Ayyy inşallah
Yarın güzel kan sonuçlarımızla bayram edelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah
İnşallah kuzumZazacim cokkkkk... sevindim.Allah tamamina erdirsin bebekler geliyorrrrrrr❣
Canım az kaldı bende seninle bekliyecem güzel sonucunu almayaAy çok şükürrrBi oh dedim valla. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende seninle bekledim transferden beri
![]()
İnşallah kuzumCanım bu çift çizgi yaşasın inş yarın kanda da kesin sonucu alırız çok mutlu oldum yuppi![]()
Caaan canım bacım Allah sanada istediğin evladını versinZazammm cift cizgiyi gördük çok şükürinşaAllah yarın kan sonucun da mutlu eder burayı
Rabbim sana kalbine göre versin canım bacım
![]()
Bunu degil cnm bunlarıCaaan Beyzoşum inşallah dualarınızla doğururum bunu![]()
Zaza ablacimm cok cok sevindim allah cektigin butunnn skintilari bir gun bile hatirlatmayacak guzel gunler göstersin bebelerinle insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorelim hep birlikteBende sizi çok seviyorum canlarım![]()
Canim benim insallah cumlemize inşallahBu heyecan normal çünkü öncekilerde olumsuzluklar olmuş bu sefer herşey farklı olacak hamilelik sonrası minnak tatlı mı tatlı bir bebiş getirecek sana![]()
Vallahiii cokkk heyacanliyimmm yarin icin canim kardesim senin adinaAyyy inşallah
Yarın güzel kan sonuçlarımızla bayram edelim![]()
Nasıl sevindim anlatamam günün en güzel haberiYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder![]()
He valla yıne bana kaldıBeyzosummm aminnnn cok aminnhadi sen de kafalamissin doktoru iyissin zoladex elinde kaldi
![]()
Gynolife mi?Bende kanki olduk hergun arayip soyle yap boyle yap diyolar rabbim nazarlardan saklasin gec oldu ama ilk defa kendimi degerli hissettirdirdiler![]()
Caaan Eftalios inşallah bu sayfa tez bir zaman seninde mutlu haberinle sevinsin@zazammmmm guzel kalplim kizzzzx sen gebesin gebe oleyyyyyy bariz belliii yasasinnnn❤❤❤❤❤❤❤❤
![]()
Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyumZazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir habersonuna kadar saglikla gitsin tum surec
Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.
![]()