getirecek sana 😘👏

Ayyy çokkkk sevindimmmmmmm🙏🙏🙏Ben yarını beklerken dört gözle ❤️❤️Yemin ediyorum kendi pozitifimi almış gibi yüreğim hop etti 🙏🙏Tüm kalbimle inanıyordumm olacağına Sağlıkla işerlesin ve tam vaktinde sağlık mutluluk huzurla bolluk bereketle kısmetiyle gelsinler kucağına inşşşş🙏🧿🧿🧿Hepimize umut oldun yoldaş oldun yol gösterdin Allah ta ne dileğin varsa ne muradın varsa versinn inşşş 🙏🙏Yaşamın boyu herşey gönlünce olsunn Valla gözlerim doldu öok sevimdimmmm🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Caaan Durubalım
İnşallah gittiğin yerde muradına ulaşırsın🤲❤️

Ahhh hemm dee nasıl bir koyulaşmaaa süperrr vallaaa👍👏👏👏 🧿🧿🧿Allahımmm çok şükür, sağlıkla kucağına al inşaallahh🙏🙏🙏🙏
Zazaacım, bir yandan baktımm eee bii de tersten bir üstten bakıyoomm daaa.. bunlar yaa üçüz yaaa dördüüzzz🤣🤣🤣❤️💃💃💃💃
Hadi hayırlısııı❤️😘
Sibracım inşallah benim güzel sonucum senin güzel sonucuna karışsınlar🤲❤️

Zazaaaa ya yemin ederim sevinçten ağlıyorum öyle mutluyum ki🥰 hiç görmediğin bir insanla böyle bir bağ da kurulabiliyormuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım kaç tane tuttu heyecan ve merak sürüyor🥰
Bende sizi çok seviyorum canlarım❤️❤️❤️❤️

Back
X